günaydın arkadaşlar..güzel bir gün dileklerimle..
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
X 100
ilk hedef 4015 / 4074 gibi bir rakam görünürken, gevşeme durumunda 3937 /03906 gibi bir yerlerden destek bulacağımızı düşünüyorum
NOT ilk rakamlar 60 dakikalık,ikinici rakamlar günlük analiz baz alınarak verilmiştirDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
dün en düşük 22,56 yi gören hisse oradan dönüş işaretleri veriyor..ilk hedef önündeki kirmizi çizgiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterX 100
ilk hedef 4015 / 4074 gibi bir rakam görünürken, gevşeme durumunda 3937 / 3906 gibi bir yerlerden destek bulacağımızı düşünüyorum
NOT ilk rakamlar 60 dakikalık,ikinici rakamlar günlük analiz baz alınarak verilmiştir
HIZLI geldik ve geçtik o rakamları..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
BAŞKENT DOĞALGAZ DAĞITIM'IN 2022 YILI 9 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET KARI 25.638.287 TL (2021/9 AYLIK: 411.838.278 TL)
görüldüğü gibi karda çok belirgin b ir azalma var..bilanço okumasını bilen biri bakabilir ve bizleri aydınlatırsa güzel olurDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
gene 87 ye gitti abvegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster87 den verilen petkim 47 yerine konuldu
önceki maliyet 60 dı
yeni maliyet cart curt
dün 9.09 alınan işc de kuzunun uyarısı sonucu verdim gitti
3 5 gün ankara yapem gelem bi dolanem ara verem
Yorum
-
en yüksek 4100radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHIZLI geldik ve geçtik o rakamları..
en düşük 3987
KAPANIŞ 4054
YARIN için ilk hedef 4100 gibi rakamı geçmek olacaktır
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum