Hisse_Trade 11

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • levent martı
    Kıdemli
    • 06 Eylül 2008
    • 4782

vesbe 298
    301 üzerinde,,,
    plan gerekir...
    “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

evde çayburda çay-muhabbet-senet analizi;)
      arada kapıyı aralar bakarım kimse var mı diye...yazılanları okur sessizce giderim ...
      tmsn brsan tkfen bekletiyor:(endekse tersler üstelik...izleyip almak için sabırsızlandığım birkaç hisse vardı onlar kaçtı...satıp dönebilirsem süper olacak...dönüşümlü olarak sat-al tekniği ile yola bunlarla devam etmek istiyorum...biri çıksa biri düşse istediğimi yapacağım daa...aynı anda aşağı süzülmelerine moralim bozuluyor...
      seans bitse de kafa hala senetlerle meşgul
      iyi akşamlar...afiyet olsun...
      bol kazançlar...
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• levent martı
        Kıdemli
        • 06 Eylül 2008
        • 4782

Ahmet Arif

Yorum

• levent martı
          Kıdemli
          • 06 Eylül 2008
          • 4782

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          evde çayburda çay-muhabbet-senet analizi;)
          arada kapıyı aralar bakarım kimse var mı diye...yazılanları okur sessizce giderim ...
          tmsn brsan tkfen bekletiyor:(endekse tersler üstelik...izleyip almak için sabırsızlandığım birkaç hisse vardı onlar kaçtı...satıp dönebilirsem süper olacak...dönüşümlü olarak sat-al tekniği ile yola bunlarla devam etmek istiyorum...biri çıksa biri düşse istediğimi yapacağım daa...aynı anda aşağı süzülmelerine moralim bozuluyor...
          seans bitse de kafa hala senetlerle meşgul
          iyi akşamlar...afiyet olsun...
          bol kazançlar...

tarama listelerimden biri,
          tkfen 445 üzeri 456 hedefler,
          456 üzeri kaldıkça
          (ara dirençler 465-470)
          492-5 hedefleyebilir,,,

Yorum

• levent martı
            Kıdemli
            • 06 Eylül 2008
            • 4782

levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            74617
            ilk olarak 75100
            ikinci olarak 75700
            üzerinde olmadan,,,olmaz,,,
            ,,,

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11992

Günaydin bol kazançlar..
              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11992

Bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

kap : Vestel elektronik sanayi ve ticaret a.s. / vestl [vesbe] hisse alim satim bildirimi 20.11.2013 08:42:55

hisse alim satim bildirimi
                ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Zorlu plaza 34310 avcilar istanbul
                telefon ve faks no. : 0 212 422 00 00 - 0 212 422 00 66
                ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0 212 282 28 10
                yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
                ozet bilgi : Vestel elektronik sanayi ve ticaret a.s.`nin vesbe hissesi alim bildirimi

---------------------------------------------------------------------------------------------

19.11.2013 tarihinde vestel beyaz esya sanayi ve ticaret a.s. Paylari ile 2,95 fiyat seviyesinden 55.051 tl nominal degerli payin alis islemi ortakligimizca gerceklestirilmistir. Bu islemle birlikte sirketimizin vestel beyaz esya sanayi ve ticaret a.s. Sermayesindeki payi 19.11.2013 tarihi itibariyle % 86,14`e ulasmistir.

Islemin detaylarina iliskin bilgiler asagidaki tabloda verilmektedir.

islem tarihi islemin niteligi isleme konu paylarin nominal islem fiyati (tl/adet) islem tutari (tl) islemden once sahip olunan islemden once sahip olunan islem sonrasi sahip olunan islem sonrasi sahip olunan
                tutari (tl) paylarin nominal tutari paylarin sirket sermayesi paylarin nominal tutari paylarin sirket sermayesi
                (tl) icindeki payi (%) (tl) icindeki payi (%)
                19.11.2013 alim 55,051 2,95 162,400 163,609,232 86,11 163,664,283 86,14

|
                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11992

Bist100: 75.597
                  dun saticili bir seyir
                  izleyen bist 100 endeksinde satis baskisi gun boyunca etkili olurken, endeks
                  %1.30 oraninda deger kaybi ile 74.617 seviyesinden gunu tamamladi.

