eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
gudurdunmu lem...biz daha yek pozdayız... bu poza barut lazım olabilir aman dikkat... barut zaman denklemi = mart 15okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster102.900 2.parti long...
103.700-102.900 longlar
bugun mart 4...
Yorum
-
Müsadenizle;erdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPeki abi, paranın kokusunu nasıl alırız? Bir ip ucu. Mesela; ekran mı, tecrübe mi veya kişisel çevre vb. birikim mi?
Elbette saydığın her unsurdan kokusunu alabiliriz ve dahi tüm diğer akla gelebilen herşeyden..
Para buram buram kokar, kokusu vardır çünkü.. Hatta misal 'grafiklerden' bile alınabilir kokusu..
Güzel iki örnek; 1) Son zırwa 115'e çıkarkenki tüm teknik-temel, global, konjektürel, vs. hadiselere
rağmen grafiksel tavrı ve hareketi bu çıkışın 'para' endeksli olduğu ve 'tekniğin' ancak ikinci
planda kaldığı şeklindedir ve 'para' kokmuştur o malum yükseliş.. 2) Tam o noktada ikili tepeye veya
yeni bir taze zırwa'ya ulaşmak yerine (ki pek çok global piyasanın zırwalamasına, petrolün dip
olmasına rağmen), tam da 'ucundan accik' kıvamında güdük kalarak tepelemiş bulunup dönüşü ve buralara
kadar düşerek şu anki sürünme hali aynen 'para' kokmaktadır ve tekniği aynen ancak peşinden sürüklemiştir
yine ve kendi lehine olarak..
...
Malesef; şu fani dünyevi hayatımızda, varlığıda yokluğuda en çok hissedilen ve en çabuk farkedilen
hadiselerdendir 'para'..
Yorum
-
yanlış var hemde yanlışın büyüğü var...kuzunun orada dün ileri geri bir iki kelam karaladım...sonuc bufox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervardır bir yanlışlık abi mutlaka...
Yorum
-
yok be abi, bir yanlışlık olmuştur, sensizde olmaz , paradigmasızda , mesaj yazar düzeltiriz şimdi, büyük ihtimal kuzunun topiğe engel koyulurken yanlışlık yapmışlardır , ben şimdi özelden mesaj atip düzelttiriyim simurga.
bu arada gene hastanedeyim benim ufaklık solaryumdan çıkmak istemiyor , henüz poza giremedim telden yazıyorum. cep uygulamamda yok.
ama whatsup geubumuz çok iyi oldu, forumda olamasamda olan arkadaşlar bilgilemdirme geçiyor senin hareketleri .kurşun sıktınmı artık yolda arabada bile olsam sesi geliyor
saygılar herkese ,
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dogrular dokuz köyden kovulur, buda musibetimiz değil asaletimiz olur.
sen takma kafana abi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Bişi gördüm bakalım abim.. sıkıntı yok teminat bol 4 den sonra ilave 1 daha vururum siz fullerkeneksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergudurdunmu lem...biz daha yek pozdayız... bu poza barut lazım olabilir aman dikkat... barut zaman denklemi = mart 15
bugun mart 4...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
abi düzeltilir herhalde... zannetmiyorum ondan olsun...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanlış var hemde yanlışın büyüğü var...kuzunun orada dün ileri geri bir iki kelam karaladım...sonuc bu
Yorum

Yorum