Forumlari dolasan bir arkadaş ağırlıklı sentiment hangi yönde yazabilirse sevinirim...reverse yerim ve vade sonu uzlaşması ucun lazım...
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
gorduum kadari ile long herkes inanmiseksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterParadigma ve sonperde sizin burnunuz iyi koku alır....bir koklayin bakem...ahali long mu. ?sortmu. ?yoksa birpohtan haberi yok da öküz trene bakar gibi bakiyormiu...?ha ha ha.
tokat manyagimi olmuşlar yoğusam..... Ha ha ha
sesizce takipteyiz
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterParadigma ve sonperde sizin burnunuz iyi koku alır....bir koklayin bakem...ahali long mu. ?sortmu. ?yoksa birpohtan haberi yok da öküz trene bakar gibi bakiyormiu...?ha ha ha.
tokat manyagimi olmuşlar yoğusam..... Ha ha ha
herkes long eksperim
nasi kazanacaz bu durumda bilemedim
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
ekper abi, benim 2 numara yolda, hazırlık neyim uğraştırıyor, işlerde yoğun , bu ara diğer yerleri gezemiyorum,
önce bura vakit kalırsa diğerleri. bakıncam birazdan , paradigma başgan bakmış gerçi.
2 unsur var şu an bildiğim,
katar emiri buradaydıcuma günü, özel temsilcisi dün yada bugün mısırdaydı sisi ile görüştüler suudların temsilcisi ile birlikte, dohadan (katarın başkenti) mısırı destekliyoruz
açıklamaları geldi.
biraz daha geri gidersek darbe ile mslmn kardsler, katara sığınmıştı, iadesini isteyince mısır, vermemişlerdi, suudlar ve bae elçiliklerini katardan geri çektiler ve güvenlik anlaşmasına uymadıklarını belirttiler. katar baskılara fazla direnemedi gibi bize yansıması ne olur bilmem ama cuma günü burda olması iyi bir şey bence.
arınçın kehaneti yıl sonu 90 da devam ediyor, neyse biraz diğer yerlere bakınim bende
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
herkeze kolay gele esnaf işiniz bereketli anlayışınız tas tamam olsun
bu gün aşağılarda kim var kim yok kontrol etmesini beklemekteyim
spotta 99500 denemeleri gelmesi muhtemel bu hafta yukarda 104175 muhtemel en kuvvetli dirençoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Ya bazen amad şunu dedi memed bunu dedi afedersiniz ama bizim köyde koca karılar bir köşeye oturur dedi kodu yapar burada da farksız oluyor malesef ..
Fiat kırmızıyı Alta alırsa tutmayın ben gidiyorum yukarıya yo tersi durum da canım sıkkın aşağıya gidecem o kadar basit ytd.
Ben grafiği allar pullar ekrana asarım gerisi bana uzak Allaha yakın olsun
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Yukardaki grafik teki turuncu çizginin üzerindeyiz ..
Yurtdışı tatile girecek sayılı günler var yılbaşına kadar haber akışı ve Günlük hacmin az olacağı aşikar gerçi para uyumaz ama tatilde onlar için önemli. Piyasayı aşağı itecek haber az
fiat bizim turuncu üzerine de çıktı o haldeKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-

Yorum