Ya sabırrr )) ve la havle...
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Dawudov'a benziyo ondandır..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYav durduk yere ekmelettin geldi aklima...niye acaba...tovbe tovbe..
Yorum
-
Ben "altın oran" konusunda biraz takıntılıyım. Mikro hayattan, makro evrene kadar her yerde bu oran karşıma çıktığına göre, burada kullanmamda da bir isabet yakalayabileceğimi düşünüyorum.
Bu sebeple, grafiklerde kullandığım ortalamaların tamamı Fibonacci sayısı dizisinde yer alan sayılar...
233 ve 377 günlük basit ortalamaları grafiklerinize koyup incelemenizi tavsiye ederim.
Farklı periyotlarda farklı Fibonacci sayılarını deniyorum. Görsel olarak da tecrübe edildiğinde, kullanılacak fibo sayısının belirlenmesi daha kolay oluyor.
Aşağıdaki grafikte hem bu ortalamaları hem de bugünkü bar yapısına tam benzemese de yakın benzerlikte 2 adet yapıyı göstermeye çalıştım..
Tarih tekerrür edecek mi? Kısmetse yarın yaşayıp göreceğiz.
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
Bu arada bu akşam kavga gürültü çıkmadığından olsa gerek, dolar saldı suyunu hafiften..
Biraz daha kısık ateşte kaldı mı, sabaha pamık gibi olur kerata
Her şey tamam, bi tek şu pasta bozuk..
Gerçi canları istesin 1 günde altını üstüne getirirler o pastanın da...Du bakalım, her şeyi yaşayarak öğreniyoruz."Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
İyi de güzel de destek mi biter öyle.. çiz babam çiz.. ver ayarı al sana yine destek yine son nokta bilmem ne..) fibonaci abinin altın oranları nerdeydi günlerdir, haftalardır ?? ))
Yaw 108-9 beri hep aynı görüntüler.. Elin oğlu 93 yaktı.. bekle ki gelsin oralar tekrar.. pehh..
Ya sabır ki ne sabır yaw..
...
Kızmıyon demi sanatçı ruhlu forumdaşımız, takılıyim dedim bende öyle esprisine hani..??
madem küstün hiçe saydın bizi iyice, arada bizde iki takılalım madem.. sen de bize kızıyon ya
aradan öyle avukat misali bi edayla falan.. )) irite oldum bende şahsım adına.. dayanamadım valla..
...
Neyse emeğine, ilgi, alaka ve katkına sağlık.. Harbi espriyle karışıktır dediklerim..
Yanlış anlama iadeyi paylaşım.. deşarj oluyim madem affetmiyon bizi diye..)
Yorum
-
Tipinden ziyade menşei yani, oluşumu bile hatta ).. ki tipi dahi al birini vur öbürüne..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDawudov'a benziyo ondandır..
Yorum
-
Yorum
-
İtibar ettiğim bir kaynak ve ayrıca temel indikatörler gereği Petrol'de geçici olarak 3x'lu seviyeleri bekliyorum..
Umarım böyle hazır long'dayken başlar olası hızlı ve abartılı bir satış Hamın ve Brentin petrolünde..
Hem aradan çıkmış da olur piyasamıza pozitif etkisi, Mayıs-Haziran'a, seçime kalmadan..
Yorum
-
Daha önce göndermiş olduğum grafiğin günceli. Son hamleyi yaptığımız yer...erdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSpot ana trend kanalları. Şu an bulunduğumuz yer önemli, aşağıda ise 76.000 var. Dolar bazlı grafta da 2,99 var o da bugünkü kurla 77700 lere karşılık geliyor. Sarktı silkeledi derken 76.000 ler önemli.
Yorum

Yorum