Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Makinaya bugün yeni gıcır gıcır 7bin227 ceton atılmış, yarın da akşam pazarı olmaz gibin duruy, sebebi belli birileri makinaya yeni şort ceton atınca karşılık olarak skender yeni lönk ceton atma durumuda kalıyor olmalı,
vob yapmayın skender her zaman kazanır
siz baa bakmayın ben günlükcüyüm, hacime katkıda bulunurum.
parayı katlayanlar hisselerde malak gibi sabırla yatanlardır, ben değilim
yoksa siz halen parayı katlayamadınız mı
öyleyse işiniz çok zor, bu saatten sonra katlamayı unutun, paranızı koruyabilirseniz yine kârdasınız sayarım. Bol kazançlar
Makinaya bugün yeni gıcır gıcır 7bin227 ceton atılmış, yarın da akşam pazarı olmaz gibin duruy, sebebi belli birileri makinaya yeni şort ceton atınca karşılık olarak skender yeni lönk ceton atma durumuda kalıyor olmalı,
skender yeteri kadar shortçuyu torbaya atmış olabülür mü? 5400'lerden lönklesek günlük ekmeğimiz çıkar mı acaba?
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum