önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

UYARI....88 500 e indik....dolar-tl 6.92....böl kac ediy...12 700 dolar endeks....2008 krizi dibi kactı....12 500 dolar endeks....BAK ORADAYIZ....VE KUZU İLK KADEMELERİ ÇAKTI.....bak bi mantık var....verdigim hedeflerdeyiz....DURAMAYIZ....FURURUZ....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      teşekkürler maldayim %95 unutmadim tabii o günleri sen bi tanesin o yüzden kiymetlisin her zaman 20 yil geçti ihtiyarladik ama finans piyasi yine ayni. Emegin için tekrar saol..
      ha ha ha LEMMMM KUZUNUN GÖZÜNÜ KAN BÜRÜDÜMÜ.....korku ölürrrrrrrr......
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzey
        Katılımcı
        • 28 Ağustos 2009
        • 162

kuzu onunde bir kez daha sapka cikariyorum. turkiyemiz icinse cok uzuluyorum. bu arada benim oglan havlu atti. bu nasil bir ekonomi. ben amerika'ya donuyorum dedi. kal mi desem git mi desem bilemedim. artik hayirlisi.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

buda HALKİ....ondaki özel durum....alt cızgıyı işaret ediy.....biraz sabır gerek....

BUNDA TOPİGİN BASLARINDA YAZMIŞTIM.....6.0 dan alırım diye....oraya geldik...ilk kademe mal alınabilir...5.88 de....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            kuzu onunde bir kez daha sapka cikariyorum. turkiyemiz icinse cok uzuluyorum. bu arada benim oglan havlu atti. bu nasil bir ekonomi. ben amerika'ya donuyorum dedi. kal mi desem git mi desem bilemedim. artik hayirlisi.
            SAKIN HAAAA KALSIN ULEN.....ben oglanlar okuyor diye buraya geldim.....egitim yaptırıyorum....bunlara ait iyiyi alır almaz...DÖNÜYORUM....benim usagların beynini TURKLUKLE yıkamısım....burada yasayamazlar....YERLERİ TURKİYE....lemmm bu kriz bi bizde degil ki....gelişen her ülkede....ABARTMAYIN YAW....

Yorum

• e.yegen
              Tecrübeli
              • 05 Mart 2009
              • 530

Dolari veriyorlar dibi bulduk galiba kuzu tam yerinden aldik helal sana yabanci dolar satip hisse aliyor

Yorum

• raistlin39
                Katılımcı
                • 21 Temmuz 2016
                • 171

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ha ha ha LEMMMM KUZUNUN GÖZÜNÜ KAN BÜRÜDÜMÜ.....korku ölürrrrrrrr......
                Kuzu sen bu saatlerde genelde uyurdun. gözünü kan bürüyünce uyku falan hak getire
                Büyüksün, kralsın.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

lemmmm olum....BU DÜNYANIN HERYERİNDE OLMASI GEREKEN....ON YILLIK DÜZELTME YAW....NİYE ABARTIYORSUNUZ ANLAMIYORUM....

NORMAL BU....OLMASI GEREKEN BU....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

BEN KUZUYUM ULEN.....bosuna mı kuzu olduk lem biz....BUGÜNNER ÜÇÜN OLDUK.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu sen bu saatlerde genelde uyurdun. gözünü kan bürüyünce uyku falan hak getire
                      Büyüksün, kralsın.
                      HA HA HA....böyle fırsatlar ON YILDA BİR GELİR....uyuyamazsın....65 000 diyorum...vob u shortluyorum....MALI ALIYORUM...ADI NE.... HEDGİNG....DİBDE HEDGİNG.

Yorum

• raistlin39
                        Katılımcı
                        • 21 Temmuz 2016
                        • 171

Peki Kuzu Üstat,
                        bu hareketlilikte viopda akıncı gibi vurup kaçalım mı yoksa dinazor gibi yatıp bekleyelim mi?

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

MAL ALACAKSIN....NEDEN.....DEVLET İLK KEZ.....CİDDİ BİR MUDAHALEDE BULUNDU VE BULUNMAYA DEVAM EDECEK....hafta sonu yazdım....usaglar dedim....burası dingonun ahırı dgil....TURKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ....ANKARADA DEVLET BİNALARINDA....SİZİN VE BENİM GİBİ ZEKİ....BİNLERCE TÜRK ÇALIŞIYOR DEDİM...

plan A....plan B....plan C...plan D.....hazırdır dedim....bak hazırmış....oyacaklar manupulatörleri....spekületörleri....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Peki Kuzu Üstat,
                            bu hareketlilikte viopda akıncı gibi vurup kaçalım mı yoksa dinazor gibi yatıp bekleyelim mi?
                            viop da furup kacacan....hep short acacan....ÖTE YANDADA MAL ALMAYA DEVAM EDECEN.....BU EMNİYETLİ MALA YERLEŞMEDİR....kendini HEDGE EDİYORSUN SHORTLA.

DİYELİM 100 000 TL LİK GARAN ALDIN....gözün viop ta....orada bunu hedge etmek üçün 10 000 tl lik short acacan....bu 95 000 ila 65 000 aralıgında....5 dalga olacak....ac kapa...ac kapa....sürekli kar al....sakın YATMA.

KENE ile MAL ALIRKEN 4 KADEMEDE.....viopta....fur*kac İLE O MALI KORUYACAN....SUANDA VİOPTA FLATSIN....DALGA DİBİ 88 500 Ü GELDİ KAPADIN....93 000 DE SHORTU ACACAN....

65 000 ENDEKSE DÜŞÜNCEYE KADAR BÖYLE....

NİYE 65 000.....çünkiii....bu ON YILLIK DÜZELTME YAKINDA AMRİKİ VE AVRUPA BORSALARINIDA FURACAK.....BU HER ON YILDA BİR OLUR VE NORMALDİR.

ŞOK OLUYORUM....TURKİYEDE Bİ TON TANINMIŞ EKONOMİST....BU OLANLARI ANORMAL DİYOR....BUNLARIN DÜYNADAN HABERİ YOK YAW....BUSİNESS CYLE ları hiç okumamışlar bunnar....KAPİTALİZM BU OLMASA ÇÖKER ULEN.....düzeltme yapıyor yawww....

Yorum

• sahan88
                              Aktif
                              • 26 Şubat 2012
                              • 253

Guzubaba usd ile ilgili neyapmak laziim bir yorum da ona yaparmisin,
                              ne hammadde alip uretim yapabiliyoruz ne stoktaki malı satabiliyoruz ne de siparis var, bir haftadir butun ticaret durdu, özellikle bizim gibi kimya sektorundeki sirketler icin (hammadde konusunda dışa bagımlı)
                              borcumuzun cogu dolar vadeli, öngörün nedir, biraz sakinlesme gevseme olur mu
                              yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• erkmen
                                Aktif
                                • 28 Ağustos 2009
                                • 269

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                suan....

YAPI.....yuzde 17....günnük düşüşte....

IS........YÜZDE 15....

GARAN......YÜZDE 14....

AK..........YÜZDE 13....

HALK........YÜZDE 12....

HALK HARİÇ....digerlerine DOMDOM KURSUNU SIKILIR....yapıda sermaye sorunu var....onda yarını beklemek makul....ATEŞ ETMİYEN YANAR....BUNNAR BATAN GEMİNİN MALLARI.....İLK KURSUNLAR SIKILMALIDIR.
                                cuma dan beri halk topluyorum...hadi hayırlısı diyelim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information