Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
artık 100 ü beğenmeyeceğiz değil mi... de beğeneceğimiz rakam ne olacak onu da bilmiyorum.. hayırlısı..
o bi tarafa da... illa tadı kaçacak mı buranın da yahu...
Ben bilgisayar muhendisiyim, forumlarda kullanılan yazılım hep aynı , alıp kurup ayarlarını yapıp kullanıyorsunuz.
Bence en guzeli whatsup tarzı bir yazılım kullanmak
anlık haberleşme yapılıyor ,
bu tur durumlarda anlık olması çok onemli
Yada twitterda gizli grup kurarakda ilerlenebilir.
whats up sorunlu bence ve forumun yonetimi daha kolay , hem dahanzevkli, parasini pulunu verip , hazir forumda alabiliriz,
baska bir forumda topik acilsa , gideni geleni kontrol edemeyiz.
bence kurulu düzen iyi arkadaşlar.. kuzu emmi arada (özellikle trend dönüşlerinde) yapar böyle... Bu net forum indikatörüdür.. Geçmişte hep böyle oldu..
Arada kendi canımız yanıyor ama zaten burayı kullanma amacımız bu.. etinden suyundan birbirimizden faydalanmak..
Eksper ile kuzunun tartışmasında ben taraf olmak istemiyorum. İkisine de çok saygı duyuyorum. Zaten buna tartışma demek de olmaz. Bence kimse de taraf olmasın. Kuzu buraya gelip yazı yazdıysa zaten cümle altından ekspere zeytin dalı uzatıyor gibi anlaşılmalı.. Ben yazısını görünce sevindim.... ahanda buzlar eriyecek olarak algıladım..
olan paradigmaya oldu.. isterse benim forum hesabımı kullanabilir buradaki yazıları okumak için.
Yorum