TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Sabah yazdığım yazıyı kopyalayyayım ..
selamun aleyküm dikkate alın masam da yatırım uzmanı falan değilim .
nacizane fikrim vob grafiğinden bakıyorum 99,680 Al vermiş sitemim ve devam ediyor ta ki 103500 stop der ..
dax 9825 Al vermiş ve devam ediyor yalnız bunun da stop u tesadüf mü bilemedim 9825
Dolar 2,315 Al vermiş stop u 2,310 hayırlı kazançlarKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
macd ve bar analizi,belkide şimdiye kadar hiç dikkatinizi çekmeyen analiz şeklidir.saatlik macd ve sıfır noktalarından dönüşlerde oluşan destek ve dirençleri sizlerle paylaşmak istedim.
bu son analiz tekniğinide sunduktan sonra sizlere hoşça kalın .
not:10 ve 21 mov etkisinide saatlik yapıda görünüz.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ben kazanıyorum müdür, ne yalan söliyim dün akşam kapanışı ile vob hesabı tarihinde görmediği peakleri yaptı, akabinde eksper abiminde gönlümüzdeki değeride tavan yaptı tabi.paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteragalar nasiliz kazaniyozmu ??? eksper bu lem boru delll hey allam ya
ula çok adice maddiyat tabanlı yazdım, gine kendimden soğudum,
ben eksperle beraber kaybederkende bu sevgim saygım hiç azalmadı aga.
107' ye kadar longu bildi adam magmadan daa ne yapsın.
Allah ömür versin, inş., daaa çok kazanırız kaybederiz, eğleniriz inş. buralarda
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
selamun aley küm
Yeni Mesajlar ı arama düğmesine basıldığında sosyal medya ve çevre forumların önemli gördüğüm resim grafiklerini buraya getirmeye çalışıyorum inşaallah fayda görenler vardır hiç bir art niyetim yokKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
dün kü konuşmam dan sonra 103500 stop der demişim yalnız 105,000 de stoplamış ,Dax devam ediyor yukarıya dolar 2,320 de yükselişini sonlandırmış stoperen@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternacizane fikrim vob grafiğinden bakıyorum 99,680 Al vermiş sitemim ve devam ediyor ta ki 103500 stop der ..
dax 9825 Al vermiş ve devam ediyor yalnız bunun da stop u tesadüf mü bilemedim 9825
Dolar 2,315 Al vermiş stop u 2,310 hayırlı kazançlar
kolay gele
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
her ne kadar uzman olmasam da benim de katkım olmasını istediğim için bir grafikle katkıda bulunayım inşaallah .....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseneyi kapatacağız... genel eğilim hakkında pazartesi bir yorum daha istiyorum arkadaşlar...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
gunaydin dostlar bugun sabah buna benzer seyler olduda paylasayim dedim ... kullandigimiz tercumanlar pek yeterli degil maalsef
Albayın Binbaşıya Mesajı: “Yarın saat 9’da her zaman görülmeyen güneş tutulması olacak. Askere duyurun, bu nadir olayı izlesinler. Yağmur yağarsa tabii ki izlemek mümkün olmayacaktır. O takdirde askeri spor salonuna götürün.
Binbaşının Yüzbaşıya Mesajı: “Albayın emriyle yarın saat 9’da güneş tutulması olacak. Hava yağışlı olursa sokaktan izleyemezsiniz. Bu yüzden her zaman olmayan güneş tutulması spor salonunda gerçekleşecek.
Yüzbaşının Teğmene Mesajı: “Albayın emriyle yarın sabah 9’da spor salonunda güneş tutulması töreni yapılacak. Şayet hava yağışlı olursa Albay her zaman yapılan bir şeyle emir verecektir.
Teğmenin Çavuşa Mesajı: “Eğer hava iyi olursa yarın saat 9’da Albay spor salonunda güneşi tutacak. Yağışlı olursa caddede olacak.
İki er arasındaki konuşma: “Yarın hava yağışlı olursa spor salonunda güneş Albayı tutacakmış gibi olacakmış. Bu her zaman olmayan yakışıksız bir şey.yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum

Yorum