Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bile bile göre göere kendimizi bokun içine attık suç bizde
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
TEMETTÜ ve BEDELİZ POTANSİYELİ YÜKSEK HİSSELER i gösteren bir tablo bir çalışma varmıdır bildiğiniz
bana mı sordun abi
bana göre en bedelsiz verreckse konya başta gelir .
Mevlana der ki;
afyonda bedelli var onla birlikte hareket ediyor .
bedelsiz beklentisi zannetmiyorum aslanda
Mevlana der ki;
afyoncu inşallah daha yukarılardan kağıdı bölmek için sürrer yukarı ozaman aslan da nasiplenir yoksa mokoko
Mevlana der ki;
Galatasaray Yönetim Kurulu bugün saat 16.00'da toplandı ve tüm üyeler Nihat Doğan'ın ihraç edilmesi yönünde oy kullandı.
Galatasaray Yönetim Kurulu, Türk Telekom Arena’da yaptığı haftalık olağan toplantısında Nihat Doğan’la ilgili talebi görüştü. Eski yöneticilerden Adnan Öztürk’ün, hakkında ihraç isteminde bulunduğu Doğan’ın durumu da toplantıda gündem maddeleri arasındaydı. Yönetim kurulu, gelen talebi değerlendirerek konuyu oylamaya sundu. Oylama sonunda Nihat Doğan’la ilgili ihraç talebi olumlu bulundu. Üyelerin tamamı, Nihat Doğan’ın ihraç edilmesi yönünde oy kullandı.
MALİ GENEL KURULDA
Fanatik’te yer alan haber göre, Peki süreç nasıl işleyecek? Yönetim kurulu, kulüp tüzüğü gereği Nihat Doğan’la ilgili kararı ilk genel kurulda üyelerin oylamasına sunacak. O oylama ise önümüzdeki ay yapılacak Mali Genel Kurul’da yapılacak. Nihat Doğan’ın, genel kurulda yapılacak oylamada da oy çokluğuyla ihraç edilmesi bekleniyor. İhraç sonrası, Nihat Doğan’ın itiraz ve savunma hakkı bulunuyor.
EDER’DEN TEPKİ ALMIŞTI
Kulüp sicil kurulu başkanı Serdar Eder dün ve bugün yaptığı açıklamada Nihat Doğan’la ilgili işleyişin nasıl yürütüleceğini açıklamış, ardından ise, “İhraç istemi onaylandığı takdirde onun yerinde olsam savunma yapmam. Çünkü Galatasaray üyeleri tarafından ikinci kez ihraç edilmeyi istemem!” ifadesini kullanmıştı. Eder, Nihat Doğan’ın twitterdan attığı, “İhraç edeceksiniz üye olurken yatırdığım aidatı ödeyin de Filistinli kardeşlerime yardım edeyim” mesajı üzerine, “Nihat Doğan 2015 aidatını yatırdın mı da paranı geri istiyorsun! Ben bıraktım demen için kaça para istersin? Ben vereyim” diyerek yine twitterdan tepki dolu mesaj atmışt
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
BU KAFALARLA ULKEMİ PAYLAŞMAKTYAN UTANÇ DUYUYORUM. TÜRKIYE YE BAKARMISINZ?
Bilal Erdoğan'ın ( yasi ne, basi ne , askerli yapmamis ama vakif kurmus! ) vakfından açıklama: Kadın ve erkek arasında bir eşitlik olamaz!
Bilal Erdoğan'ın da yönetiminde olduğu TÜRGEV'in Başkanı Arzu Akalın, islami hassasiyeti olanlar açısından kadın erkek arasında yaratılıştan kaynaklanan bir eşitlik olamayacağını savundu.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
o kafalar revaçta abi dikkatli konuş %51 salarlar karışmam ha ::::::::::))))))
Mevlana der ki;
Yorum