TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eren@
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2008
    • 2344

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vob yapıyorsan bir takıntın olmayacak indik sistemine güvenip hangi yönde hareket varsa sende içinde git gidebildiğin kadar yoksa tersi olduğunda dilin ....ne gider nara atamazsın
    resimle anlatmaya çalışayım isterseniz ...

98,750 den aşağıya gidiş 1300 puan
    97,400 den yukarıya gidiş 4600 puan
    102,100 den aşağıya gidiş 1800 puan
    100,500 den yukarıya gidiş 2100 puana Toplam 9,800 ben bu gidişte aksamalar olduğunu düşüneyim 4800 puan aksama olduğunu varsaymak çıkarmak istiyorum geriye 5000 kalırmı ? birde 98,750 den yukarı beklentisiyle long olan biri ne kadar gider şu duruma göre oda 5000 civarı taktir sizlerin

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• kani
      Tecrübeli
      • 26 Kasım 2010
      • 1084

hayırlı sabahlar cemaati müşmülaziyz geçen hafta perşembeden başlayan long devam ediyo görünüyor
      oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• kani
        Tecrübeli
        • 26 Kasım 2010
        • 1084

exper emmi acı varmı acı hehehehhehe

Yorum

• kani
          Tecrübeli
          • 26 Kasım 2010
          • 1084

102 binden açtığım uzunları 102.775 verdim

Yorum

• okut_val
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2009
            • 1325

Günaydın hayırlı haftalar..
            '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

kendimi bir defa daha mecbur hissettim bir daha rahatsız etmem ...kirletmem topiği ..

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• sonperde33
                Tecrübeli
                • 03 Ağustos 2011
                • 2996

arkadaşlar az çok demeyelim gazzeye yardım gönderelim, ben 500 tl kadar göndereceğim. Miktar söylenmez ama o gördüğüm görüntülerden bir kaç gündür kan kustum.

hesap numarası olarak önerebileceğiniz adres varmıdır, IHH yada başbakanlık diye düşünüyorum.
                bir başbakanlık hesabı buldum ama eskidir diye belki tereddüt ettim.

bu ayakkabı kızımın giydiği ayakkabıya o kadar çok benziyorki, ölümden beter bir acı bu.

Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kani
                  Tecrübeli
                  • 26 Kasım 2010
                  • 1084

2 ci seans az miktar short açmaya niyyetlendim bu gün bir düşüş olmasını beklemek ütopya olurmu

Yorum

• kani
                    Tecrübeli
                    • 26 Kasım 2010
                    • 1084

[QUOTE=sonperde33;611330]arkadaşlar az çok demeyelim gazzeye yardım gönderelim, ben 500 tl kadar göndereceğim. Miktar söylenmez ama o gördüğüm görüntülerden bir kaç gündür kan kustum.

hesap numarası olarak önerebileceğiniz adres varmıdır, IHH yada başbakanlık diye düşünüyorum.
                    bir başbakanlık hesabı buldum ama eskidir diye belki tereddüt ettim.

bu ayakkabı kızımın giydiği ayakkabıya o kadar çok benziyorki, ölümden beter bir acı bu.

geçtiğimiz cuma namaz mütakibi filistin için para toplandı toplanan rakamlara baktım milletimiz pek yardım konusunda alakalı değil parayı vermekte zorlanıyor yardım dedinmi büyük şehirdekilere. akıllarına cepteki bozuk parayı vermek geliyor yani en adi parayı vermek geliyor akıllarına bunu nasıl aşacaz bilemiyorum allah verirken verilenin en iyisinden vermeyi nasip etsin

Yorum

• kani
                      Tecrübeli
                      • 26 Kasım 2010
                      • 1084

yaw eren emmi topiği bidaha rahatsız etmem kirletmem ne demek yahu her daim paylaşım bekleriz

Yorum

• eren@
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2008
                        • 2344

kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        yaw eren emmi topiği bidaha rahatsız etmem kirletmem ne demek yahu her daim paylaşım bekleriz
                        çocukca naralar sahte gülüşlerden dolayı ben üzülüyorum ..
                        bakın benzer bir yazıyı ne güzel özetlemiş x_kaos isimli üye ; merak ediyorum. birilerinin aldıgı pozisyon (long veya short) genelın aksıne para kazandırmışsa, ınsanların HAVALARINDAN GECILMIYOR!! En akıllıymıs gibi her türlü küstahlıgı gösteriyor. neredeyse baskalarının kaybından HAZ duyuyor.

bu tür şeyleri biz 10-16 yaş ergenlerde görürüz sadece.

oysa burası yatırım yapacak, ciddi riskleri kaldıracak kapasitede insan grubu olması gerekir. bu sevıyede ınsanların da SEVIYEYE UYGUN YAZIP ÇİZMESİ GEREKİR.

bu tür platformlarda teknık analızcıler varsa kı beceri ister, grafıklerını paylaşır, temel analızcılar varsa onlar da bilgilerini görgülerini paylaşır. boylece formu okuyan da bırseyler alır. hıc olmazsa bilgisi görgüsü artar. demiş yanlış var mı ?

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

eren ammi anladım böylede akbulümzsün eyvallah saygılar bu arada az miktar short

Yorum

• okut_val
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2009
                            • 1325

pozisyon yok hala..
                            Piyasa bir şort bir longa dönüyor..
                            beklemeye devam
                            '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• sonperde33
                              Tecrübeli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 2996

an itibarıyla vermeye hazırlanıyor, muhtemelen gün kapanışı eksi.
                              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Guerra
                                Kadrolu
                                • 02 Ağustos 2011
                                • 5558

Yorum

Working...
                                X

Debug Information