eren@ Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
saatlık grafiğimi Mesutc İle mutlu trade (m&m) topiğine yapıştırdım her an bir atak gelebilirmi görecemokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTers giden birşey yok.. Alış fırsatını kaçırdık.. bekledim biraz daha veriri 99.500 e ama vermedi..Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
102.150 flat...okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster101.600 almadı.. emri iptal ettim..
son yarım saat yön belli olur bakarız
savaş çıkmış uçak düşmüş bu ***** verdi yine bana para...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
85 bin endekse gittiğinde acıtabilü abieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAcı varmı acı....yoksa devam....oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
bi acılı dürüm dahaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAcı varmı acı....yoksa devam....
şaka maka 1.5 sene önce voba başladığım parayı yakalamama yuzde 5 kaldı.
spottaki kağıdım bile hareketLendi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
-
vob yapıyorsan bir takıntın olmayacak indik sistemine güvenip hangi yönde hareket varsa sende içinde git gidebildiğin kadar yoksa tersi olduğunda dilin ....ne gider nara atamazsınmehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu 85-86 rakamları herkesin dilinde aynı 55-58 gibi
dikkat çekici ..
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
mehmet kirsoy kardeşimin topikte olduğu gibi sebep sonuçları grafikle açıklamış eee daha ne isteyelim ellerine sağlık
http://forum.keyborsa.com/showthread...eri-%29/page19Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum

Yorum