Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
ahlını başına al adını madını heç anmma bulaşma sakın aslana benzemez donuna kadar gider karışmam ha ::tekdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu forex e bulaşan var mı nedir ne değildir?
)))))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
tavsiyelerin için tşkr ederim. Biri dürtükleyip duruyordu benim de pek aklım kesmedi zaten.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterahlını başına al adını madını heç anmma bulaşma sakın aslana benzemez donuna kadar gider karışmam ha ::
)))))))))))))
Yorum
-
aman n sakınn haaaaatekdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu forex e bulaşan var mı nedir ne değildir?
paran cebinde dursun borsa her zaman daha güvenli en azında teknike uyan kaattlar falan bulunuyor
tam bir para tuzağıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
birilerinin dürtüklemesiyle iş yapma sakın . kıçın açıkta kalırsa en önce onlar dürtükler mazallah karışmam ::::::::::tekdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavsiyelerin için tşkr ederim. Biri dürtükleyip duruyordu benim de pek aklım kesmedi zaten.
)))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
eyiz gardaş sen nasılsın bütün işi sanamı yaptırıyorlar başka adam yok mu oralarda ::nuncem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar.
İyi misiniz?
))))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
Annatırsam, büyükleniyo dersinGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyiz gardaş sen nasılsın bütün işi sanamı yaptırıyorlar başka adam yok mu oralarda ::
))))))))))))
Benim gıvırmadığım bi gün bizim damda kahce içek de gözünnen gör
Bildiğin yük eşeği ben
Yorum
-
valla yazınca oluyormuş Bagfs % 5 yapmış eggubde yarın yaparGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazmayla oluyorsa bende eggub ve konya yazayım bakalım %5 yaparmılar.
Mevlana der ki;
Yorum
-
cigeri yedirmedin kahve içek deyon oda olur uyar bananuncem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnnatırsam, büyükleniyo dersin
Benim gıvırmadığım bi gün bizim damda kahce içek de gözünnen gör
Bildiğin yük eşeği ben
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
iyi akşamlar görüşürüz
Mevlana der ki;
Yorum
-
Evveli gün yapmıştım teklifi,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercigeri yedirmedin kahve içek deyon oda olur uyar bana
))
Sakarya, Çiftlik, Recep usta
Teklifi geliştiriyorum;Üstüne bi de ciğer + bulaşıkları da sadece ben yıkayacam ?
Kaçırma bence
Yorum
-
ellere varda bana yoh miiinuncem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvveli gün yapmıştım teklifi,
Sakarya, Çiftlik, Recep usta
Teklifi geliştiriyorum;Üstüne bi de ciğer + bulaşıkları da sadece ben yıkayacam ?
Kaçırma bence

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum