yanlış yerdemiyim acaba? hiç yazan olmadı!!!
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kendi payıma,yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanlış yerdemiyim acaba? hiç yazan olmadı!!!
o kadar teşvik edici,
ve sık konuştum ve sordum ki,
susmak,
yazmamak,
teşekkür etmemek,
hiçbir şey yapmadan,
öylece durmak,
nasıl bir şey onu deniyorum,
neden bu kadar cazip,
bulmam lazım,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkendi payıma,
o kadar teşvik edici,
ve sık konuştum ve sordum ki,
susmak,
yazmamak,
teşekkür etmemek,
hiçbir şey yapmadan,
öylece durmak,
nasıl bir şey onu deniyorum,
neden bu kadar cazip,
bulmam lazım,,,
izlediğim kadarıyla teşekkür ediliyor...kendi adıma;edemediğim zamanlar ekranım donmuş oluyor ama yine de geceleri okurken geçmişte okuduklarıma mutlak teşekkür ederim...
beğeni butonunu ise beni çok etkiledi ise çok hoşuma gitti ise ki,bu genelde şiir düz yazı vs oluyor
emeklerin karşılığı forumlarda ancak ve ancak teşekkür olduğu için kendi adınıza haklısınız:(söylenecek söz yok.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
burdaki konu teşekkür ve beğeni değil elbet,
ama okunan hiçbirşeyin,
bir etki yaratmaması,
bana enteresan geldi,
bu durum belki de normalin bu olduğu,
anormal olanın yazmak ve paylaşmak olduğunu düşündürdü,
sizle konuşmayan biriyle,
ne kadar sohbet edebilirsiniz ki,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
misal pnsütün bu hareketi şaşırtıcı mı
değil tabi,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
elde hisse olunca:( nakit de olmayınca:( ahh vahh demenin boş olduğunu yıllar öğretti ise:( hele bi elimiz boşalsın...
ben misafirlerimizin mutlaka faydalandığını düşünüyorum...en azından yazılanı ekrana alıp izlemek ve doğru tespitleri görmek kendi adıma araştırma,öğrenme nedenim oluyor.bu bile yeterli nedendir.
önemli olan bilenlerin yazıp çizmesi...boş laf yanlışa götürebilir...
borsa forumunda sıkça farklı konuları paylaşmak da asıl konuyu aramakta zorlar...
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
bir önerin varmi abim.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün konsolide bilançoların gönderilmesi için son gün
bilanço beklentili hisseler hareket yapabilir elinizde varsa böyle hisseler mukayyet olun sıkı sıkıya tutun
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiç tadımız tuzumuz yok levent hocam,borsada da yaşantıda da nereye el atsak kuruyor
sizin ve ailenizin sağlığınız yerinde ise gerisi nasılsa hallolur sn vix 100
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum