önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

117 yi furduk....bismillah dedik....KENE başladı....

benim KİBİRİMİN yokedilmesi için.....KOL KESMEM SART....mamına koyım...bi türlü olmuyor...giriyorum...TIRLARI YÜKLEYİP GİDİYORUM....bu beni şımartıyor.....insan olmaktan çıkarıyor....kanji....feciii bişey ulen bu.

inşallah bu sefer BURNUM SÜRTÜLÜR....ADAM OLMAM ÜÇÜN ZARARI ÖPMEM ŞART.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
      Tecrübeli
      • 05 Mart 2009
      • 530

kuzu baskan bende gorunce hedef tajtasi olduk dedim alcak gonulluluk erdemdir ustad bildik sizi unuttum gitti yazilanlari izlemeye devam.gozumuzde degerlisiniz

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

SEVGİLİ YEGEN....

bana bi ay boyuncu....canın her sıkıldıkça....küfür etmek...aşağılamak...it yerine komak hakkına sahipsin bu topicte...bunu hakettim....

hemide alnımın teriyle....ha ha ha
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• oxford
          Tecrübeli
          • 03 Kasım 2013
          • 467

guzu emmi helal sana...ben de uzulmustum.....

Yorum

• e.yegen
            Tecrübeli
            • 05 Mart 2009
            • 530

Kaptanlik kolay degil ama eskiler biliyorda yeniler bilmez seni iyi ornek olaniz lazim.Haddimize degil yakismaz baskan izlemeye devam.

Yorum

• oxford
              Tecrübeli
              • 03 Kasım 2013
              • 467

Biz Tüccar Değiliz Alıp Satmayız
              Erkan Gözetiriz Yoldan Sapmayız
              Gönlümüz Ganidir Kibir Tutmayız
              HATAYİ

Yorum

• e.yegen
                Tecrübeli
                • 05 Mart 2009
                • 530

Kuzu baskan 115 bin ustunde mal aldim iki li tepe biraz ustu var endesde tupo ve otkar kismetimize gorecegiz.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kuzu baskan 115 bin ustunde mal aldim iki li tepe biraz ustu var endesde tupo ve otkar kismetimize gorecegiz.
                  iyi ettin....OBO yu asarmıyız ona bak....asarsak 123 000....obo sag omuz...118 000 de....

Yorum

• freeyourmind
                    Katılımcı
                    • 12 Mart 2016
                    • 198

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    finansal arenada....KAVGA ESASTIR.....

SERTLİK VE KIRICILIK SARTTIR....

şöyleki....

turkiye piyasalarında.....turk oyuncuları....yıllardır yannış bi inanca kapılmış ve bu kültür olmuştur....

borsa.....sanki çıkışa oynamak üçün icad edilmiştir....gibi algılanıyor ve davranılıyor....

bu doğru değildir.....BORSA HEM ÇIKIŞA HEMDE DÜŞÜŞE OYNUYARAK PARA KAZANMAK İÇİN İCAD EDİLMİŞTİR...

YILLARDIR....bu kültürü yıkmak üçün uğraştım....

yeğen....benim 20 yıllık dostum.....beni affeder diye ona bindirerek....BU YANLIŞ İNANCI PARCALAMAK İSTEDİM....

BUNU YAPARKEN.....ÇOK ÇİRKİNLEŞTİGİMİ.....ÇOK KİBİRLİ TAVIRLARA GİRDİGİMİ BİLİYORUM....

önemli olan ben ve adım değil ki....önemli olan yannış inancı yoketme savasıdır...

yeğenle ilk kavgam değil bu....en az 50 tane var....ha ha ha

neyse....konu netleşti....özür diliyorum hem yeğenden hemde ilgili herkesten...
                    Özür dilemesini bilen adam benim gözümde kendinden emin ve değerli adamdır, çok yaşa kuzu hocam.

Sevgiler...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Özür dilemesini bilen adam benim gözümde kendinden emin ve değerli adamdır, çok yaşa kuzu hocam.

