yeni başbakanı görelim diyor pala yoksam beklentim yoh isteyene veririm malı diyo
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
palacım cuma benden çarptığın vakvakların turşusunu kurarsın inşallah.ah ulan şu moodys bir çok yatırımcıyı tersoya getirdiya boynu altında kalır inşallah.çetelere imkan verdiya yazzıklar olsun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
cuma dibi bundan sonra ya destek yada direnç olacaktır.hedef 200 ho altı olabilir dax ve dow gibi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
adam olacak adam şeyinden bellidir derlerya tam bir boğa tuzağı oldu bu.hadım oldu palacık.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
vadeli dolara bi bakarmısınız sabah endeksin yaptığının aynını yapıyor bu gün bişey olcek ne tarafa gidilecekse gidilecek ya aşağı 95 bine ki ben artık ihtimal vermiyorum bu burayı alacak bu gün akşama kadar bişey yazmayacam sakince takip edeceğimoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
-
dikkkatli olun lem.kıçınızı mala boğar sonram.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterportföyün %25 long risk almazsak yandan bakarızŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
usta allah razı olsun sen benim ender dostlarımdansıntaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdikkkatli olun lem.kıçınızı mala boğar sonram.
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
Yorum