önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    basit ve exponentialı kodum....degerli ögretmenim....

bak 112 800 e indigimizde bunlar 116 000 lerde indi....fiyatla bu ortalamalarda fark 3000 puvanı astı...bu tepki gelecek demektir...LONG OL....olduk....

şimdi....fiyat 115 500 oldu.... neredeyse exponentiala degmek üzere basit yukarıda hala....LONGU KAPA VE BEKLE.....kapadık bugun...

izle neyi....exponential ortalama.....basit ortalamayı yukarı kesiyormu....kesiyorsa bekle....nötr...tekrar asagı kestimi SHORT OL ve ve 3000 puvan inişi bekle....kesmiyorsa....nötr kal....taaaki kesene kadar...

FUR-KAC....bunlar 2013 deki topiclerimde cok detaylı yazıldı ve uygulandı.....o yuzden az yazıyorum....herkes okumustur sanıyorum...senin gibi yenilere....ara ara anlatmalıyım....yoksa ne yaptıgımı anlamakta zorluk çeker....BUNNAR İÇDİNAMİKLERE DAYALI FURUSMA BİÇİMLERİ baslıkları ile yazdım gecmişte....çogu topigim uçuruldu....hissenette ve burada....yoklar artık.

bak grafa....fiyat exponentiala yaklastı....ben longu kapattım....bekle modundayım....kesismeyi bekliyorum...

not....BUNLARA BAGLI KURULAN TUZAKLAR vardır.....ortalamalar esaslı FURUSMA DÜZENİ baslıgı ile bunnarıda anlattım...bu tuzaklara yakalandın mı....KENE ye gececeksin....TUZAK DEMEK...büyük düşüş sellele yolda demektir....seni maldan SHORTTAN YANİ indirmeye zorlamadan büyük düşüş GELEMEZ....HERKESİ STOPLOSS YAPTIRIR....bi tek benim gibi DİNAZORLAR kalır....bizim işi bildigimizi asla inmiyecegimizi o biliyor....bize katlanıyor...bunlarda kazansın diyor.

ŞELLELE TEYİT İNDİCATORLERİ 4 TANEDİR....birini yazayım....

bolinger bandı....ZORLAMALARI.....ÜST BANDI....YATAYA YAKIN ASAGI YÖNLÜYE DÖNÜŞTÜRMESİ....bi sinyaldir....alt bandan tepki kor ve bu tepki bolinger üst bandı degiştirecek şiddette degilse....ŞELLELE ....DÜDEN VEYA MANAVGAT AHA ORADADIR...

NOT....bu örnekte....bu degişimin olabilmesi üçün....tepkinin 118 000 e kadar olmasını işaret ediyor önümdeki SİMULASYON.

tuzak arama yöntemleri....3 tanedir birini yazayım....5 saatlik graf....KESİSME VAR MI....FİYAT NEREDE??????....

olusan formasyon.....hangi biçimde tamamlanıyor....YAN YAN MI....DİMDİK Mİ.....bunu yapan içdinamik mi...hubar mı...

sevgili hocamurat....

bak değdi exponentiala ve göçtü....yarın bidaha deneyecek...emme bu sefer exponential artık 116 000 degilde 115 500 olacak...usturuplu düşürüyor.....hemen ne yapıcan....buna bağlı fornasyon tepesi nereye indi ona bakıcan....UYUM VAR MI....yan yan mı....yukarıda en alttaki grafa....

ve derhal....sana TUZAGI nerede planlamıştır onu araştıracaksın....bunu araştırırken...GÜNNÜK OYUNCULAR...VADELİ OYUNCULAR...TEKNİK OYUNCULARI nerede yatırıp....tümüne birden tecavüzün olduğu yerde tuzak planlanır....uyarı güzel öğretmenim....en ikici tuzak gün ortasında planlanandır....sert iner 2 saat asagı asagı yatay....mermi hızıyla gökyüzü....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

tuzak 2.....NE Dİİİ...haftalıkta....düşeceğim diyormu....yoooo tam tersine hedef FEYZA DİYOR....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

TUZAK 3.....NE Dİİİ....aylıkta....düşeceğim diyor mu....hayır argo konuşuyor....taraklara geleceğim movingler diyor...bolinger alt band ise....ele az buz değil....zenci tarragı diyor....

diiiki...gıvrıssam gıvrıssam....en cok 88 000 de tutarım....onda bilem mötüm çıkar diii....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzudan sevgilerimle....güzel kardeşlerim....

