otobüsü ezberledik anladık ama hangi yön için ???
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
öğleden önce özellikle tavan yapmadıklarını düşünüp tektu aldım 60 krştan ...... aynı fiyata satabilsem sıkıntım gidicek
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröğleden önce özellikle tavan yapmadıklarını düşünüp tektu aldım 60 krştan ...... aynı fiyata satabilsem sıkıntım gidicek
sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabrediyoruz sanırım hocam
şu an elde gözde ve golts var golts maliyetm burası gözde maliyet 4 13 leri 410 dan bozdurup brsandan 6 kademe alıp gözdeye döndüm ama 4 16 dan akıl işi mi ???? 407 ye saldığında alamadık 4 16 dan aldıkbrsan şu an 30 70levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbrsan 29 9
30 30 üzerinde
stop 29 60
en yüksek 31 10 görmüş,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteripeke 512,,,notumuz neydilevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteripeke 520“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
-
sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterıpek 512 üzeri değilmiydi?516,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesela ipeke diyelim,
yazmıştım geçen...
512
516 üzerinde ancak ve ancak 528 hedefleyebilir...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
kanalın üst bandı,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster74585
74 700 önemli bir yer,,,
kırarsa sa nereye gider?
Yorum
-
şu andaki manzara
75 400 civarını hedefler,
kıramazsa 74280(hareketi stop şu an için)
onunda altında 74 150 var,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
gözüm çizgi ve rakamda,
elimde çay,
klavye,
kağıt,
kalem,
,,,
Yorum
-
yatas 0 95 olmuş,
ne yani biz onun çocukluğunu bilmiyormuyuz???“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
afili ve köşeli laflara gerek yok,
çizgiler belli,
haddini bilmek daha önemli...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum