#diren şortcu

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • REİS
    Tecrübeli
    • 24 Aralık 2012
    • 542

yin mi yimen mi. yin mi yimen mi
    BaLtaCı

kârda otur,zarardan cabuk cık...

Yorum

• REİS
      Tecrübeli
      • 24 Aralık 2012
      • 542

Ben demedim mi bugün akşam pazarı olmaz deye
      Sabah pazarı yapınca genelde akşam pazarı yapmıyor
      Ayasofya tepesi yapıyor
      BaLtaCı

Yorum

• REİS
        Tecrübeli
        • 24 Aralık 2012
        • 542

Bugün de makinaya taze gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre 6bin6yüz8 adet ceton atılmış, son 4 gündür kasaya yaklaşık 40 binden fazla ceton atıldı, kırılıma hazır olmak lazım, düşedebilür fışkırttıradabilür, ben bilmem param bilür
        Sabah açılışta bakarız, akşam pazarı olur mu olmaz mı, gerisi fasa fiso go go tar tar
        BaLtaCı

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bende bilmem ulen...PARAM BILIR....

1 ARALIK....

YIN MI...YEMEN MI...DEYYUZZZ...ha ha ha....yeddi ceddinle ha....yarin carsamba...750 milyon tl sasa long kapanir kapanmaz saat 5.45 gibim...

yin mi...yemen mi....baslar IREIZ.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• REİS
            Tecrübeli
            • 24 Aralık 2012
            • 542

Kuzu emmi dedilerki skender malı ky ye kitlemeden endekiste düşüş olmazmış, malın dağıtımı için skendere yardım etmek icap eder
            yin mi yimen mi staylla
            BaLtaCı

Yorum

• REİS
              Tecrübeli
              • 24 Aralık 2012
              • 542

Bugün de akşam pazarı olmaz diye düşünüyorum
              Sabah pazarı yapınca genelde akşam pazarı yapmıyor deyyuz
              BaLtaCı

Yorum

• REİS
                Tecrübeli
                • 24 Aralık 2012
                • 542

Agam bizimle eğleniy, nasıl yağni
                şortumuzu deliyor picamamızı sallıyor, eee
                soruyon bende, napiyon senin picama elden ele gönülden gönüle dolaştırıyorlarmış doğru mu dediğimde, abi bende hisse yok alıp satmam 2 dakka sürüyor.bak hele bak bak bak, lafa bak lafa
                Madem öyle, bre fitne fesat benle ne uğraşıyon gır leyle her iki dakkada paranı katlasana
                BaLtaCı

Yorum

• REİS
                  Tecrübeli
                  • 24 Aralık 2012
                  • 542

Utanmaz birde pişkin pişkin beni soruyor, senin yüzünden savunmamızı bile almadan direk infaz ettiler kodese tıktılar suyun içinde kaldık hava soğuk, duvarlar karanlık yapayanlız bi başımayım, namkör seni pis ispiyoncu... bundan sonra saa yağmurlu havada su yok
                  BaLtaCı

Yorum

• REİS
                    Tecrübeli
                    • 24 Aralık 2012
                    • 542

Bakalım bugün kasada ceton artışı olmuş mu
                    BaLtaCı

Yorum

• REİS
                      Tecrübeli
                      • 24 Aralık 2012
                      • 542

Telefon çaldı, actım bi borsacı kardeşim telefonun diğer ucunda soruyor. Abi sen bugün akşam pazarı olmuycağını nerden bildin.
                      Dayucuğum biliyon biz günlükcü adamız trendle işimiz olmaz ve tabeladaki fiyatın bizim için hiç bi anlamı yoktur. Endekis suyun içinde 1 tale de olsa ordan alır satarız, endekis 1 milyon tale de olsa ordan alır satarız.
                      bizlere fakir günlükcüler derler, skender içün hacime katkıda bulunuruz ki skender abimiz iyi silkelesin, hahahaa
                      Bi dipnot : sabırla poz. da bekleyen ihya olur
                      bizim gibi traderler fakir doğar ve fakir ölür.seviyoruz biz fakirliği

Bugün bitti yatın sabah bakalım akşam pazarı olur mu olmaz mı
                      Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler. İyi akşamlar
                      BaLtaCı

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

gordun nu REIZ....asam pazarligini GRANLIK...ele garanlik...ele garanlik ki zil karanlik odada yaptilar....

KASIM VADEDE....gotu ikilmisler....FIZIKI MAL ALDILAR....TESLIM ETMEK UCUN...

baaa bag....mecidiyekorde bir araci kurumla calisiyordum....o yillarda day trade veya aninda trade ucun kurumda olman gerekiyor....ekran veriyorlar ozel odan var filan...darken....kapanisa yarim saat kala sesler yukseldi...biri SATMAM diye bagiriyor....oburu biz mecburuz satmaya diyor...biri day trader...oburu araci kurum muduru...ikiside ehbabim....mudur hakli kredi kullandirmis....ipnenin biri gelmis...TOAS ye oyle bir mal vermis ki yuzde 3.8 gocmus....aslinda son yarim saatte bu islem....bizim gibiler tarafindan SILKELEME olarak algilanir....bende hemen devreye girdim....GEL KREDINI BEN KAPATIYIM...HISSEYE ORTAK OLALIM PARAMIZ ORANINDA...tek sartim var....kapatma emrini ben verecegim...

kaart kalem...anlasma...uc imza attik....kaarda yattik....

devrisi gunde eksi acildi....mudur ikimizlede dalga geciyor....oyle vakti yuzde 5 artiya gecti...bu sefer bu day trader basladi....haydi sat diye....alismis FUKARALIGA IPNE....senin gibi ha ha ha....satmam ulen dedim....ben day trader degilem....diye inledim....

bir at sonar yuzde 30 karla sattik....bunu aldim BEYMEN e goturdum....ayakkabidan elbiseye...komple...BEZETTIM BUNU...

KURUMA GELDIK....

BU MUDURE....OGLUM BANA BI CAY GETIRIVER....EVLADIMI...patlatti.
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

shortu caktim bugun....senin serefine....zarar yazarsa bittin sen durzu....ha ha ha

Yorum

• REİS
                            Tecrübeli
                            • 24 Aralık 2012
                            • 542

Beline guvvet kuzu emmi sen işini bilirsin,
                            bu piyasada daha henüz tıfıldım tecrübem neyim yok, ürkek bir tavşan gibi, biri öksürse korkar hemen çalı dibine saklanırdım yada coşku olurdu her trenin arkasından koşardım taaki tecrübe (yediğim zopaların bileşkesi) kazanana kadar. hahaha
                            Hic unutmam daha endekisten sıfır atılmadıydı millet çökecek derken sen 300 bin dedin,
                            kızma ama içimden bu sayı saymayı bilmiyor ellam dediydim şuan eski fiyatla 500 bin oldu ya dayucuğum önünde ceketimi ilikler sessizce otururum
                            Ama ben trade yabmadan duramam kuzu abi, seninde picamanı alırsam kızma baa
                            BaLtaCı

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

saol bitanem....

tum kaartlarda....

"Dayanak varlık olarak kabul edilen her payın son işlem gününde spot piyasadaki seansta oluşan kapanış fiyatı, vade sonu uzlaşma fiyatı olarak kabul edilir".

bugun garanlik odada bu isi bitirdiler...yarin senin gunun IREIZ.

Yorum

• REİS
                                Tecrübeli
                                • 24 Aralık 2012
                                • 542

Evet kuzu abi yarın benim günüm olabilebilü, sabaha artı gaplı açılış olursa sabah pazarı olmaz akşam pazarı olabilebilü
                                sabah açılıştaki yeşilliğin boyutuna bakmak lazım...
                                yarın akşam pazarı olur mu olmaz mı diye
                                BaLtaCı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information