geçitte kısa risklidir.allah muhafaza anahtarınızı alıverir palacım.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
müthiş dlagalandı.geçit mutlaka denenecektir.belki tekrar geri yapıp hızlıca yukarı sürebilir dicemde bu kadar marjda artık herşey mübahtır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Taka emmi selamlar piyasanın ağır longcu abisi teb yavaş yavaş testere de mal azaltıyor tırsmak gerekmez mi ne dersin..
Yorum
-
bak arkadaşım bana sadece tanıdıklar bu hitabeti yapar,sen kimsin tanımıyorum bile.diğer konuda ise ben ne long nede kısacıyım.sadece eğim ve trendciyim.bu 1 dakkalık ta olur 5 dakkalıkta saatlikte olur.piyasaya göreyim yani.takas ise beni hiç ilgilendirmiyor.mesela dün hedefe gittikmi gittik ben ona bakarım.sonra adam basmış banane .sen aşağıdan alıp satmadıysan cebe karı almadıysan.kim suçlu.bunu düşünün derim.ha kısalmak o bölgede riskliydi.ama bölgeden çıktıktan sonra trendi aşağı çevirdi o zaman basacaktınız kısayı.Ersancolak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTaka emmi selamlar piyasanın ağır longcu abisi teb yavaş yavaş testere de mal azaltıyor tırsmak gerekmez mi ne dersin..ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
dalgalanmaya devam gibi baktığım kadarıyla.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
moodys sonunda konuştu ve palanın ekmeğini yağladı.çete değilde ne bunlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
vadeli tahtasındaki emirler neden silinmedi.yoksa piyasa umursamadımı.dolarda güçlenemedi.aynı yerlerde.bakalım şenlikte ne çıkacak.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
akaşama kadar 97 bini görür bu derim long devam long
kimseye tav siye değildirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
Yorum