Saticili acilmasini bekledigimiz endeksin gunluk grafiklerde gostergelerde net
                  bir bozulma olmamasina ragmen saatlik grafiklerde gorulen guc kaybi gevseme
                  egilimin devam edebilecegini gosteriyor. Gun ici geri cekilmelerde 73.800 ve
                  73.500 seviyeleri ilk destekler olarak takip edilebilir. 73.500`e kadar
                  yasanabilecegi gevseme sonrasindan tepki alimlari denenebilir. Endekste
                  yasanabilecek gun ici tepki hareketlerinde ise 75.000 seviyesi ilk direnc
                  konumunda olacaktir.

Yatirim finansman menkul degerler a.s.

**raporun tamami ekteki dosyada bulunmaktadir***

* * *
                  burada yer alan yatirim bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatirim danismanligi
                  kapsaminda degildir. Yatirim danismanligi hizmeti sermaye piyasasi kurulu
                  tarafindan yayimlanan seri:v, no:52 sayili `yatirim danismanligi faaliyetine
                  ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkinda teblig`
                  cercevesinde araci kurumlar, portfoy yonetim sirketleri, mevduat kabul
                  etmeyen bankalar ile musteri arasinda imzalanacak yatirim danismanligi
                  sozlesmesi cercevesinde sunulmaktadir. Burada ulasilan sonuclar tercih
                  edilen hesaplama yontemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel
                  goruslerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri
                  tercihlerinize uygun olmayabileceginden sadece burada yer alan bilgilere
                  dayanilarak yatirim karari verilmesi saglikli sonuclar dogurmayabilir.

-matriks-
                  |
                  Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11992

beşiktaş, Koç grubu ile yeni sponsorluk anlaşması imzalamak için her konuda anlaştı.
                    Son detayları gözden geçirilen anlaşmaya göre Koç grubu, hentbol ve tekerlekli sandalye basketbol şubesine sponsor olacak. Koç grubu ayrıca, önümüzdeki sezondan itibaren futbol takımının giydiği
                    formalara sırt reklamı verecek. 5 yıllık yapılacak olan sponsorluk anlaşması, önümüzdeki günlerde görkemli bir törenle imzalanacak
                    Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11992

*MRSHL***MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİİ A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Sonucu )
                      ***MRSHL***MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİİ A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Sonucu )

Adres DOSB 1. Kısım Tuna Caddesi N:1 41455 Dilovası / Kocaeli
                      Telefon 262 - 7547470
                      Faks 262 - 7541924
                      Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 262 - 7541924
                      Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 262 - 7541924
                      Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
                      Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
                      Özet Bilgi 2012 Olağan genel kurul toplantı tutanağı

EK AÇIKLAMALAR:
                      15.11.2013 tarihinde gerçekleştirilen 2012 yılı olağan genel kurulunda başta 2012 yılı faaliyetlerinden dolayı yönetimin ibrası ve yeni yönetim kurulu üyelerinin atanması olmak üzere gündeme ilişkin kararlar alınmış olup toplantı tutanağı, hazirun cetveli ve onaylanan tadil metinlerinin birer örneği ektedir.

Genel Kurul Türü Olağan
                      Tarihi ve Saati 15.11.2013 14:30
                      Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2012
                      Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2012
                      Genel Kurul Yapıldı mı? Evet
                      Alınan Kararlar 2012 yılı Olağan genel kurulunda yönetim ve denetçilerin faaliyetlerinden dolayı ibraları, yeni yönetim kurulu üyelerinin ve bağımsız denetim firmasının seçilmesi, SPK tarafından onaylanan tadil metinlerinin kabulü başta olmak üzere gündeme ilişkin tüm maddeler görüşülmüş ve kabul edilmiştir.
                      Alınan Kararlar Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
                      Alınan Kararlar Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
                      Alınan Kararlar Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır

Kayıtlı Sermaye Tavanı Konusu Görüşüldü mü? Evet
                      Kabul Edildi mi? Evet
                      İlgili İşlem KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
                      Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 20.000.000,00
                      Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi 31.12.2017
                      Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 7

BIST
                      Mevlana der ki;

Yorum

• sinterklass
                        Tecrübeli
                        • 17 Mayıs 2009
                        • 1522

günaydınlar saygılar efendm
                        Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• levent martı
                          Kıdemli
                          • 06 Eylül 2008
                          • 4782

