yayla lardan güzel bir esinti izlenebilir
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
benim için güzel esti yayladan.. beğendinizmi ?radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryayla lardan güzel bir esinti izlenebilir
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
VAKVAK
beklediğimi şu ana kadar bulamadım açıkçası. XBANK ı özelliklemi takip etmiyor ne bu vicdansız ?

8,4 kol / bacak kesmek yeri iken 9,45 ilk hedef gibi görünüyor haftalık grafikte
Yorum
-
çok güzel hareketler bunlarr..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHUBVC
5,89 üzerinde çorba parası çıkartabilir ( dostum güko nun kulakları çınlasın
)
en yakın hedef 6,15 olmalı..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bence bu destek güçlendi. en yakın hedef 9,10 gibi olabilir.. neden olmasın ?radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDMSAS
7,7 desteğini güçlendirme çalışmaları gözleniyor..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum
-
EURTRY tarihi zirve 20,81 de.. son günlerde, daha önce dikkat çektiğim yükselişleride dikkate alarak poz. almak isteyenlere
yol göstermek amacı ile bu notu düşüyorum buraya
NOT buralardan poz. alacak olsaydın 18,20 lerede STOP koyardımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
VAKVAK
beklediğimi şu ana kadar bulamadım açıkçası. XBANK ı özelliklemi takip etmiyor ne bu vicdansız ?

8,4 kol / bacak kesmek yeri iken 9,45 ilk hedef gibi görünüyor haftalık grafikte
9,43 geçmesi gereken seviye, eğer yukarı hareket devam edecekse..hareket edesi geldi vicdansızın..kuyruğunu bırakmam..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
15 Salı
ï‚· Maliye, Ekim bütçe gerçekleşmeleri
ï‚· Çin, Ekim sanayi üretimi(TSİ:05:00)
ï‚· Almanya, Kasım Zew endeksi(TSİ:13:00)
ï‚· Euro Bölgesi,3Ç22 GSYİH Büyümesi(TSİ:13:00)
ï‚· ABD, Ekim ÜFE(TSİ:16:30)ï‚· ABD, KasımNew YorkEmpire State imalat
endeksiDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum