faizi hemen sattınız sayın e.yeğen 40 lar 50 ler konuşuluyor.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
seçimi TURK OLİGARŞİ BİLİYORDUR....yakında herseyde bi ikili dip yapar ve dönerlerse....ENFLASYON SECİLMİŞ DEMEKTİR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YEGEN....
acele etme....burada amrikide saat zabaha karsı 5....acılışı bekledim....VE HERSEYİ KAPATTIM....
BU DÜŞÜNCELERİM....nötr kalmaya zorluyor beni....şimdi gidip yatacagım....sizede hangi düşüncelerle bogustugumu anlatayım dedim ki....davranıslarımı....ürkek hareket edişlerimi algılıyasınız.
iyi geceler usaglar....gözlerim kıpkırmızı....yatmalıyım.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
😂😂😂😂😂😂
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
-
Enflasyon ne olacakkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok sıkıştırıyor dostlarım....2013 de....DOLAR-TL 4.60 A gidecek dedin....bundan sonrası ne oluru yazmadın....yazmıyorsun niye...
ENFLASYON un kemikleşmesini bekliyorum.....TURKİYENİN KALKINMA MODELLERİ VAR....
YAZAYIM BİRAZ....
1995 İLA 2002 ARASI....YÜKSEK ENFLASYONLA KALKINMA....dolar-tl bunda heryıl 1.75 katına cıkar....
2002 İLA 2013 ARASI.....SIFIRA YAKİN SABİT ENFLASYONLA KALKINMA.....DOLAR-TL bunda sabit....
henuz erken....ama eger turkiye....YUKSEK ENFLASYONLA KALKINMAYI SECERSE....
dolar tl için milat 4.60 dır....bunun üstü yüksek enflasyondur....henuz tam belli degil...fekattt 5.40 olduk...
o zaman tahminlerimi yazayım...
dolar tl.....temmuz 2018 de.....4.60 dı...
dolar-tl.....temmuz 2019 da.... 8.05 olur....
dolar-tl.....temmuz 2020 de....14.08 olur....
dolar-tl.....temmuz 2021 de....24.64 olur....
bag size ne dedim....usaglar beni yazmaya zorlamayın dedim....BIYIR.
BORSA ENDEKSİ....dolar*tl 4.60 iken kactı....90 000 di...
borsa......temmuz 2018 de 90 000 di....
borsa......temmuz 2019 da....135 000 olur...
borsa......temmuz 2020 de....235 000 olur...
borsa......temmuz 2021 de....410 000 olur....bak baslıgımda bosuna 300 000 yazmamısım...hisapla yazmısım.
Faizler ne olacak
20 tl faizi ile mi devam edecez..
270 280 mly dolar reel sektörün borcu var..
20 tl dolarda
bu borcun tl karşılığı ne olacak
nerede bu kadar tl
çöker bu sistem
95 2002 arası dış borcumuz yok idi..
al gülüm ver gülüm idare ediyoduk..
şimdi ipin ucu dışarıda..
bu sistem ÇALIŞMAZ..
Yorum
-
Çin min rusya dan para gelecekmiş..
Saçmalık tek kelime ile..
300 senedir kapitalism in merkezi iskoçya londra ile sonradan buna newyork eklenmiştir.
Çin min hikayedir..
Onların ekonomileride bizden beter..
Bir süper borç balonuda orada var..
Yorum
-
Parayı basan herkesi düdükler yani 🤮gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇin min rusya dan para gelecekmiş..
Saçmalık tek kelime ile..
300 senedir kapitalism in merkezi iskoçya londra ile sonradan buna newyork eklenmiştir.
Çin min hikayedir..
Onların ekonomileride bizden beter..
Bir süper borç balonuda orada var..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Sn.Kuzu, Bugün tüm zamanların işlem hacmi kırıldı.YF 470 mio TL mal aldı ama piyasayı tutamadı.Ben 123.250 short açtım.Sabah karlı olanları kapamıştım.Kocaoğlan/Kochol/Celocan ve Bankalar geberik.Petkim bugün %15 ile endeksi tuttu.Ben ortalığın kan gölüne döneceğini düşünüyorum...Jöleli Reisten almış yetkiyi 150 mio dolar ile cirit atmaya çalışıyor YF dan.Doğrayacaklar onu...
Yorum

Yorum