Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Al sat yapcam maliyet düşürcem lakin iboş çok hizli ::
)))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
den abi iyi olur bak ben alctl sattim aslan aldim ::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersatıp aslan mı alsam

)))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
uyuyani zorla uyandiracaksin .:radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzun konuşmuyor
hayrola
)))
Mevlana der ki;
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzun konuşmuyor
hayrolabiraz ekşin olur fenamıGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruyuyani zorla uyandiracaksin .:
)))
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
nuncem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba cümleten
nerdesin hoşgeldinnuncem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe bu ya, hep iş hep iş.
bırakmıyorlar biraz para kazanalım
özledik seniDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Haziran yaklaştıkça bizim işler kudurdu.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternerdesin hoşgeldin
özledik seni
Dur durak yok ya
Yine de iki arada bir derede el bozdum, baktım okey gelmiyor
Yorum
-
Iyi akşamlar.Mevlana der ki;
Yorum
-
-
Analize sözüm yok üstadım da sıkıldım ben bu cilveli güzelden.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternuncem
GOZDE yi naptın
analiz tutyormu
Bugün geldiler bana soldan soldan
Yanağından iki makas aldım, yolladım
Yorum
Yorum