GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
aynenlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereski olmuksa değil mi bu,,,
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
bist bir karar verecek,,,
önemli bir karar...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
DAX 9201.73 +8.44 +0.09
dax artı biz eksi yine bir haltlar karıştırıyolarMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
74300 ler altı kepek yapar demiştim dünlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbist bir karar verecek,,,
önemli bir karar...
inşallah ben yanılırımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
he abi endeksi bugün pek sevmedim benderadyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster74300 ler altı kepek yapar demiştim dün
inşallah ben yanılırım
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
geldikradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster74300 ler altı kepek yapar demiştim dün
inşallah ben yanılırım
hadi bakalım dikaatli olunnnnDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20/11/2013 10:50:18
*erdoğan: Makine veotomotiv gibi sektörleri güçlendireceğiz
bu haberden sonra TMSN 2/3 kademe gitti
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
fonfk 134
136 üzerinde olursesa“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
14 70 üzeri al vermişreisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLevent hocam akguv" için bir planınız varmı.
hisse trendde
15 stop“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum