Izmdc değer mi?
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
sngyo %2.8levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tarama listelerimden biri,
tkfen 445 üzeri 456 hedefler,
456 üzeri kaldıkça
(ara dirençler 465-470)
492-5 hedefleyebilir,,,
izmdc%2.9
mrtgg %1.7
ykgyo%1.4“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20/11/2013 10:50:18
*erdoğan: Makine veotomotiv gibi sektörleri güçlendireceğizisminde makine olan,düz mantık teorisine göre,,,radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu haberden sonra TMSN 2/3 kademe gitti

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
yada iktidara yakın albayrak grubuna ait olması,beklentilerin yüksek olması,gayette güzel katlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterisminde makine olan,düz mantık teorisine göre,,,
etmesi..vb vb ...
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75 069
74 770 destek olur mu?GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlmazsa 73..küsürler gelir mi abimlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi ilk olarak 74 300-74 150 arasını beklerim,,,
,,,radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster743XX lere kadar müsaade edelim
sonrası kepek yapar derim“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
74275 te durmazsa
73650 olur mu“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
düşüş başladı ise ( AYI TUZAĞI DEĞİLSE ) teknik olarak .ok daha aşağı seviyeleri görebiliriz şimdiliklevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster74275 te durmazsa
73650 olur mu
telaffuz etmek istemiyorum rakamsal olarakDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
tavhl 14.05
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Tavhl ile ilgili yazdıklarımı hatırlayan var mı
)
tavhl 14.45Mevlana der ki;
Yorum
-
tavhl 14 30GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavhl 14.05
)
olmasa çok üzülürdüm,
onca emek ve çaba var,
emek verenlere teşekkür ederim...
Yorum
-
var,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTavhl ile ilgili yazdıklarımı hatırlayan var mı
)
tavhl 14.45
olmaz mı...
Yorum
-
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin;
Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin!
n atsız“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster505 - 13.11.2013 11:18:53 - GOLDMAN SACHS, TAV HISSELERI ICIN HEDEF FIYATI 17.6 TL`DEN 23.5 TL`YE CIKARDI, AL TAVSIYESINI YINELEDI
DetayGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi bu nedir önce al diyosun fiyatini yükseltiyosun ama endeks düşerken kağidi salmiyosun aşaği
ama endeks çikarken kağidi aşaği vermişsin
bu durumu bir irdelsek.
Düşüş derin mi olmuş siğmi .?
Mal vermek için mi bu tavsiyeyi yapti ?
Bugünkü düşüş milleti ürkütüp döküp ondan sonrami varacak hedefe acaba?
evet fikirlerinizi öğrenmek istiyorum her bir arKAdaşin fikirleri düşünceleri benim için çok önemlidir değerlidir.
Buyurun söz sizde.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiç kimsenin bir fikri yok herhalde .
havada kalmış yazdıklarımız.
can sağolsun.levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu mekan böyle abim,
daha önce de çok konuştuk,,,
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhankı kaat bu yawww
bilmece gibi konuşuon valla
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi bu nedir önce al diyosun fiyatini yükseltiyosun ama endeks düşerken kağidi salmiyosun aşaği DİKKAT ÇEKMEK İSTİYOR VE REKLAM MINI YAPIYOR
ama endeks çikarken kağidi aşaği vermişsin DİKKAT SAĞLAMLAŞTI
bu durumu bir irdelsek. ADAMLAR RESMEN MAL BOŞALTIYOR
Düşüş derin mi olmuş siğmi .? ŞİMDİLİK TUTUNMUŞ AMA DAHA AŞAĞISIDA VAR
Mal vermek için mi bu tavsiyeyi yapti ? VE BEKLENEN SAZANLAR GELDİ SATA BİLDİĞİN JADAR SAT
Bugünkü düşüş milleti ürkütüp döküp ondan sonrami varacak hedefe acaba BEN BİLMEM ONLAR BİLİR

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavhl 14.05
)GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTavhl ile ilgili yazdıklarımı hatırlayan var mı
)
tavhl 14.45hayırlı olsun ::levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervar,
olmaz mı...
)))
Mevlana der ki;
Yorum
-
"Nasıl utangaçtık; gönül verdiğimiz kişiyi incitmekten de, onun karşısında küçük düşmekten de ödümüz kopardı. Karşılıksız aşklar, ebediyen saklanan sırlara dönüşürdü. Uzaktan sevmek diye bir şey vardı."
-Murat Menteş, Korkma Ben Varım“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum

Yorum