Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
diğer köyde ceza yemisiz yine,demek ki kuyruğuna dokunmuş yazdigim yazi,hemen ispiyonlamislar palanin adamları. ..yönetimde bir ay tatile göndermiş.ne yapalim uzülelim mi şimdi.
genelde bu saatlerde piyasayi izleyip genelde haftasonuna poz.suz girmeyi tercih ederdim...bu sefer hic poz.kapatasim gelmiyor içimden
kemiksiz kilciksiz 2500 puan teklif ediyor pala
oooo la la
117.175 dipten nerdeyse 1000 puan deptirdi,yanlış karar vermisim,neyse kritik rakkam 118.200
üstüne atarsa haftasonu poz.suz gitmek daha sağlıklı gibi duruyor. ..
119.900 bu rakkam çok önemli bence
hem duygusal bağımız var hemde bir önceki poz.seviyemiz..ayrica bugün şuana kadar görülen en düşük rakkam.
piyasayi yakindan izliyoruz.
malesef son hamlemizi yaparken yanlış karar vermisiz,netice itibariyla 119.900 alti görülürse tekrar masaya oturmayi düşünüyorum. .
Yorum