brsan 632
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
radyolog abi şu benim aslan parçasını kaldır artık sıkılmaya başladım :
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hiç kimsenin bir fikri yok herhalde .GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi bu nedir önce al diyosun fiyatini yükseltiyosun ama endeks düşerken kağidi salmiyosun aşaği
ama endeks çikarken kağidi aşaği vermişsin
bu durumu bir irdelsek.
Düşüş derin mi olmuş siğmi .?
Mal vermek için mi bu tavsiyeyi yapti ?
Bugünkü düşüş milleti ürkütüp döküp ondan sonrami varacak hedefe acaba?
evet fikirlerinizi öğrenmek istiyorum her bir arKAdaşin fikirleri düşünceleri benim için çok önemlidir değerlidir.
Buyurun söz sizde.
havada kalmış yazdıklarımız.
can sağolsun.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bu mekan böyle abim,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiç kimsenin bir fikri yok herhalde .
can sağolsun.
daha önce de çok konuştuk,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
havada kalmaz da,bu konuda yeterli bilgi ve birikime,analize,takibe yetkin bulmamıştır kimse kendini.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiç kimsenin bir fikri yok herhalde .
can sağolsun.
yanlış ve boş konuşmaktansa,susmak erdemli bir davranıştır bence
vebal almak var işin sonunda
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
tavhradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhankı kaat bu yawww
bilmece gibi konuşuon valla

Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
1380 ler geçilsin bakarız derimyagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavh
1360 lar önemli bu arada YTD

Uploaded with ImageShack.usDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
şimdi bu nedir önce al diyosun fiyatini yükseltiyosun ama endeks düşerken kağidi salmiyosun aşaği DİKKAT ÇEKMEK İSTİYOR VE REKLAM MINI YAPIYOR
ama endeks çikarken kağidi aşaği vermişsin DİKKAT SAĞLAMLAŞTI
bu durumu bir irdelsek. ADAMLAR RESMEN MAL BOŞALTIYOR
Düşüş derin mi olmuş siğmi .? ŞİMDİLİK TUTUNMUŞ AMA DAHA AŞAĞISIDA VAR
Mal vermek için mi bu tavsiyeyi yapti ? VE BEKLENEN SAZANLAR GELDİ SATA BİLDİĞİN JADAR SAT
Bugünkü düşüş milleti ürkütüp döküp ondan sonrami varacak hedefe acaba BEN BİLMEM ONLAR BİLİR

Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
pgsus 40.80 olmuş yeni zirveler arar buda..Mevlana der ki;
Yorum
-
otkar nasıl bir bakıverin köfte çıkarmı :
Mevlana der ki;
Yorum
-
5.18 dggyo :
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
63.50otkarMevlana der ki;
Yorum
-
yürü be aslan parçası kim tutar seni ::::::::::::
))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum