poritino Nickli Üyeden Alıntı
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
buraya uğramaması sözlerini bari taşıyayımKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
HAFTAYA usdtry dikkat kesilin spotta dolar taşıyanlar endeks benzeri sert düşen barlar görebiliriz haftaya sert biçimde 2.1074 görülecek altı çok boş fren tutmayabilir aman dikkatoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
2.1475 pivot dayı oraya kadar alcek hehhehe sonrası cümbüş 2.1507 en baba nokta doları olan dikkat etmek zorunda şu saplantı yanlış illaki satacaklar hisse piyasasını dolarıda illa alırlar mantığı yanlış her 2 piyasada şu an denge arıyorVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoları ekrana yapıştırın,dayııız olarak zabahnan tüyoyu verdim,hala para gazanamayan var mı?oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
eee beklentide kalmadı pala ağa başka süprizin ne kaldı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ver shortu diyosun yani hehehhehe ver allahım ver istiyosunuz yani eeee hadi kontratları görelim 300 500 kontratlar uçuşsuntaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereee beklentide kalmadı pala ağa başka süprizin ne kaldı.

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
ula çırak sürtük kolaymı geçilmesi 5 dakkalık baksana.doleresle nikaha gidiyo namıssız..ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
baş yoksa beklentide yok der pala.bakalım nereye kadar sokacak.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
günnükte 10 ho üstüne atamayan tüm piyasalar batmaya mahkumdur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum