günaydın arkadaşlar
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
işler yolunda gibiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
karel
157-162 dikkat
o seviyelere göre yön tayini yapacak
değerlendirebilen oldumu acepDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
günaydın kolay gelsin.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
tutu düşmesin abi 13.95 geçirdimGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçirem mi kim sinir edermiş benim abimi
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bu sefer köfteyi yemeye gelecem haberin olsunradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterASLAN ım benim

işlerim çok yoğun şimdilik idare edin.Mevlana der ki;
Yorum
-
aksel,sanfm,eurom...
ne abi bu...
basamak grafik oluşumu,
merdiven gibi,
Ahmet Haşim geldi aklıma ve merdiven şiiri...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
iflasçı abi nerde kaldı?
iheva 063 te kaldı,
gelse sorardı,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
iflas etmiş olmasınlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriflasçı abi nerde kaldı?
iheva 063 te kaldı,
gelse sorardı,,,

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
akfgy 136
klgyo 138
sizi yarıştırsak,
kim kazanır?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum