Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Dolar aldım gene seçim rekor oy geldi sayemde geçen seçim almamıştım oylar dip yaptı . Pehhhhh varı yogu forex dolar longa bassa kişi aöılışta sıfırladı isterse dolar ilerde 10 lira olsun..
algı temenni ekonomisi ve borsasının yakıtı temenniler algıya dönük haberler...
kimisi ucuz fiyattan temennileri algı değişimlerini satın alır.. prim yapınca realize eder..
...
Algı temenni ekonomisi borsası ve para biriminde gelinen noktada artık 4 yıl seçim yok ve tek parti güçlü iktidar ı olduğu için algı ve temenniler tamamen toz pembe ye dönmüştür..
Herhangi bi karmaşa bulmak zor görünüyor..
Peki ne olacak 4 yıl kur yatay aşşa eğimli mi gidecek? Borsa 5 doları geçmmeyi deneyecek mi?
Yoksa gerçek temenniden ayrı mı gerçekleşecek?
Geleceği görüp okuyan ihya olacagı zamandayız..
4 yıl içinde kazanacak kazanan arkadaşları tebrik ederim şimdiden..
viop da henüz aldığım yere gelmedi çok sinir bi durum..
11.ay 2.9480 maliyet..
pazartesi şu kumar masasından zararsız kurtulursam çok sevinicem...
hayret ya..
nası ayarlıyorlar cuma akşam kapanışa doğru gün içi kapatıp almış olmama rağmen halen zarardayım.. makası nasıl ayarladıysa kumarhane sahibi... kur üste çıkmasına rağmen zararda şu gariban fakir kişi..
pazaretsi zabana düşmese az daha çıksada kurtarsam çok sevinicem...
Yorum