Saçlarını taramalari gerekli mi?
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Bugün petundada hareketlenme oldu hocam bilginize arz olunur..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
sa,
sabahı şerifleriniz hayr olsun...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
tektu 059sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad tektu ve alcar..geceye bunlarla girdim
058 üzerinde kalmalı
065 e gelip üzerinde kalırsa bunu önemserim...
alcar 28 70
29 40önemlidir,
üzerinde rahatlar...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor,
hiç bir tabib şu yarama merhem olmuyor,
boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor,
gönlüm hep seni arıyor neredesin sen?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
"Bana gönül koyma,çay koy."
Ah Muhsin Ünlü“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
Yapma hocam sabah sabah damardan girdinlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersinemde gizli yaramı kimse bilmiyor,
hiç bir tabib şu yarama merhem olmuyor,
boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor,
gönlüm hep seni arıyor neredesin sen?
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster74585
74 700 önemli bir yer,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkanalın üst bandı,
kırarsa sa nereye gider?
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu andaki manzara
75 400 civarını hedefler,
kıramazsa 74280(hareketi stop şu an için)
onunda altında 74 150 var,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergözüm çizgi ve rakamda,
elimde çay,
klavye,
kağıt,
kalem,
,,,74922levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafili ve köşeli laflara gerek yok,
çizgiler belli,
haddini bilmek daha önemli...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterateks 638
647 üzerinde,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterateks 646“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum