Kuzu baskan secim rallisi yokmudur.87 duserse 9belini zor dogrultur endeks 22 dolar endeks inde altina kayiyor
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Sn kuzu ;-bu casabuon benim öğrencim-dedi ,hissenet de casabuon da-ehtiyar ,önce ismi mi doğru yaz,ben seni tanımıyorum dedi.Şim di burada selamla ma yapıyor.Arkadaşlar ,burayı okuyan kazanamaz nasıl olsa her halikar da kaybediyoruz bari ken di beyninizle kaybedin.biri twit den ,biri burdan çakdırmadan yönlendiriyorlar,bi de kendini bilmezler şeyhi uçuracak methiyeler yazıyor.casaubon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNasılsın kuzu?
Yorum
-
Can... Ne demisti kuzu... " görünen dogru degil, gösterilen yalandir" Hepimizin icinde bir dogrucu ve bir seytan var... Hangisine kulak verirsek oyuz... Bilgi yalin degil... Gül gibi... Dikene dikkat...Ama var olani görmezlik olamaz da... Tanri vergisi... Ve sustum...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Gök tengri herkesin yardimcisi olsun...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
evliya Nickli Üyeden AlıntıVarmı burayı takip edip de ,vurdum arkadaş,utan evliya diyen ,özür dileyim.kalın sağlıcakla.
madem çekemiyorsun ne işin var burada ? karıştırma topiği kaybettiğin yere git orayı karıştır. Ben kuzu abi sayesinde hem para kazanıyorum hemde ufkum açılıyor. UTAN UTAN ....(çok bilgilisin heralde evliya olmuşsun ...sen uçarsın da şimdii)
Yorum
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere’ye gidecek: https://www.sondakikaturk.com.tr/dun...ek-h87033.html
Buna gore hükümetin kolu bükülü gibi, nedersin kuzu pirim. Bu gerçek mi , gösterilen mi? Hörmetler
Yorum
-
Kuzum arı kovanına çomağı soktun yine!kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana borcun var senin....o borcunu burada bi topic acarak ödüyebilir beni mutlu edebilirsin....
bu borcunu öde.....sen ödeki....ötekilerde gelsin....gelsinlerki ben artık emekli olup bu alemden çekileyim....çok şey mi istiyorum....
..
Art niyetli olmayan herkes gelebilir hepsine kapımız açık.Sahip olduğun engin ekonomi,tarih bilgisi ve jeopolitik değerlendirmelerin yanında çok büyük de bir yüreğin var.Senin kıymetini bilmeyenleri hala dostun olarak görebiliyorsun.Belkide gerçekten iyilerdir ama ben çok uzun yıllardır her türlü forumda bahsettiğin kişileri okudum , senin yazdıkların gibi özel hiç bir şey öğrenmedim ve seni takip ederek kazandığım kadar çoğunlukla kazanamadım.Senin boşluğunu dolduramazlar güzel kardeşim,
Uyan artık uyan derim
Gerçek dosta dayan derim
Gaflet akla ziyan derim
Söker alır ciğerini
Dost bildiğin, dost bildiğinYAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
ula usaglar....T A M A M demeye geldim....
kandıramazsın beni...susturamazsın beni...durduramazsın beni....
1 2 3 4...... T A M A M....dahada KATLANAMAM....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ULA USAGLAR....
burası KUZU EFENDİ HAZRETLERİNİN DERGAHIDIR.....EVLİYAULLAH....
Bu dergahta DESARJ serbesttir.....cancagızı yanan insanların IŞIGIYIM MEN....marifet kapusunun ŞEYHİYİM men....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEN ÖNEMLİ SORUDA SU....seçime hangi consolidasyon bölgesinde girecek.....
seçimi muhalefetin kazanacagına inanıyorsa.....seçime 87 000 bölgesinde girer....herkesi dökmek üçün....ve ver elini 300 000 demek üçün...
secimi....MEVCUT un kazanacagına inanıyorsa.....hedefi 50 000 olacagı üçün....seçime azar azar düşerek girer....
KUZU kimdir....FURUSAN AKINCIDIR....
özelligi nedir....DEGİŞEN DÜYNAYLA BİRLİKTE DEGİŞMEKTİR.....beynindeki bilgilere saplanıp kalmak yerine....O BİLGİLERİ GÜNCELLER....
günceller ki....POZİZYON ALIP....PARA KAZANABİLSİN....
BU GÜNNER....işte o günner....bilgilerin günceleştirilmesi gereken günner.
demekki....kafanı kuma sokmuyacan....GÜNCELLİYECEN BİLGİLERİ....
MİSAL....ısrael ve iran savasa girmek üzere....bu neyapar...turkiyede....SEÇİMLERİ İPTAL EDEBİLİR....
bu baska ne yapar....PETROLU 150 DOLARA CAKAR....bu nepar...turk borsasını 87 000 e çakar.
bak hersey.....DEGİŞEN DUNYA İLE DEGİŞİYOR...
NE YAPACAN....adpte olacan....olduk...SHORTTAN İNMEDİK....İNMİYORUZ...TEPKİ FİLAN HİKAYE....asagı yönlüleri maldan indirme cabaları olarak kalır....TRENDİ DEGİŞTİRMEZ.
ÖZET NE....
1234 T A M A M.....dahada K A T L A N A M A M.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bak ne diirrr öbür gösterge....ben daha 18 e gelmedim....22 deyim....hele bi 18 e geleyim....orada dururmuyum durmazmıyım....yoksa 6.0 a dogru gidermiyim...ONUDA O ZAMAN KONUSUR Dİİİİ.....
Bende dedimki olur....ula aselsan....konusuruz.
dediki....kuzu....1234 T A M A M.....dahada K A T L A N A M A M......
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum