önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • e.yegen
    Tecrübeli
    • 05 Mart 2009
    • 530

Kuzu baskan secim rallisi yokmudur.87 duserse 9belini zor dogrultur endeks 22 dolar endeks inde altina kayiyor

Yorum

• evliya
      Yeni Üye
      • 02 Kasım 2011
      • 35

casaubon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Nasılsın kuzu?
      Sn kuzu ;-bu casabuon benim öğrencim-dedi ,hissenet de casabuon da-ehtiyar ,önce ismi mi doğru yaz,ben seni tanımıyorum dedi.Şim di burada selamla ma yapıyor.Arkadaşlar ,burayı okuyan kazanamaz nasıl olsa her halikar da kaybediyoruz bari ken di beyninizle kaybedin.biri twit den ,biri burdan çakdırmadan yönlendiriyorlar,bi de kendini bilmezler şeyhi uçuracak methiyeler yazıyor.

Yorum

• evliya
        Yeni Üye
        • 02 Kasım 2011
        • 35

Bunlar bilgiyi bi şekil de alıyorlar,azar,azar da veriyorlar ama gene de ilizyonla çoğu kişi ters de kalıyor.Bizim en büyük eksiğimiz bilgiye olan açlığımız bi şeyler öğrenmek için çırpınıyoruz fakat bu bilgiyi alırken de bedeli ağır oluyor.

Yorum

• labtek
          Tecrübeli
          • 11 Ekim 2009
          • 505

Can... Ne demisti kuzu... " görünen dogru degil, gösterilen yalandir" Hepimizin icinde bir dogrucu ve bir seytan var... Hangisine kulak verirsek oyuz... Bilgi yalin degil... Gül gibi... Dikene dikkat...Ama var olani görmezlik olamaz da... Tanri vergisi... Ve sustum...
          Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• labtek
            Tecrübeli
            • 11 Ekim 2009
            • 505

Gök tengri herkesin yardimcisi olsun...
            Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• kemal52x
              Aktif
              • 11 Ocak 2011
              • 237

evliya Nickli Üyeden Alıntı
              Varmı burayı takip edip de ,vurdum arkadaş,utan evliya diyen ,özür dileyim.kalın sağlıcakla.

madem çekemiyorsun ne işin var burada ? karıştırma topiği kaybettiğin yere git orayı karıştır. Ben kuzu abi sayesinde hem para kazanıyorum hemde ufkum açılıyor. UTAN UTAN ....(çok bilgilisin heralde evliya olmuşsun ...sen uçarsın da şimdii)

Yorum

• mayki05
                Katılımcı
                • 14 Mayıs 2008
                • 92

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere’ye gidecek: https://www.sondakikaturk.com.tr/dun...ek-h87033.html

Buna gore hükümetin kolu bükülü gibi, nedersin kuzu pirim. Bu gerçek mi , gösterilen mi? Hörmetler

Yorum

• phaon
                  Aktif
                  • 13 Şubat 2016
                  • 200

Terste mi kaldın üstad? Evet ben burayı dinlediğim için kazandım. Bir kez dinlemediğim için kaybettim. Ne olacağını kuzu yazdı, burnumun dikine gittim, tam dediği gibi oldu kaybettim. Ayrıca buradan çok şey öğreniyorum. (Evliya)
                  0.618

Yorum

• Misafir

YTD.

Yorum

• ihakki
                      Tecrübeli
                      • 02 Aralık 2008
                      • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      bana borcun var senin....o borcunu burada bi topic acarak ödüyebilir beni mutlu edebilirsin....

bu borcunu öde.....sen ödeki....ötekilerde gelsin....gelsinlerki ben artık emekli olup bu alemden çekileyim....çok şey mi istiyorum....

