yonca devre kesti.. heyttt beee..
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
X100
4513 inerse 4467 gibi bir rakam görürüz..yukarı hareket halinde 4570 ler hedeflenebilecektir..
4369 İSE KOL/ KANAT / BACAK KESME YERİ OLUR BENİM İÇİN..
HERKESİN NE ZAMAN OLACAK DEDİĞİ SERT DÜŞÜŞ GERÇEKLEŞTİ,AZDA OLSA PİYASANIN KÖPÜĞÜ ALINMAYA ÇALIŞILDI..
YARIN TEPKİ GELECEKTİR..NEREYE KADAR OLDUĞUNA BAKARIZ...
iyi akşamlar...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVAKVAK
taban gördü.. buradan toparlanabilecekmmi bakaşlım..9,30 dan aldım bi lokma
yine , yeniden 9,43 üzerine çıkıp oralarda seyretmeli.o takdirde yine, yeniden 10 lara giden yolu bulabilirDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
şimdilik iyi gidiyor.. viop 1,87 artıda, yurtdışı güzel,v endeks canlı..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryine , yeniden 9,43 üzerine çıkıp oralarda seyretmeli.o takdirde yine, yeniden 10 lara giden yolu bulabilir
tutmaya devam...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Enerji Bakanı Dönmez: Doğalgazda Aralık'ta fiyat değişikliği olmayacak - NTV
18.11.2022 12:26:40 Enerji Bakanı Dönmez: Doğalgazda Aralık'ta fiyat değişikliği olmayacak - NTV
18.11.2022 12:18:20 Enerji Bakanı Dönmez: Karadeniz gazı 2023 Mart ayında sisteme verilecek- NTV
18.11.2022 12:15:00 Enerji Bakanı Dönmez: Karadeniz gazında denizde ve karada boru serim işlemi bitti - NTVDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Fed/Collins: Fed muhtemelen faizleri daha fazla arttıracak
.
18.11.2022 16:39:06 FED/COLLİNS: FAİZ ARTIŞI SONA ERDİKTEN SONRA, FED'İN BİR SÜRE DAHA FAİZLERİ O SEVİYELERDE KORUMASI GEREK
18.11.2022 16:38:32 Fed/Collins: Fed'in enflasyonu düşürmek için yapacak daha çok işi var
18.11.2022 16:37:59 Fed/Collins: Fed muhtemelen faizleri daha fazla arttıracak
.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
taban gördü.. buradan toparlanabilecekmmi bakaşlım..9,30 dan aldım bi lokmaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryine , yeniden 9,43 üzerine çıkıp oralarda seyretmeli.o takdirde yine, yeniden 10 lara giden yolu bulabilir
kapanış benim için yeterli.. haftaya uygun yerleri bulup vermeyi düşünüyorumDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
taban gördü.. buradan toparlanabilecekmmi bakaşlım..9,30 dan aldım bi lokmatepki kanımca zayıf kaldı. bunda yatırımcının kafasının medya tarafından karıştırılmasıda payı var elbette ( ÇOK ŞİŞTİ,BORSA CANradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterX100
4513 inerse 4467 gibi bir rakam görürüz..yukarı hareket halinde 4570 ler hedeflenebilecektir..
4369 İSE KOL/ KANAT / BACAK KESME YERİ OLUR BENİM İÇİN..
HERKESİN NE ZAMAN OLACAK DEDİĞİ SERT DÜŞÜŞ GERÇEKLEŞTİ,AZDA OLSA PİYASANIN KÖPÜĞÜ ALINMAYA ÇALIŞILDI..
YARIN TEPKİ GELECEKTİR..NEREYE KADAR OLDUĞUNA BAKARIZ...
iyi akşamlar...
YAKACAK VB nın LAFLARLA )
KOL BACAK KESME NOKTAMIZ 4401 E YÜKSELMİŞTİR.. NOT EDİNİZ..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
merhaba.. artık birazda HOLDİNG HİSSELERİ ile ilgilenmekegerekir gibime geliyor.
hangileri olduğunu bulmak ve araştırmak gerekir çeşitli yönlerden. teknikmi.temelmi buna siz kara vereceksiniz..
işte liste...BUYRUNDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum