sabahta dedim dolar/tl de illede alacaklar veya satacaklar endeksi alırlar gibi sabit düşünce işlemez bu zaman dilimlerinde sabit düşünmeyin
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
long var huzur var...kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlong açabilecek varmı exper emmi sen ne diyin az ses verGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
hehehheh ne huzuru yahu hop oturup hop kalkıyoz burda ter boşalıyor ter Yusuf Yusufsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlong var huzur var...

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
95500 bugün için ciddi destektir.kırılması eşhedü demektir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hehehheeh ewet aynen ben yarın duruma göre açtıklarımı ya zararına yada yukardan karına kaparımVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeeeenler,dayısını dinlemeyeni ayı......oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
-
pehhhh 5750 point dip tepe vadelide.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
babo abiyi hangi serefli üye küstürdü?
paralel harun twitterde milleti batırdı,hesabı kitledi yine
entel dantel takımı selocana oy verdiniz mi?sonuç nooldu,itne dönek solcular,sanki ülkücüsü farklı,hepsi birbirinden şerefli
grafiklere bakıyorum,aracı kurum raporlarının hepsi pert olmuş bugün...
94-94.5 arasından 2 kere dönmüş ,daha önceden 4 kere geçmeye çalışmış...ya da 94 diyeh yuvarlak
stoplu longu fururuz gelirseoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
-
hehehheh seni kim kararttı aydınlık arıyon he hehehehhe işin şakası shortçular rahat emin ve mamurlar bu onların hakkı longçular mezbahadan kaçma derdinde bir ümit varmı diye bekleşiyorhocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka emmi exper emmi neredesiniz babolar yolumuzu aydınlatın bir size zahmet saygılar

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
Yorum