GAZANIZ MUBAREK OSSUN TURKÜN FURUSKAN EVLATLARI....

Yorum

• hocamurat2001
            Aktif
            • 26 Haziran 2014
            • 367

Sabirla bizlere katlanip bu altin değerindeki bilgileri bizimle paylaştiğin için minnetarim... Pirim... Bilgi...pinarimiz... Gözümüzün aydinliği... Hürmetle ellerinden öperim bizleri eğitmek için gösterdiğin sabir ve anlayiş için sonsuz teşekkürler vuruşkan baş öğretmenim ....

Yorum

• Misafir

,,, ytd.kuzu anlatımlarınızdan aldığımız ilhamla bir iki fırça darbesi atayım dedim. sözünüzün üzerine söz olmaz lakin bir ikikelam edecek olursak .bu ayın endüşüğü önümüzdeki ayın desteği olarak karşımıza çıkabilir.normalşartlarda.

Yorum

• Misafir

ytd. gün ortası

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

sevgili müridim hocamurata.....degerli ögretmenime....

ULA GEÇTİ BENDEN GECTİ BENDE

Ula Degme Benim Bu Sineme

Gecti Benden Gecti Benden

Eski Gunler Yalan Oldu

Zalim Felek Gecti benden

Ola Gecti Benden Gecti Benden Gecti Bende

BEN MERTLERE KÖPRÜ OLDUM....

namertlerde GEÇTİ BENDEN...

saç agardı bel büküldü..

sinem TARLASI ekildi

Gecti Benden.

DİYİRSENKİ....geçmedi pirim senden....o zaman....yazaram ula....senin için cankurban....KEMAL in yigit ögretmeni....

gerçegin demine hüüüü diyelim hüüü....hüüüü.....ya muhammed ya ali....

candan cana demden deme....şerefine hocam...verdigim bilgileri al yogur....unun bol gönlün şen ...HAMURUN YİGİDİN OSSUN....iraqın lezizzzz ossun....

Yorum

• tovbekar
                    Yeni Üye
                    • 10 Mart 2016
                    • 16

sn kuzu,
                    benim özellikle bu alemdeki short ve longlarla işim olamaz. su katılmamış bir yobaz olarak benim işim vaersa kenarda köşede kalmış hala kalmayı başarabilmiş param belli vadelere göre hisse senedinde değerlendirmektir. hepsi de alınteri ürünü olduğu için her hissede değil sağlam hisselerde ( ve benim inancımla örtüşmeyen işleri yapmaması da şart) değerlendiririm... imdi bu topicte ne ararsın o zaman diyecekseniz?! demiş varsayalım...
                    topicte ve diğerlerinde hem memleketimi tanımaya hem de sizlerin yazdığı yazılardan büyük resmi anlamaya çalışıyorum... gün gelir bu mazlum millete bir hayrımız dokunur belki... belki de etrafımdaki 1,5 insana çıkarımlarımı anlatarak onların uyanmasını ve ben yapamazsam onların hizmet etmesi için uğraşırım... imdi siz yazacaksınız ki biz okuyup bakacağız ülkemizi neler bekliyor? amerikadan nasıl görünüyor... bu yüzden bu topici sadece para kazanma topici olarak düşünmeyin... vuruşma topici olur ama şimdilik hazırlanma safhasında...
                    sağlıcakla kalın

Yorum

• Kanji
                      Katılımcı
                      • 25 Eylül 2012
                      • 195

Geçen Perşembe Fon bazında poz açtım İmkb 30 long, stop yok, vade 2020 temmuz ağustos, heder 175-180.... Mevzu para kazanmak değil, ülkeye destek olmak, istediği kadar göçebilir her 10 binde puan aşağıda yeniden eklerim... Saygılar

Kuzu belli yerleri düzelteyim yalnız eksik bilgi olmasın, Koçtan gidelim,10 sene demişsin, 10 sene evvel Koç 3 xx TL, dolar 1,17 2008 şubat, güncel kurla çarp, 3,80$ x 3xx TL = 12-13 TL arası olması gerekir sadece güncel kurdan dolar bazında şirketin değeri. 10 yılda hiçmi büyümedi bu şirket dolar bazında...? Aşağı düşmez demiyorum elbet düşebilir ama bence hakkı en az 20-25 arasıdır güncel dolar kuruyla... He nolur, nolar 2,80'e iner, fiyatları yeniden güncelleriz, ama ben yukarı diyorum.
                      "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                      Henry Royce

Yorum

• hocamurat2001
                        Aktif
                        • 26 Haziran 2014
                        • 367

142100 10 short

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          142100 10 short

bravo hocam....işte öğrendin cok kısa vade furusmayı....moving averagelar kesisti ve çaktın....şimdi karı nerede alacan....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

karı nerede alacana kopya vereyim....cok kısa vade furusmada.....FURUSMA BOYU VOB DA 3000 PUVANDIR....

bugün gördüğü tepeden bunu çıkar....yani....142 700 -3000=139 700 eder....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

öte yandan bi gözün kötü haberde olacak....TİLLİRSON buluşması ve sonuçları....bu haberi borsa satar....bu seni destekliyor hocam...emniyettesin....

şimdi bu haberin teknik düşüş olan 3000 puvana....bi 3000 puvanda hubar düşüşü olurmu olmaz mı onu hesapla...

ne dedi cumhurbaşkanımız....DAES tiyotrosu bitsin artık bunu kimse yemiyor artıkın dedi...

ne diyor tillerson iraqta bugun....DAES henüz bitmedi....devam edecek...

sonuç....görüşler 180 derece zıtta iken....BULUSACAKLAR....BUNU DİKKATE AL HOCAM KAPATMA YERİNDE.

EGER TİLLİRSON BULUŞMASI önemli diyorsan hocam....hemen fornasyon dibi nerede ona bakıcan...averageları bırakacan...çünki HUBAR daha etkindir...

bakalım fornasyon dibine....BIST 30 DA....135 000 DE HOCAM....ŞİMDİ KARAR VER...139 700 DE Mİ KAPIYACAN....YOKSA HUBARI ESAS ALIP Bİ 3000 PUVAN DAHA CEBE BASMAYI MI PLANLIYORSUN....VOB 136 000 DE...

Yorum

• hocamurat2001
                                Aktif
                                • 26 Haziran 2014
                                • 367

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                karı nerede alacana kopya vereyim....cok kısa vade furusmada.....FURUSMA BOYU VOB DA 3000 PUVANDIR....

bugün gördüğü tepeden bunu çıkar....yani....142 700 -3000=139 700 eder....
                                saygıdeğer pirim bende 140500 den kapattım anlık yazamadım acil eve dönüp çocuğu doktora götürmem gerekti acil bir durum çıktı çok şükür önemli bişey çıkmadı senin rehberliğinde inşallah daha iyi öğreneceğiz Ama şahsen yarınki tepki boyunda yüzde 99 yine short açacam kapama planlamam ise 135000 ler kısmet bakalımClick image for larger version

Name:	Adsız.png
Views:	1
Size:	30.1 KB (Kilobyte)
ID:	521247

Yorum

Working...
                                X

Debug Information