Sevgiler...
                      sayende....KİBİRLE ilgili yazın yaptı bunu....yeğen le ben...kedi ile köpek gibiyiz yıllardır...o alınmaz...beni tanıyor...

benim beni tanımamı....senin ve kanjinin yazısı sağladı....bunun üçün size COK TESSEKKÜRLER ediyorum....hakiki dostlarsınız....iyiki varsınız..

Yorum

• ihakki
                        Tecrübeli
                        • 02 Aralık 2008
                        • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sayende....KİBİRLE ilgili yazın yaptı bunu....yeğen le ben...kedi ile köpek gibiyiz yıllardır...o alınmaz...beni tanıyor...

benim beni tanımamı....senin ve kanjinin yazısı sağladı....bunun üçün size COK TESSEKKÜRLER ediyorum....hakiki dostlarsınız....iyiki varsınız..
                        Kuzum sen ışıksın(BİLGİSİN) biz de senin ışığına kapılmış pervane böcekleriyiz.Bize öğrettiklerinin hakkını ödeyemeyiz.Yanlız şunu sen de biliyorsun ki burda hakiki dostluk mümkün değildir.Bir gün seninle tanışmak ve dost olmak dileğiyle, sen ne eylersen güzel eylersin.
                        Neydi sloganımız KUZU BU BORU DEEL!!!!
                        YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kuzum sen ışıksın(BİLGİSİN) biz de senin ışığına kapılmış pervane böcekleriyiz.Bize öğrettiklerinin hakkını ödeyemeyiz.Yanlız şunu sen de biliyorsun ki burda hakiki dostluk mümkün değildir.Bir gün seninle tanışmak ve dost olmak dileğiyle, sen ne eylersen güzel eylersin.
                          Neydi sloganımız KUZU BU BORU DEEL!!!!

AMERİKA FIRST....SON YAKLAŞIYOR İHAKKİ....PARİTE VE ALTINDA....

dünyaya yayılı AMRİKİ sermayesinin geri dönüşü üçün yukarı basılan parite ve altından çıkışlar sona yaklasıyor....

ardından....parite 0.90....altın 900 e çakılmalı ki....DOLAR REZERV PARA OLMAYA DEVAM EDEBİLSİN....

BAK PARİTE....

bak altın....az kaldı....

bak altın....eski destek şimdi direnc....az kaldı...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

DOLAR....DOLARDIR....amrikiyi imparatorluk yapan....ESAS ordusu....bu güçlü olamazsa....amriki düynanın heryerine gönderdigi...SAVAS gemilerini....üslerini....oradaki LESKERLERİ besliyemez....

şimdi besliyor....çünki DOLAR bi kaart ....basıp basıp veriyor....DÜNYADA ALIYOR....

ONUNÇÜN....

FİNANSAL PİYASALARA BU GÖZLE BAKACAKSIN....

Yorum

• kelmiker
                              Tecrübeli
                              • 02 Aralık 2008
                              • 554

Kuzu perşembe amerikayla anlaşma oldu mu

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

GENEL Bİ AÇIKLAMA....

30 yıl ögretim üyeligi yapmış bi adamın ilişkiler....ögrencileri...asistanları ve kendi arasındaki ilişkilerdir....

bu ilişkilerde....ögretim üyesi DOMİNANTTIR....bazen sert...bazen çirkindir....EMME büründügü bu degişik haller...çok sevdigi ögrencilerini ve asistanlarını DOGRU yetiştirmek içindir....bunu ögrencileri ve asistanları bilir...ve onu hep severler...kırıldıkları zeman dahi....onları alır...çicek pasajına götürür....iraqıyı cektirir....niye agzına içtıgını anlatır....sonra birbirlerini yalar...hayata devam ederler...

BİR ÖGRETİM ÜYESİNİN....normal halkla ilişkileri hep kötüdür....çünki DOMİNANTTIR....yıllar yapmıştır bunu....

bu vesile ile....elimde olmadan...bu HOCALIK özelligi nedeniyle....bana kırılmış...tüm insanlardan ÖZÜR DİLİYORUM....en korktugum şey KUL HAKKIDIR...bu hak yenildimi....hem bu dünyada...hemde öbür düynada....CEHENNEMİ YASARSIN...lütfen beni bagıslayın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information