110 dan long kapama portföyün 5/1 ile short
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
şort için erken beyler az bekleyin,
dxy 'yi buraya getiren adam devasa bir yükselişle bu trendi sonlandırır.
bist 100 grafiğide uyumlu buna çöküş öncesi ivmeli yükseliş anlamında.
şimdi açılan şort 2 - 3 haftaya kar yazar ama , son depiği bekliyorum, bunu yapmak zorunda kaçarı yok bence. sistemini bozamaz.
büyük ihtimal salı çarş perş , önümüzdeki hafta bu 3 günden birinde zirvede olacağız.
cuma kapanışınıda bulabilir belki.
nerden şortlanır bilmem ama şu an an şortlanmaz dikkat.
sentimentte longu ve şort açılmazı destekleyen diğer unsur.
spotu boşaltıp dolara geçeceğim, vioptada orda reverse olurum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
eksper abi, longu bıraktı. flat şuanda yada long hedefini bilmiyorum.
ama şorta geçeceği zaman yazar buraya diye düşünüyorum.
edit : düzelteyim belli bir süre pozisyon yazmayacağını belirtti en son.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
b dalgaları sinsi dalgalar olup hedefleri ara fibolarla belirlenir.şu an dolarda b dalgası tamamlanış olup yukarı c dalgası için gitmemiz gerekir.buda daha önceki hedef yada bir üst fibolar olmalıdır.aynı dert bu sefer x100de oluşum göstermekte.eğer b dalgası olacaksa ya buralar yada 1000 puan civarı üst bölge hedef olmalı.cümleten hayırlı cumalar.bundan sonraki dönüşler bu kadar nazlı olmayabilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
haftaya ayu gatliamuna hazır olun.
sonraki haftada ayunun intikamına .(bir hafta daha sarkması daha muhtemel).Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
ula para akayi yine üstüme,
longlardan, spottan.
geçen rallide o kadar beklediğim datlu niyetine yiyemediğim kords bu günde alevlendi.
bu namussuz gupraştımı endekste çöküş yakındır.
ama çok yakın değil. 
günaydın herkese.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
ben anlamam sonperde derhal kazığın yönünü çevirsin acıtmasın canımı kardan gidiyo şimdilik olmadı daha yukardan kısalacaz ya pozu kapayacam yukarıya çıkacam onla yada ilave kısa yapıp ortalama yapacam bakalım elimizdeki zımbırtılar neye karar verdirecek bizeoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
şort zordur aga , büyük ihtimalle sende bende yiyemeyeceğiz kaymağını , manyak edecek pala bizi ahanda buraya yazıyorum.
şu an flat olsam, poz aç deseler, long açarım şorta ilişmem daha , çok az kaldı.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum