Mevcut durumda 'para' shortlara, 'teknik' longlara destek..
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
bende tam tersini düşündüğümü ifade etmişştim...teknik şort diyor...BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMevcut durumda 'para' shortlara, 'teknik' longlara destek..
Yorum
-
bu şunu gösteriyor...senin teknik bakışın ve benimki birbirinden farklı...BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeknik de short derse büyük bir destek kırılmış olur..
Para dünden razı ve hazır Zırwa beri.. Buraya kadar bileği büken para zaten..
zirve 115...
an itibariyle 103 deyiz...12 000 puvan düşen bir borsa var...senin teknik hala aldamı veya yanlışmı anladım ...
Yorum
-
Anlıyorum bayım.. Teknik alda demekten ziyade, longlara 'destek' anlamında dedim..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu şunu gösteriyor...senin teknik bakışın ve benimki birbirinden farklı...
zirve 115...
an itibariyle 103 deyiz...12 000 puvan düşen bir borsa var...senin teknik hala aldamı veya yanlışmı anladım ...
Anlık durum için diye de belirttim.. Nitekim neredeyse aylık dahil, haftalık, günlük, saatlik, vs. sat..
Ayrıca 'para' da aynen net ve teyitli sat, 115 Zırwa beri..
Hem evet biraz farklı da bakışım; tekniğim daha temel endeksli, temelim de daha teknik
endekslidir.., genel piyasa anlayışı ve uygulamalarına göre..
Yorum
-
Büyük destek dediğim; malum mevcut graflarda gözüken, can çekişilen, önemsenen,
bulunduğumuz bölge kasıt..
102,4xx-6xx kırarsa 100,x cepte 98 zorlar..
Ki 99-100 kırarsa 96'lar olabilir kısa ve biraz orta vade..
96'lar tutmazsa 88.. gibi 80'e kadar yolu var ancak herşey teknik olamayacağına göre
esas mesele tüm bu süreçlerde 'para'; nerede, nasıl durur ve hareket eder??'e göre harman şart..
Yorum
-
Abi yeni hedef üçün ne düşünüyorsun?
Alttan bakıyorum, üstten bakıyorum, 105300 geçmemiz lazım, geçebilüsek 112500 ilk faz için ideal midir?
Fikrin çok önemli.. Bakış açımı ona göre konumlandıracağım. Bakayım doğru yolda mıyım değil miyim?"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
bu zamana kadar sizlere hep rakamsal hedefler verdim...tamamıda milimetrik gercekleşti...musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi yeni hedef üçün ne düşünüyorsun?
Alttan bakıyorum, üstten bakıyorum, 105300 geçmemiz lazım, geçebilüsek 112500 ilk faz için ideal midir?
Fikrin çok önemli.. Bakış açımı ona göre konumlandıracağım. Bakayım doğru yolda mıyım değil miyim?
bu sefer farklı bir eksper göreceksiniz....
rakamsal degil zamansal....ha ha ha
Yorum

Yorum