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Türkiye pazarında lastik lideri, Avrupa’nın yedinci en büyük üreticisi Brisa, 25. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla T.C. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Bridgstone Corporation Yöneyim Kurulu Üyesi ve Temsilcisi Kazuhisa Nishigai, Sabancı Holding ile dünyanın en büyük lastik üreticisi Japon Bridgstone Corporation’ın ortak kuruluşu olan Brisa’nın 25. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

TÜRKİYE’NİN LİDER LASTİK ÜRETİCİSİNİ YARATTIK
                          Brisa’nın 25 yıldan bu yana yatırım yaparak, üretime yönelerek istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü belirten Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, ‘’ 1988 yılında gerçekleşen Türkiye’deki en büyük yatırım olan Brisa, Sabancı Grubu’nun vizyoner bakış açısının önemli göstergelerinden biri olduğunu söyledi.
                          BİZİ AYNI İDEALLER BULUŞTURDU
                          2018’DE AKSARAY’A YENİ FABRİKA FAALİYETE GEÇECEK
                          Birsa Genel Müdürü Hakan Bayman da toplantıda yaptığı konuşmada, yeni üretim tesisi müjdesi de verdi. Brisa’nın sürekli büyüyerek geleceğe iz bırakmayı hedeflediğini vurgulayan Bayman, ‘’Bugün Türkiye’deki liderliğimizin aynı sıra Avrupa’da da en büyük 7. Üretim unvanını elimizde bulunduruyoruz. 2018’de Aksaray’da hayata geçmesini yeni üretimiz tesisimiz de Brisa’nın gelecekteki iddiasını gösteriyor.
                          Brisa 586
                          592 üzeri 608 hedefleyebilir,
                          610 ve üzerini önemserim,,,

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11992

RAPOR-BIST 100 Teknik Analizi(Sanko Menkul Değerler)
                            Sanko Menkul Değerler ( http://www.sankomenkul.com.tr ) Araştırma
                            Bölümü Tarafından Tarafından Hazırlanan BIST 100 Teknik Analiz Raporu:
                            "Dünkü seansta PPK toplantısının piyasa üzerinde etkili olduğunu
                            izledik. Merkez bankası politika faizlerinde değişikliğe gitmezken
                            aşırı kredi büyümesini engellemek adına TL'nin arz tarafını
                            sıkılaştırıcı önlemler alacağını açıklaması, banka hisseleri
                            öncülüğünde endekste satıcılı bir seyre neden oldu. Bankacılık
                            endeksinde %2'nin üzerinde değer kaybı gerçekleşirken, BIST 100
                            endeksi %1.30 değer kaybıyla tamamladı.
                            Teknik anlamda 50 günlük hareketli ortalama üzerinde kar
                            satışlarının etkili olduğunu gözlemledik. Kısa vadede takip ettiğimiz
                            teknik göstergelerin zayıf duruşu satışların devam edebileceği yönünde
                            yorumlanabilir. 74.100 - 74.200 aralığı destek bölgesi olarak takip
                            edilebilir. 74.100 altında satışların ivme kazanarak 73.500 desteğine
                            kadar devam etmesi beklenebilir. "
                            Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
                              Kıdemli
                              • 06 Eylül 2008
                              • 4782

sa,
                              hayırlı işler,,,

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11992

RAPOR-Piyasalarda Gelişmeler/Beklentiler(Alan Yatırım)
                                Alan Yatırım Menkul Değerler ( http://www.alanyatirim.com.tr )
                                Tarafından Hazırlanan Günlük Bülten:
                                "GÜNÜN BAŞLIKLARI... BERNANKE:İŞSİZLİK %6.5'E İNDİKTEN ÇOK SONRADA
                                FAİZLER DÜŞÜK KALABİLİR.

