önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
ytd.sahte düzeltme ise soru işaretinin cevabını almışolacağız.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kendi çalışmanı SORGULUYACAKSIN.....zayıf ve kuvvetli taraflarını inceleyeceksin....
misal...
diyeceksin ki....SAHTE DÜZELTME aşağıdaki elipsse.....bu yüzde 20 lik hakiki düzeltme olabilir mi.....

eger öyleyse....o zaman PİRAMİTLEME eylemini HAZIRLAMIŞ YEDEGİNE ALMIŞ OLMALISIN...
ÇÜNKİ O ZAMAN HEDEF 95 000 LERDİR...KACIRMIYACAKSIN....TALANDASIN...ceddin genlerine komus....kullan onları...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yoruldum ula....
sevgiler cookkk güzel yaradılmış....değerli izliyenlerim ve dostlarım....SİZSİZ ÇEKİLMEZ ULEN BU DUYNA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
Kuzum cepten teşekkür butonuna basılabilir.Sağ üstteki üç noktaya tıklayın.Orada web görünümü seceneğini göreceksiniz.Buraya tıklayınca açılan sayfada teşekkür butonuna basabilirsiniz.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlen iyiki bunu yazdın....doğru ulen cepten tessekkur butonuna basılamıyor....ondan azaldı teşekkürler....tüfek icad oldu mertlik bozuldu....biliyorsun ben sevilmedim mi....çıldırıyorum....bunu dikkate alacağım.
Sana bu teşekkürler çok yetersiz kalıyor kuzum , keşke sevgimizi ve minnetimizi göstermenin başka bir yolu olsa.
Allah sana ve sevdiklerine sağlıklı ve uzun ömür versin.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
YARALARINI YALIYOR 2.....YUZDE 80 BUNU UYGULAYACAGIM.....
BUNDA 114 İLA 117 ARASI YARALARINI YALIYACAK.....5 iş günü....bunu yayınlamıyacagım....uygularken görürsünüz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Büyük ustakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlen iyiki bunu yazdın....doğru ulen cepten tessekkur butonuna basılamıyor....ondan azaldı teşekkürler....tüfek icad oldu mertlik bozuldu....biliyorsun ben sevilmedim mi....çıldırıyorum....bunu dikkate alacağım.
Cepten beğen yapamıyorum.Ara ara yazarım ama her daim takip ve takdir ederim sevgili kuzum...
Ben de aynı durumdayım Kuzu Üstadım...
Ayrıca sizi takdir edip beğenmemek ne mümkün...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bu sana gelsin kuzum 👏👏👏kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlen iyiki bunu yazdın....doğru ulen cepten tessekkur butonuna basılamıyor....ondan azaldı teşekkürler....tüfek icad oldu mertlik bozuldu....biliyorsun ben sevilmedim mi....çıldırıyorum....bunu dikkate alacağım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=-XEFHUlLs4o bende gönderem bari https://www.youtube.com/watch?v=qbLssZxr4dM nacizane
Yorum
-

Yorum