..
                      Kuzum arı kovanına çomağı soktun yine!
                      Art niyetli olmayan herkes gelebilir hepsine kapımız açık.Sahip olduğun engin ekonomi,tarih bilgisi ve jeopolitik değerlendirmelerin yanında çok büyük de bir yüreğin var.Senin kıymetini bilmeyenleri hala dostun olarak görebiliyorsun.Belkide gerçekten iyilerdir ama ben çok uzun yıllardır her türlü forumda bahsettiğin kişileri okudum , senin yazdıkların gibi özel hiç bir şey öğrenmedim ve seni takip ederek kazandığım kadar çoğunlukla kazanamadım.Senin boşluğunu dolduramazlar güzel kardeşim,
                      Uyan artık uyan derim
                      Gerçek dosta dayan derim
                      Gaflet akla ziyan derim
                      Söker alır ciğerini
                      Dost bildiğin, dost bildiğin
                      YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

ula usaglar....T A M A M demeye geldim....

kandıramazsın beni...susturamazsın beni...durduramazsın beni....

1 2 3 4...... T A M A M....dahada KATLANAMAM....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ULA USAGLAR....

burası KUZU EFENDİ HAZRETLERİNİN DERGAHIDIR.....EVLİYAULLAH....

Bu dergahta DESARJ serbesttir.....cancagızı yanan insanların IŞIGIYIM MEN....marifet kapusunun ŞEYHİYİM men....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            EN ÖNEMLİ SORUDA SU....seçime hangi consolidasyon bölgesinde girecek.....

seçimi muhalefetin kazanacagına inanıyorsa.....seçime 87 000 bölgesinde girer....herkesi dökmek üçün....ve ver elini 300 000 demek üçün...

secimi....MEVCUT un kazanacagına inanıyorsa.....hedefi 50 000 olacagı üçün....seçime azar azar düşerek girer....

KUZU kimdir....FURUSAN AKINCIDIR....

özelligi nedir....DEGİŞEN DÜYNAYLA BİRLİKTE DEGİŞMEKTİR.....beynindeki bilgilere saplanıp kalmak yerine....O BİLGİLERİ GÜNCELLER....

günceller ki....POZİZYON ALIP....PARA KAZANABİLSİN....

BU GÜNNER....işte o günner....bilgilerin günceleştirilmesi gereken günner.

demekki....kafanı kuma sokmuyacan....GÜNCELLİYECEN BİLGİLERİ....

MİSAL....ısrael ve iran savasa girmek üzere....bu neyapar...turkiyede....SEÇİMLERİ İPTAL EDEBİLİR....

bu baska ne yapar....PETROLU 150 DOLARA CAKAR....bu nepar...turk borsasını 87 000 e çakar.

bak hersey.....DEGİŞEN DUNYA İLE DEGİŞİYOR...

NE YAPACAN....adpte olacan....olduk...SHORTTAN İNMEDİK....İNMİYORUZ...TEPKİ FİLAN HİKAYE....asagı yönlüleri maldan indirme cabaları olarak kalır....TRENDİ DEGİŞTİRMEZ.

ÖZET NE....

1234 T A M A M.....dahada K A T L A N A M A M.....

Yorum

• e.yegen
                              Tecrübeli
                              • 05 Mart 2009
                              • 530

Kuzu başkan 20 dolar endeks rakami 87 bin yanliz seçim yakin vadede 100 bin üstü endeksle seçime girilir 100 bin altinda alici geliyor dolardada 4.30 üstü olmaz sahsi görüşüm en kötü yataya sarar endeks

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

bak ne diirrr öbür gösterge....ben daha 18 e gelmedim....22 deyim....hele bi 18 e geleyim....orada dururmuyum durmazmıyım....yoksa 6.0 a dogru gidermiyim...ONUDA O ZAMAN KONUSUR Dİİİİ.....

Bende dedimki olur....ula aselsan....konusuruz.

dediki....kuzu....1234 T A M A M.....dahada K A T L A N A M A M......

Yorum

Working...
                                X

Debug Information