TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Şimdi bu mevcut yönetim 92'den alıp-alabilmiş olup bi şekil 98 civarı zorlayamazsa, hadi 97 ile 99-100
elzem de diyelim, günümüz koşullarında; Zaman momentum para vs kaybeder ve sonra tekrar
uygun süre, dip ve tepeleri ayarlayamaz vede terste bile kalabilir..
Tekrar satmak kaydıyla bile olsa sanırım bu böyle.. Seçim piyasa kontrolü kendi
trollLerine benzer, azalır ve düşer.. Oy riski durumu oluşturur..
...
Fazla gevezelik yapmamıza da gerek yok.. Şahsımız adına tabiki..
Forumun ve tapiğin genel usulet ve suhuletine uygun olmalı..
Yorum
-
kargadan baska kus tanimamsadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterA.s. Anofel
abv
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
eksper abi nerde yaw,
şurda elinin resmini bir paylaşssın da öpek
adam hala 5.ekstreme durum pozunu bile kapatmadı.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Benim mevcut görüşlerim yazılı buralarda zaten.. Yine de,liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRalli olacaksa bende olacağını düşünüyorum. Ralli temel nedeni olarak Terör örgütünün silah bırakması olacaktır.
Ralliye temel neden olarak düşündüğünüz nedir arkadaşlar görüş alabilir miyim ...
ayrıca temel dursun, lazım olunca onlar, teknik alım lazım sırada esas..)
O bi bambaşka muhteşem de olur daha sonraları hem..
Yorum
-
hiç sebep aramaya gerek yok bence,liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRalli olacaksa bende olacağını düşünüyorum. Ralli temel nedeni olarak Terör örgütünün silah bırakması olacaktır.
Ralliye temel neden olarak düşündüğünüz nedir arkadaşlar görüş alabilir miyim ...
ama ver bir tane dersen, petrol sorununa kalıcı çözüm derim,
Irağın aşağısı iranın, yukarısı bizim. gerçi iran çok sulanıyor yukarıyada , göreceğiz bakalım.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum