bize hiçbişe nasip değil anlaşılan ... ne satıyosam gidiyor ....
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterateks 646levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterateks 638
647 üzerindekırımın önemi ortada,reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLevent hocam kaç gündür takibimde sizinde takibinizde olduğunu görüyorum bu ateks 6,50+ üzeri olmadan hayır gelmeyecek mi yoksa kaç gündür parayı esir aldı geri vermiyor. Çıkıp 6,50 üzerini beklemek daha mantiıklı olurmu.
ama sahibi hızlıdır,
güzel bir soru-yorum olmuş...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
Pazar Değişikliği: Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan Feniş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ait paylar (FENIS.E) 17.09.2013 tarihinden itibaren (BUGÜN) Gözaltı Pazarında işlem görmeye başlayacaktır“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
" Sen darda olduğun vakitlerde , sana bahşedilmiş olanlarla elinden geleni yaparsın en güzel çareleri düşünürsün uygularsın.. Fakat yine bir şeyler olmuyorsa o zaman teslim olmayıp kendini yerden yere vurman iyi bir durum değildir. Kendi iç huzurunu bozarsın daha direnmekle. Diren direnebildiğin kadar uygula sana verilmiş olanla, o anki imkanlarınla. Teslim ol demek elin kolun bağlı otur demek değildir. Sadece sen her imkanı denediğin halde olmuyorsa onda senin için belki daha değişik güzellikler olacaktır. Veya senin için hayırlısı neyse o olacaktır. "sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbize hiçbişe nasip değil anlaşılan ... ne satıyosam gidiyor ....
...demiş Şems
Yorum
-
-
-
-
-
-
-
-
"Diyorum ki çok çay içelim,uzun uzun susalım
Gözlerinde duralım sonra bir şiirlik uçurum
Tek ayak üzerinde beklerse yorulur mu dünya ?
Savaş soğuk, kuşlar güzel, Allah büyük."
Güven Adıgüzel“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum