TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

merak etme o benden izinsiz hicbiyere gidemez..aramizdaki iliski yillara yayili...o kadar basit degil..manav kardesim yazmis...trend donuyor...eksperin dotu ucbucuk atiyor....kavga ondan ula...

carsamba aasami....sayin erdemli...sana...aslanla davsanin hikayesini anlatacagim....

ve boyle guzel bi insan olman...bizlerede...bazen borsayi bi kenera birakip...insan olmamiz gerektigini ince ince hatirlatiyor...

tesekkurler,bitanem....

not.dun ona kargoyla dot ilaci gonderdim....surerse dotune...pazartesi duzelir....ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

Mahkeme hikayesinde sonlara yaklaşmıştık epey.. Hahamı at ısırırmış ne komik olur..

Yorum

• musician
        Aktif
        • 28 Nisan 2009
        • 299

Yaw bişey merak ediyorum.. düşündüm düşündüm bulamadım..Bilen varsa bi aydınlatsın beni;

Hadi bu citi 800 milyon zararı göze aldı sattı Akbank hisselerini.. Ula bu hisseleri alanlar para yerine gazoz kapağı mı ödedi de aldı hisseleri?
        Ayrıca citi ne b.k yemeye 3 günde 51,5 milyon Akbank aldı geriye???
        "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
        Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• erdemli
          Yasaklı
          • 20 Eylül 2009
          • 132

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          merak etme o benden izinsiz hicbiyere gidemez..aramizdaki iliski yillara yayili...o kadar basit degil..manav kardesim yazmis...trend donuyor...eksperin dotu ucbucuk atiyor....kavga ondan ula...

carsamba aasami....sayin erdemli...sana...aslanla davsanin hikayesini anlatacagim....

ve boyle guzel bi insan olman...bizlerede...bazen borsayi bi kenera birakip...insan olmamiz gerektigini ince ince hatirlatiyor...

tesekkurler,bitanem....

not.dun ona kargoyla dot ilaci gonderdim....surerse dotune...pazartesi duzelir....ha ha ha

Estğ. sağol kıymetli ağabeyim. O senin güzelliğin. İyi bakan iyi, güzel görmek isteyen güzel görür. Aslan tavşan hikayeni bekliyorum... Selamlar sevgiler...

Yorum

• Misafir

musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Yaw bişey merak ediyorum.. düşündüm düşündüm bulamadım..Bilen varsa bi aydınlatsın beni;

Hadi bu citi 800 milyon zararı göze aldı sattı Akbank hisselerini.. Ula bu hisseleri alanlar para yerine gazoz kapağı mı ödedi de aldı hisseleri?
            Ayrıca citi ne b.k yemeye 3 günde 51,5 milyon Akbank aldı geriye???
            Fil tepişmeleri..

Kasalar büyük, tepişirken ne estetik kalıyor ne bişey zaten, akıl da fil kadar..

Görüntü ve sesler de vahşileşsin diye iyice ellerinden geleni yaparlar tabiatları gereği..

Yorum

• musician
              Aktif
              • 28 Nisan 2009
              • 299

DXY.. 6 yıl yaklaşık 70-90 arası gitmiş gelmiş.
              Normal şartlarda 105-110 civarına gitmesi iktiza eder.
              Allah memletimizin yardımcısı olsun..

Yorum

• musician
                Aktif
                • 28 Nisan 2009
                • 299

USDTRY...
                Haftalık kapanış kanalın içinde, RSI(genelde kullanmam ama aşırı alım-satım bölgesini görelim diye koydum) aşırı alım bölgesinde..
                Umarım buralarda yataya sarıp da motoru soğutmaya çalışmaz.. yoksa yandı gülüm keten helva..
                Kısa vadede 2,43 - 2,47 arasına gevşerse de öpüp başımıza koyalım..

Yorum

• Misafir

Beklentiden ziyade, durum analizi ve tespiti olarak görüntü;

Birinci etap;

Mart ayı sürecinde en geç Nisan başı gibi Dolares'in 2,68-2,80 uzatılması.. Halk arası tabiriyle de..

Bu artışa uyumlu olarak Bizt'ik Viop30'da 88-93 bandı, bilhassa 90 civarları mıknatıs çalışması..

İkinci etap;

Kalan sürenin uygun bir zamanında 105'lerin hedef alınabilmesi..

Ha bide bu olumlu viraj dönüşlü ikinci etap senaryosu.. Eğer global değişkenler dahil veya sırf

içerde iktidar sallantılı hesaplaşma bile nihayet başlarsa (ki bu noktada hem beklentim inşallah artık..,

hem de temennim bu yönde); olumsuz senaryolar devreye girer.. Mevcut iktidar da el-mecbur bugüne

kadarki EN satıcı olacağı son 40 seçim gününe girer ve dahi kırk'ının daniskasını çıkarır bu işlerin..

Ve böylece (If so.. If and.. diyelim ;) Mayıs-Haziran civarları özellikle 73-78 bandı Viop 30 tekrar cepte,

hatta long seven alışkınlara kabullenmesi çok zor olsa da daha aşağılar şimdiden hayırlı olur umarım..

Bol ve çılgın testereli 6x'küsür binli rakamlar revaçta olmak üzre, hadise; nere dip yaw?? ve bol iflaslar mevzu olarak..

Öte yandan "ikinci etap" dahil herbişey olumlu gitti, virajlar dönüldü, ne yani yok mu 105' vs. üstü diye

düşünebilecek azgın boğalara; yok.. diyebilirik pek tabiki.. Çünkü malum 105'üstü 105-116 aralığında

zırwalarda zırwalaşarak seçim gününü görmek istiyecek iktidar nerdee memleketimde.. 'Hep bana hep bana'

bencil zihniyeti hakim olduğu için napar eder baskılar en kötü oralarda endeksi ve long silkeler-taze short açtırır

seçime doğru ki heç bi kimseler kolay nasiplenemesin neticesinde.. Diyorum ya bu sefer böyle değil de

epey bi farklı olur artık herbişey, inşallah..

...

Seçim ekonomisi ve biraz da global ekonomi endeksli bazı modellemeler de işte böyle diyelim..

kuzu style da sever böyle analizleri.. Burda dursun bulunsun bakalım, herşeyin hayırlısı..

Ki beklenti olarak bile beklenirde bunlar malum.. Why not?, demi..

Yorum

• musician
                    Aktif
                    • 28 Nisan 2009
                    • 299

XU100 saatlik

Şu 2li dip çalışsa da 2-3 bin puan depiklese. .

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tesekkurler,bitanem....

Bu konudaki ilgi alaka ve nezakatiniz icin öncelikle cok teşekkür ederim...
                      Göndermiş olduğun dot ilacı erkenden elime ulaştı...
                      DERHAL PROSPEKTÜS ÜNÜ OKUDUM...
                      ihtiyac halinde minimum bir yıl aralıksız kullanılması gerektiği yazıyor...
                      bana tavsiyede bulunurken anladım ki kendi üzerinde denemişsiniz ve işe yaramış...
                      yanlız benim dot ilacına hic ihtiyacım olmadı...olsa bile tedavi icin biryıl bekleyecek vaktim de yok...
                      son kulanım tarihi henüz gecmemiş olan kullandıgınız bu ilacı, hastalığınızın tekrar nüksetmesi ihtimaline karşı tekrar size geri gönderiyorum...
                      ŞİFA OLMASI DİLEĞİYLE EN DERİN SEVGİ SAYGI VE HÜRMETLERİMİ KABUL EDİN LÜTFEN...HA HA HA

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                        ha ha ha....seni durzu seni....ilaci surmuyorsun heee....

usaglar....ilac suydu....bu vadede long bu durzu....stop yapmaz...ikimizin sistemi ayni...git oteki vadede short ol...ortalik duzelinceye kadar....dedim....ILACI GERI BANA YOLLAMIS...diyorki...sen bu vadede shortsun....sen git oteki vadede long ol....

