Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
olması gerekeni yapıyor yegen....yazdım dün....ikinci iş günü kanaldan cıktı yeni kanala girdi....israel-iran işine bakıp karar verecegim...henuz cok taze....detayı bilmiyoruz.
Bu charta bu kadarlık kesimden baktığımda, 102500 geçemese bile aşağıda görebileceği yer maks 94-95 daha aşağısı yok...
bi ABDAL dervişem ben.....benim gıdam...begeniniz ve tesekkürlerinizdir....
ouyup okuyup gidisiz....dügmelere basmadan.....
ahanda buradan ilan ediyorum....yalnızca T A M A M diyenler degil....
iki dügmeye birden basmıyanlar....kesin FETOCU durlar.....
tek dügmeye basıp gidenler.....ya PKK lıdırlar....yada vetan hainidirler....
bana YANDAS diyenlerde.....KESİN İPNEDİR....kuzu gibi....
Megalomanian Old Pimp İşin gücün riv riv riv
#BEGEN # TEŞEKKÜR # DEVAM ...
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Sizi 10 yıldır sessiz bir şekilde takip ediyorum(gerçi sessiz çoğunluğu sevmiyorsunuz ama) sayenizde gerçekten donanımlı oldum...ama en çok bıkmışbroker ile olan diyologlarınız number one idi...özetle ekonomi evliyamızsınız...sizinle her zaman devamm ..lütfen espirili uslubunuzu kaybetmeyin
Yorum