TAHVIL / BONO YORUM

TAHVİL BONO PİYASASI YURTDIŞI PİYASALARDA YAŞANAN GELİŞMELERE
                                BAĞLI OLARAK GÜNE ALICILI BİR SEYİRLE BAŞLADI. İÇ VE DIŞ
                                PİYASALARDAKİ GELİŞMELERİN TAKİP EDİLDİĞİ PİYASADA GELEN ALIMLAR
                                BİLEŞİK FAİZİN %8,70 SEVİYELERİNİN ÜZERİNE YÜKSELMESİNDE ETKİLİ OLDU.
                                GÖSTERGE TAHVİLDE BİLEŞİK FAİZ BUGÜN VALÖRLÜ İŞLEMLERDE %8,78
                                SEVİYESİNDEN %1,15 YÜKSELİŞLE GÜNÜ TAMAMLADI.
                                TAHVİL BONO PİYASASININ YURTDIŞI PİYASALARDA YAŞANAN GELİŞMELERE
                                BAĞLI SEYRİNE DEVAM ETMESİNİ BEKLİYORUZ. İÇ VE DIŞ PİYASADA YAŞANAN
                                GELİŞMELERİN YAKINDAN
                                TAKİP EDİLECEĞİ PİYASADA BEKLENTİ KALMAMASI ALIMLARIN
                                ZAYIFLAMASINDA VE PİYASANIN YATAY SEYİR İZLEMESİNDE ETKİLİ OLACAKTIR.

IMKB YORUMU

ENDEKS GÜNE YATAY BAŞLADI.AÇILIŞIN ARDINDAN YURTDIŞI PİYASALARDAKİ
                                OLUMSUZ SEYRE PARALEL BIST ENDEKSİ'DE SATICILI BİR SEYRE DÖNDÜ.75000
                                SEVİYESİNE KADAR GERİLEYEN ENDEKSE DESTEK NOKTASI OLAN BU NOKTADAN
                                ALIMLARIN GELDİĞİ GÖRÜLDÜ VE ENDEKS 75400 SEVİYELERİNE KADAR TEPKİ
                                VERDİ.BU SEVİYELERDE YATAY HAREKET EDEN ENDEKS MB'NIN AÇIKLAMIŞ OLDUĞU
                                PARASAL SIKILAŞTIRMAYA DEVAM EDİLECEĞİ KARARI SONUCUNDA FAİZ
                                SEVİYELERİNDEKİ YUKARI HAREKETLENME NETİCESİNDE MALİ SEKTÖR
                                HİSSELERİNE GELEN SATIŞLARLA GERİLEME YAŞADI.75000 SEVİYESİNDEKİ
                                DESTEK NOKTASININDA KIRILMASIYLA BİRLİKTE SATIŞLAR HIZLANDI VE ENDEKS
                                74510 SEVİYESİNE KADAR GERİLEDİ.EŞLEŞME SEANSINDA ENDEKS 74617
                                SEVİYESİNDEN KAPANIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

YURTDIŞI PİYASALAR

DOW -0.06,NASDAQ -0.44,S&P500 -0.20 ORANINDA DEĞER KAYBETTİ.ABD 10
                                YILLIK TAHVİL FAİZİ %2.7176 SEVİYELERİNDE BULUNURKEN BRENT PETROLÜN
                                VARİLİ BU SABAH İTİBARİYLE 107.05 DOLARDAN İŞLEM GÖRMEKTE.ALTININ ONS
                                FİYATI İSE BU SABAH İTİBARİYLE 1274.75 DOLAR SEVİYESİNDE.NIKEI 225
                                ENDEKSİ -0.20 ORANINDA DEĞER KAYBETMİŞ DURUMDA(SABAH SAAT 07:38
                                İTİBARİYLE)

ŞİRKET HABERLERİ

VERUS:VERUSA HOLDİNG'İN 2013/9 AYLIK KONSOLİDE NET KARI 15.261.132
                                TL(2012/9 AYLIK:48.122.928 TL)

TEKNİK YORUM

ENDEKS GÜNE YATAY BAŞLAYACAKDIR.75200 ENDEKSDE DİRENÇ NOKTASI
                                OLDU.BU SEVİYEYE DOĞRU HAREKETLERİN OLMASI HALİNDE GELECEK OLAN
                                SATIŞLAR KARŞILANABİLİRSE 75200 ÜSTÜNE ÇIKACAK OLAN ENDEKSDE YUKARI
                                HAREKETLENME DEVAM EDEBİLİR.AKSİ TAKDİRDE 74100,73500 VE 73000
                                SEVİYELERİNE DOĞRU KADEMELİ GERİ ÇEKİLMELER YAŞANABİLİR. "

Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information