Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
17630 ekledim. İçimizden geçiyor namussuz. Biraz daha çakarsa sabahki karları süpürüp gidecek.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1 -
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
- 0,69radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
14335
- 0,05
14246
GAP DOLACAKMI BU HAFTA ?
göreceğizDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
👍 1Yorum
-
-
Belki yarını bile beklemez üstad. Adam gemi azıya aldı. Yabancılar sağlam satıyorradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
- 0,69
14246
GAP DOLACAKMI BU HAFTA ?
göreceğiz" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
$a$kın palacık buradan döner +10 Milyar TL fazlası mal alır piYasadan, en tez vakte.. BOFA'lı neli, soluksuz non stop ..
En azZ hesabı o da, belki +15 veya +20 Milyar TL'ye de VARabilir alımları, dı$ piYasalar ve sürelere bağlı style.
Olu$umlar ve beklentimizZ bu yönde.
Kolay gele...
hAdios.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
👍 1☕ 1Yorum
-
Sizin gap da kapanacak sanki Sn. Radyolog. Ama adam endeksi düşürmeden nasıl çaktı bankalara helal olsun valla.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
18050 / 17400 GAP ini doldurmak ister bence
Yarın gap kapama günü olacak galiba
)
👍 1Yorum
-
14259radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
- 0,69
14246
GAP DOLACAKMI BU HAFTA ?
göreceğiz
- 047
yarın bence 141XX ler denenir hatta inebilirde.. kapanış ne olacak BANKOF ne yapacak baköak lazım
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
para girişi ile dikkat çekenler ise EREGL, GARAN, ASTOR ve CRDFA. Teknik açıdan 14.250 desteği altında 13.800’e kadar ciddi bir geri çekilme alanı oluşabileceğini, dışarıda bu sabah etkili olan
sert satışlar nedeniyle bugün dikkatli ve temkinli olunması gerektiğini düşünüyoruz. 14.450 ve 14.600 ise direnç olarak izlenebilir.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
👍 1Yorum
-
Ben yeni aldım bu kağıtı sn. hocam. Böyle takip ediyorumradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKRDMD
günlük teknik görünüm bozuldu an itibarı ile..
stopladım
👍 1Yorum
-
👍 1Yorum

Yorum