"Hayatta her şey AN üstüne kuruludur" Alexander Göthe
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
eksperim lafin yine dibine furmusun ..yani hem piyasaya fururyosun hemde psikolojiye ..esprinin zirvesindesineksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercemaat ısınırken eksper duş alır....bu hep böyle oldu....
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Günaydın millet... hayırlı cumalar...
Şimdiden iyi bayramlar herkese..
Pozisyon yok hala sadece izliyorum..
Eksper abi benim çuval yarım doldu bu sefer artık şort açma yerine geldiğinde gerisini doldururuz..
Kaza ile 105 alırsa şort deneyebilirim...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
103800 den kısa vadeli ve yakın takipli şort açtım..haydar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertüm eski dostlara ve yenilere merhaba..
kısmet olursa bir süre yeniden buralarda olmayı istiyorum..
sizi tanımıyorum ne güzel sevindim istişare ederkte tanımış oluruz bir birimizi ..hedefler falan fazla ısrarcıda olmamak gerek
saatlık graf bendeki henüz SAT göremedim ben Yalnız bankaların bilençoları iç açıcı değil neden se

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
eksper abi bayramdan önce longlarla vedalaşacakmısın , malum 5 gün var.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
104100 mal istop oldu....haydar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103800 den kısa vadeli ve yakın takipli şort açtım..
Yorum
-
85 i geçer 90'ı geçemeze oynayıp bayrama longlarımla girip el öptüreceğim.
o overshooting buraya gelecek
şimdiden iyi bayramlar,
sn.haydar hoşgeldiniz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
hoşgeldiniz....anlık yazman güzel....haydar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103800 den kısa vadeli ve yakın takipli şort açtım..
Yorum
-
uzun yillardir vobdayim .. kazandim kaybettim kaybettigimde ise disipline uymadigim zamanlardir ..Ama bu alemde tek adam tanirim oda EKSPER ! vob un EKSPER i , alemin EKSPER i ... allahin kulu eline su dokemez !canli canli gordunuz iste 105-106 konusuldu ... 10 000 puan once ahanda buyrun burdan yakin ...eksperim allah inis takimlarina zaval vermesin .iyiki varsin .Ben dayanamadim bugun 104550 den verdim aslinda oylesine yazmistim hikayeden ne de olsa gitmez diye sabahtan ,sonra hic bakamadim aksam mal gitmis ... Cumleten iyi bayramlar ...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
bu yaptığın ise yanlış....bütün foruma kötü örnek oluyorsun....en azından sevdiklerime....vob kumar gibi oynanmaz....yatırımcı ol hırsız değil....haydar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster104100 mal istop oldu....
kızma sakın....doğruyu gösteriyorum...
eger diyorsan benim yoğurt yiyişim bu sanane, onada eyvallah...
emme şunu bilki bu yoğurt böyle yenmez....
Yorum
-
ülen sana para kazandırmak deveye hendek atlatmaktan zor yav....güc bela zaptettim seni...zorla 10 000 aldın....bir dahakine bilgisayarı elinden alacağım başka çaresi yok...ha ha haparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzun yillardir vobdayim .. kazandim kaybettim kaybettigimde ise disipline uymadigim zamanlardir ..Ama bu alemde tek adam tanirim oda EKSPER ! vob un EKSPER i , alemin EKSPER i ... allahin kulu eline su dokemez !canli canli gordunuz iste 105-106 konusuldu ... 10 000 puan once ahanda buyrun burdan yakin ...eksperim allah inis takimlarina zaval vermesin .iyiki varsin .Ben dayanamadim bugun 104550 den verdim aslinda oylesine yazmistim hikayeden ne de olsa gitmez diye sabahtan ,sonra hic bakamadim aksam mal gitmis ... Cumleten iyi bayramlar ...
Yorum

Yorum