TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eren@
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2008
    • 2344

Selamun aleyküm hayırlı cumalar ..

Olgun insan, işini;
    Basit insan, kazancını düşünür.
    Yukardaki söz luk kadar oturmuş buraya kadar gelip insanların düşüncesini okuyup iyi veya kötü yazmış ya yorum yada bir teşekürü o şahıslara çok gören mahluklar için ....

Olgun insan yapabileceğini söyleyen ve söylediğini yapan insandır.
    Pek teknik bilgim olmasa da elimden geldiği kadar sosyal medyada görüp sizlerinde görebilmesini temin ediyorum etmeye de devam edeceğim her ne kadar bazen sitem etsem de haksız da değilim hani .....
    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• kani
      Tecrübeli
      • 26 Kasım 2010
      • 1084

yaw eren emmi allah iyiliğini versin cümleten hayırlı cumalar gününüz aydın gözünüz kavi olsun
      pek beklenti yok gibi yatayda sürünme faslı
      bu arada dikkatimi ons altın çekti 1185 dolara geri döndü bu rakam altı olmadıkça onsta beklenti yukarıya ivmelenebilir
      oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• butsu
        Aktif
        • 16 Haziran 2009
        • 257

Selam millet , memlekete bir ziyaret yapalım dedik, uzak düştük. Dayı yasaklandı mı? Hayrola?

Yorum

• manif
          Matematikçi
          • 16 Ağustos 2011
          • 752

butsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Selam millet , memlekete bir ziyaret yapalım dedik, uzak düştük. Dayı yasaklandı mı? Hayrola?
          ağzına biber sürmüşler.
          dayının bir forumdaki maximum ömrü 3 aydır.
          burada 3 hafta bile dayanamadı ya..
          grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• nuncem
            Seyirci Üye
            • 07 Aralık 2014
            • 67

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ağzına biber sürmüşler.
            dayının bir forumdaki maximum ömrü 3 aydır.
            burada 3 hafta bile dayanamadı ya..
            Dayının peşinden geldiydim

Nerede bulsam

Yorum

• Guerra
              Kadrolu
              • 02 Ağustos 2011
              • 5596

Yorum

• Guerra
                Kadrolu
                • 02 Ağustos 2011
                • 5596

Yorum

• Guerra
                  Kadrolu
                  • 02 Ağustos 2011
                  • 5596

Yorum

• sonperde33
                    Kıdemli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 3010

her yükseliş sonrası pala hafif düzeltme sonrası muhakkak daha yükseğini görür, en azından aynı değere dokanır.

o yüzden şort neyim açmamak , düşerse longlamak mantıklı bence.

Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• VIX100
                      Tecrübeli
                      • 03 Kasım 2011
                      • 1945

esnaf eyi geceler;

yazmıyorum viopu bıraktım,ama sizler hala akıllanmamışsınız,neyse her koyun.....

pega dayımız çok bile dayandı,hoş muhabbettir ama aaaazı bozuktur,2 duble içer sapıtır,stock onu barındırmaz burda....

sepeka tarafıma bildirimde bulunup bilgi istedi,hani sistem satan pezemekler varya,bir tanesinin peşine düşmüş,hay hayy didim/selametle gençlerrr

gelelim siyasete,
                      tayyar denen ahlak yoksunu ,bu fetoşçuları devlette palazlandıran,her istediklerini yapan,kozmik odaya sokan,her türlü bilgi belgeye ulaşmalarını sağlayan sensin,NE İSTEDİNİZ DE VERMEDİK' diyen de sensin
                      bunların başı abdde cia ya hizmet ediyor sen devleti bunlara teslim ediyosun,ucu sana dokununca ,senin hırkızlıklarını ortaya çıkarınca da tukaka oluyorlar,gerçi muz cumhuriyeti zaten satılmış,bir de fetoş satsın noolacak....bu iii.ne ırk da hala sana oy veriyor,herkese paralelci diyosun 10 yıl paralelcilik ben mi yaptım,katıksız *** seni
                      oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• kani
                        Tecrübeli
                        • 26 Kasım 2010
                        • 1084

vıx emmi geçmiş olsun spk sıkıntın biter umarım

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

bu viopta havuz alttan deliktir ky yukardan girer havuza işi bitince alttan delikten çıkar havuza girmeyi bekleyen diğer ky ler havuzu her daim canlı tutar buda bi gerçek

Yorum

• kani
                            Tecrübeli
                            • 26 Kasım 2010
                            • 1084

ülkemize dönersek şu aşamada çok büyük bir işsizlik var iç piyasada ücretler ve gelirler bölümünde alım gücü azalıyor rusyada yaşanacak daha ağır kriz bizide içerde fena etkiliyecektir birde işin diğer yüzü tüketim kalemi olan ürünlerde azalma çok gözle görülür ölçüde yok oto satışlarına kadar herşey normal görünüyor birde şunu görmek lazım 1990 2000 okurken o dönemin ekonomik ve iktisadi hayatını bu güne uyarlamaya çalışmak yanlış bi gözlemleme oluyor 2 binli yıllarda patlak veren dolar krizinde ülke ve hazine allak bullak olurken aynı şey 2014 yaşanıyor ne halk nede hazine ne başbakan artık pek tınlamıyor artık bu döviz hareketleri ülkemiz için çok aaaa diyecek bi olay değil halk bile vay yandım off bittik dolar uçtu gitti ne yapacaz muhabbetleri artık pek olmuyor bizim ne olursa ne refleks veriliri iyi hesap etmemiz gerek 2003 yılında başlayan emlak ve konut furyasını sizce kaç kişi görebilmiştir ve bunu fırsata çevirebilmiştir ülkemizde refleksler değişiyor bunları görmemiz gerek bunuda görebilmek olaya hakim noktadan bakmaktan geçer diye düşünüyorum

Yorum

• Guerra
                              Kadrolu
                              • 02 Ağustos 2011
                              • 5596

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

yeni yıl tüm katılımcılara sağlık mutluluk ve bereket getirsin.
                                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information