Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
45 altı kol bacak ne varsa kes dediydin onu hatırladımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertenik olarak aşırı satımda
geçen söylediğimi hatırla
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bu memlekette kimin ne zaman ne yapcağı heç belli olmadığı için bişe diyemem abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPPK sonucu ya çok cüzi bir faiz indirimi olacak yada hiç olmayacak
sanki piyasa bunu satın alıyor gibi
ne dersiniz
bir sabah uyanmış bakmışsın ki ankarayı istanbula taşımışlar o yüzden heç güvenme olana bitene :
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Batılı devletlerce desteklenen Tobruk Hükümeti'nin Libya'da projeleri olan tüm Türk şirketlerini uzaklaştırma kararı aldığı öne sürüldü. 2011 krizi öncesinde Türk firmaları Libya'da 15 milyar dolarlık iş yapıyorlardı.
Abdullah es-Seni'nin başbakanlık ettiği Tobruk Hükümeti'nin resmi internet sayfasında yer alan habere göre, "Dün Beyda kentinde olağanüstü toplanan geçici hükümetin bakanlarının Türk şirketlerini Libya'dan çıkarma kararı aldığı" belirtildi. Haberde ayrıca "Toplantı kapsamında yabancı şirketlerle yapılan tüm proje sözleşmelerinin gözden geçirilmesine karar verildiği" dile getirildi. Seni, geçen hafta eş-Şarku'l Evsat gazetesine verdiği mülakatta, Türkiye'yi Libya'nın içişlerine karışmakla suçlamış ve Libya'da faaliyet gösteren Türk şirketlerini ülkeden çıkarmakla tehdit etmişti.
DESTEĞE VURGU YAPILDI
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç ise geçen perşembe günü yaptığı açıklamada Türkiye'nin 17 Şubat devriminin başından bu yana Libya'nın yeniden imar ve inşası ile devlet kurumlarının kapasitelerinin geliştirilmesi için sağladığı desteğe vurgu yapmıştı. Libya'da emekli general Hafter'in, Zintan merkezli milis gruplarla ortaklaşa başlattığı darbe girişimi, Trablus ve Misrata merkezli devrimci gruplarla ortak hareket eden Trablus merkezi yönetimi tarafından engellenmişti. Kaddafi rejiminin 2011'de devrilmesinin ardından Libya'da tesis edilen geçiş hükümetine karşı geçen yılın başında başlayan darbe girişimleri, ülkeyi iç savaşa sürüklemişti. Ülkedeki iç savaş, Trablus'taki Milli Genel Kongre'nin (MGK) desteklediği "Libya Şafağı" Koalisyonu ile Mısır'daki Sisi yönetiminin desteklediği, Tobruk'daki Temsilciler Meclisi'nin ise arka çıktığı emekli General Halife Hafter'e bağlı "Onur Operasyonu" Koalisyonu arasında, merkezi şehirler ve petrol bölgelerine hakimiyet konusunda yaşanıyor.
VATANDAŞLAR TAHLİYE EDİLMİŞTİ
Trablus Hükümeti'nin kontrol ettiği başkent Trablus, Misrata, Bingazi ve Beni Velid kentlerinde ticari faaliyetlerde herhangi bir yasaklama ve engelleme ile karşılaşılmazken çatışmalar sebebiyle Libya'daki Türk vatandaşları tahliye edilmişti. Tobruk Hükümeti'ne bağlı güçler ülkenin doğusunda Tobruk, Beyda ve Ecdebiye kentleriyle batıda Zintan ve Zaviye şehirlerini elinde bulunduruyor.
15 MİLYAR DOLARLIK İŞ YAPIYORLARDI
2011’den önce Libya’da 15 milyar dolarlık iş yapan Türk şirketleri iç savaşın ardından şantiyelerindeki çalışmaları durdurmuştu. O tarihte ülkede 3 bin Türk çalışan bulunuyordu. Bölgede uzun süre boyunca Türk şirketlerinin şantiyeleri yağmalandı. Bazı Türk firmaları alacaklarını tahsil etmek için uluslararası mahkemelere başvurdular.Mevlana der ki;
Yorum
-
günaydınMevlana der ki;
Yorum
-
**KONYA***KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
***KONYA***KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : Horozluhan Mahallesi, Cihan Sokak, No:1542300,Selçuklu/KONYA
Telefon ve Faks Numarası : Tel: +(90) 332 346 03 55 Faks:+(90) 332 346 03 65
E-posta adresi : konyacimento@vicat.com.tr
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : Tel: +(90) 332 346 03 55 Faks:+(90) 332 346 03 65
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Kısmi Bölünme Hakkında
AÇIKLAMA:
Konya Çimento Sanayii A.Ş.'nin 23.02.2015 tarihli 955 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı ile alınan Yönetim Kurulu Kararı aşağıdaki gibidir.
Yönetim Kurulu, son yıllarda inşaat endüstrisinde hızlı bir gelişme olduğunu gözlemlemiştir. Buna bağlı olarak beton sektörü de, yüksek dayanımlı beton ve çeşitli beton ürünleri ile gelişmektedir. Bu gelişmeler çerçevesinde, Yönetim Kurulu,
1. Aşağıda belirtilen sebeplerden dolayı beton işletmesinin, Şirket'in ana faaliyet alanı olan çimento işletmesinden ayrı şekilde faaliyet gösterimesine yönelik bir ihtiyaç olduğuna,
* Beton işletmesinin ekonomik performansını, karlılığını ve maliyetini kendi bütünlüğü içinde takip etmenin ekonomik ve yönetsel açıdan daha efektif ve verimli olması,
* Beton işletmesinin, ayrı bir iştirak nezdinde daha dinamik, efektif, esnek ve verimli üretim ve satış faaliyetlerinin hedeflenmesi.
2. Yukarıda (1) numaralı karar altında belirtilen hedeflere ulaşmak amacı ile, Şirket'in beton işletmesi ve beton işletmesinin işletme bütünlüğü içinde yer alan tüm aktif ve pasiflerin, 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19-20'nci maddeleri, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 159-179 maddeleri, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu, Sermaye Piyasası mevzuatı ve ilgili diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde, 31.12.2014 tarihli kayıtlı değerleri üzerinden, kolaylaştırılmış usulde iştirak modeliyle" kısmi bölünme işlemi ( Kısmi Bölünme") yoluyla yeni kurulucak bir şirkete devredilmesine ve Kısmı Bölünme ile kurulacak yeni şirketin sermayesinin tamamını (%100) temsil eden payların Konya Çimento Sanayii A.Ş. tarafından iktisap edilmesine,
3. Kısmi Bölünme işlemine ilişkin tüm gerekli çalışmaların ve hazırlıkların Şirket'in 31.12.2014 tarihli finansal tablolar esas alınarak yürütülmesine,
4. Kısmi Bölünme yoluyla kurulacak yeni şirketin sermayesini temsil eden payların tamamının (%100'ünün), Konya Çimento Sanayii A.Ş. tarafından iktisap edilmesine,
5. 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu, Sermaye Piyasası mevzuatı ve ilgili diğer mevzuat hükümleri uyarınca, Bölünme Planı, Bölünme Raporu, duyuru metni ve gerekli sair belgelerin hazırlanmasına ve bu çerçevede gerekli tüm yasal işlemlerin yürütülmesine,
6. Sermaye Piyasası Kurulu dahil ve bununla sınırlı olmamak üzere gerekli tüm resmi makamlar ve her türlü diğer kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli tüm işlemlerin ilgili mevzuata uygun şekilde yürütülmesine,
7. Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası mevzuatı uyarınca, işlemin kamuya açıklanmasına ve işlem hakkında pay sahiplerinin bilgilendirilmesine ve pay sahiplerinin inceleme hakkı için gerekli ilanların yapılmasına,
oybirliğiyle karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
BISTMevlana der ki;
Yorum
-
*KONYA***KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )
***KONYA***KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )
Adres KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. HOROZLUHAN MAHALLESİ, CİHAN SOKAK, NO:15 42300, SELÇUKLU/KONYA
Telefon 332 - 3460355
Faks 332 - 3460365
Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 332 - 3460355
Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 332 - 3460368
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
Özet Bilgi KAR PAYI DAĞITIMINA İLİŞKİN YÖNETİM KURULU KARARI VE TEKLİFİ
EK AÇIKLAMALAR:
Şirketimizin 23.02.2015 tarihli yönetim kurulu toplantısında ekte yer alan kar dağıtım tablosunun genel kurula teklif olarak götürülmesine, teklif olarak götürülecek nakit kar dağıtım başlama tarihinin 26.05.2015 olarak tespitine karar verilmiştir.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 23.02.2015
Konunun Görüşüleceği Genel Kurul Tarihi 26.03.2015
Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Peşin
Pay Grup Bilgileri 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Brüt (TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Net (TL)
KONYA(Eski),TRAKONYA91F6 8,0000000 6,8000000
Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Tarihi
26.05.2015
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı Tutarı (TL) Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı (%)
KONYA(Eski),TRAKONYA91F6 0,000 0,00000
BISTMevlana der ki;
Yorum
-
günaydın abi.sende olmasan buraların semtine uğramayacağımda seni bırakamıyorumradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın arkadaşlar.
Mevlana der ki;
Yorum
-
kalb kalbe karşıdır derler svg gükoGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın abi.sende olmasan buraların semtine uğramayacağımda seni bırakamıyorum
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
14.30 daymışradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterppk kararı ne zaman açıklanacak
bilgisi olan varmıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
abi ben spora gidiyorum biraz kafa dağıtayım piyasada beklemede zaten öğleden sonra görüşürüz.Mevlana der ki;
Yorum
Yorum