eee olur durzu....eben guzel mi senin...yok olumm yok....bu kasintin bi yil surer....
                        usaglar ilacimi beyenmemis....kendi dusen aglamaz....ha ha ha

not...kuzu kene sisteminde...kademeli furusmada...TERSE DUSMUSSEN...ilac bu...bu ilac ucun ilave para komuyorsun...sadece ikinci vadede actigin poz un komisyonunu oduyorsun...borsanin 15 000 puan yikilacagina yuzde 80 ihtimal varsa bu sarttir...sonra dibe indiginde ikinci vadede ki shortu kapiyip...o dipte long oldugun vadede miktari iki katina cikariyorsun...ve muthis bi kar yaziyorsun...bunun adi...YAYILMADIR...cok kullandim...stop yapmak yerine YAYILMA kullanilir kenede...bilmiyenler ucun yaziyim dedim...eskiler bilir.

bu seni margin odemekten koruyor....margin yok...ilve harcama...sadece komisyon....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bu sistemde....SELLALE DUSUS OLURSA...HER 4000 PUVAN DUSUSDE...her iki yayilmada ac kapa yapacaksin...ki...dususun kodugu tepkilerden yararlanasan...tepki boylari 2000 puvandir....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ne diyordu... avrupa yakasindaki adanali gaci...ben lafimi ortaya korum....istiyen alirrrr....istiyen almazzzzz....

ama ben....ICAT ETTIGIM BU SISTEMLERI...savunmak durumundayim...

diyorsanki dusus olmuyacak....elleme o zaman...diyorsanki dusus 15 000 puvan....elle o zaman...cunki bu sistemin...sigortalari var...sigortayi kullanmazsan...o artik kuzu sistemi degildir...ayri biseydir...

benim sistemimde....YAYILMA....trend cizgisi kirildigi anda baslamaliydi....TREND KIRILMIS CUNKI...VE TERSTE KALMISSIN...bu kirilma 82 500 endekste oldu..aslinda trend cizgisi 84 000 de kirildi..kuzu ne diyor 82 500..niye...tuzak varsa icine alsin...simdi 80 000 deyiz...hala gec degil...beklersin tepki trend cizgisi ustune atamiyorsa kendini...YAYILMA SARTTIR....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

KUSURA BAKMAYIN USAGLAR VAKTINIZI ALDIM....EMME...orjinal olarak bu topic benimdi...adi TURKUN FURUSKAN EVLATLARIYDI...ben kuzu ozele gecmeden evvel...SISTEMLERIM YANLIS KULLANILIRSA....bu bana ait sistem degil ....deme....hakkimi kullandim.

sevgiler,dunya guzeli kardeslerim....

Yorum

• sonperde33
                                Kıdemli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 3010

bu ilaç işi beni bozar agalar , cildim bebe cildi gibim ,
                                bu *** ilacı yakar topunda bu üstüme düşer kalır , kemo terapi görmüş horoz gibim dökülür kalırım .

çalı dibinden başka tedaviyi bu bünye kabul etmez zati ;)
                                hoş zati son dönemde skodan kopardığımız kıllar, kürk oldu ayazda üşütmez.

eksper abi rapor dedik, fizibilite , proje , rezidıns attım tuttum ama, tüm bu ahval ve şerait içinde, imkanlar aşağıdaki gibidir.

1-) whats up , çok hızlı veri akışı var ve bunaltır , çok yakınlık tez ayrılık getirir minvalinde ıı ııh.
                                2-) twitter : eski toprakların kullanması kolay olmayabilir , az karakter limiti engel. grafik neyim atmak zor.
                                3-) facebook / instagramda : ben kullanmıyorumki önerim , saygı duyduğum biri ejder yumurtası felan istiyor , görmez olaydım diyorsun.
                                4-) forum : swf ve vbulletin denilen yapılar mevcut , hasbel kadar açsakta yaşatması daha zor , bakımı , yağı suyunu eksik etmemek gerekiyor. paraylada yaptırırız icabında ama bu gerçek değişmiyor. bilgili sorumlu ilgili biri, bu işi kotarırım diyen bi cengaverin dümene geçmesi şart, zaman anlamında bende ciddi sıkıntı var.

raporu kafama geçirmeden önce , bu görevden azlimi isteyerek , huzurdan çekiliyorm.
                                keşke bu buzları eritecek ateşim olsa, bir yöntemim olsa diyecem ama ,
                                tıbben geldiğimiz son nano teknoloji çağında dahi bu *** ilacının , kırığa çıkığa kırılmaya donmaya,
                                çözüm getirmesini temenni ediyorum .
                                Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information