TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

Forumlari dolasan bir arkadaş ağırlıklı sentiment hangi yönde yazabilirse sevinirim...reverse yerim ve vade sonu uzlaşması ucun lazım...

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

Paradigma ve sonperde sizin burnunuz iyi koku alır....bir koklayin bakem...ahali long mu. ?sortmu. ?yoksa birpohtan haberi yok da öküz trene bakar gibi bakiyormiu...?ha ha ha.
      tokat manyagimi olmuşlar yoğusam..... Ha ha ha

Yorum

• lonntermsteel

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Paradigma ve sonperde sizin burnunuz iyi koku alır....bir koklayin bakem...ahali long mu. ?sortmu. ?yoksa birpohtan haberi yok da öküz trene bakar gibi bakiyormiu...?ha ha ha.
        gorduum kadari ile long herkes inanmis

sesizce takipteyiz

Yorum

• Guerra
          Kadrolu
          • 02 Ağustos 2011
          • 5596

Long görünüyor.

Yorum

• paradigma
            Tecrübeli
            • 19 Haziran 2009
            • 1088

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

herkes long eksperim nasi kazanacaz bu durumda bilemedim
            yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• sonperde33
              Kıdemli
              • 03 Ağustos 2011
              • 3010

ekper abi, benim 2 numara yolda, hazırlık neyim uğraştırıyor, işlerde yoğun , bu ara diğer yerleri gezemiyorum,
              önce bura vakit kalırsa diğerleri. bakıncam birazdan , paradigma başgan bakmış gerçi.

2 unsur var şu an bildiğim,
              katar emiri buradaydıcuma günü, özel temsilcisi dün yada bugün mısırdaydı sisi ile görüştüler suudların temsilcisi ile birlikte, dohadan (katarın başkenti) mısırı destekliyoruz
              açıklamaları geldi.
              biraz daha geri gidersek darbe ile mslmn kardsler, katara sığınmıştı, iadesini isteyince mısır, vermemişlerdi, suudlar ve bae elçiliklerini katardan geri çektiler ve güvenlik anlaşmasına uymadıklarını belirttiler. katar baskılara fazla direnemedi gibi bize yansıması ne olur bilmem ama cuma günü burda olması iyi bir şey bence.

arınçın kehaneti yıl sonu 90 da devam ediyor, neyse biraz diğer yerlere bakınim bende
              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kani
                Tecrübeli
                • 26 Kasım 2010
                • 1084

herkeze kolay gele esnaf işiniz bereketli anlayışınız tas tamam olsun
                bu gün aşağılarda kim var kim yok kontrol etmesini beklemekteyim
                spotta 99500 denemeleri gelmesi muhtemel bu hafta yukarda 104175 muhtemel en kuvvetli direnç
                oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• Guerra
                  Kadrolu
                  • 02 Ağustos 2011
                  • 5596

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

Ya bazen amad şunu dedi memed bunu dedi afedersiniz ama bizim köyde koca karılar bir köşeye oturur dedi kodu yapar burada da farksız oluyor malesef ..
                    Fiat kırmızıyı Alta alırsa tutmayın ben gidiyorum yukarıya yo tersi durum da canım sıkkın aşağıya gidecem o kadar basit ytd.
                    Ben grafiği allar pullar ekrana asarım gerisi bana uzak Allaha yakın olsun

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• kani
                      Tecrübeli
                      • 26 Kasım 2010
                      • 1084

spot 104175 bölgesine dokundu hacim lazım hacim longçular verin paraları spotu alalım hehehheheheheh
                      oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• eren@
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2008
                        • 2344

Yukardaki grafik teki turuncu çizginin üzerindeyiz ..
                        Yurtdışı tatile girecek sayılı günler var yılbaşına kadar haber akışı ve Günlük hacmin az olacağı aşikar gerçi para uyumaz ama tatilde onlar için önemli. Piyasayı aşağı itecek haber az
                        fiat bizim turuncu üzerine de çıktı o halde
                        Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3010

sentiment ağır şorta dönüyor.
                          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• liono
                            Tecrübeli
                            • 17 Ağustos 2011
                            • 420

Kendimden biliyorum şortta olan ve az bi gevşedimi şorta atlayacak çok adam var ...

Yorum

• kenanji
                              Katılımcı
                              • 30 Haziran 2009
                              • 136

sentiment şorta dönüyor kendimden biliyorum . ne zaman bu psikolojide olsam 10 bin puan giriyor. yani experin 115 i mantıklı.ayrıca şu an tecavüz etseler long olmam. öyle bir psikoloji.çok karışık.

Yorum

• paradigma
                                Tecrübeli
                                • 19 Haziran 2009
                                • 1088

agalar nasiliz kazaniyozmu ??? eksper bu lem boru delll hey allam ya
                                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information