Hisse_Trade 11

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bereket
    Yeni Üye
    • 17 Aralık 2008
    • 23

Borsa ile sonbahar arasında bir benzerlik olabilir mi?
    “Düşen bir yaprak görürsen beni hatırla demiştim...” Öyle söylemişti de şair, eklemişti: “Biliyorsun seni ben sonbaharda sevmiştim…”
    Evet, şair sevgilisini hep bir mevsimde sever, hatırlar, sarı sarı yapraklarda yakalar ama yatırımcıların borsa aşkı öyle mi?
    Oysa tasarruf sahibi için o aşk her gün, her hafta, her ay, her mevsim yeniden başlar. Dört yetmez, beşinciyi arar o sevdalar… Hissesi, ‘yaprak’ misali yerlere düşse de yatırımcısı onu terk etmez. Hep yeniden yeşersin diye bekler, umutları artar…
    Peki ama nereye kadar? Şairin sabrı yatırımcıda da var mı? Bilemedim, bulamadım.
    İşte sırrın cevabını orada aradım...

Yorum

• radyolog
      OKURYAZAR
      • 03 Ağustos 2008
      • 23844

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'tan itiraf: Gavat demişim
      Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, 'kavas' değil 'gavat' dediğini kabul etti ::))))))))))

bu memlekette vali olmuşsun ama ağzından ne kelime çıktığını bile bilmiyosun vay memleketimin haline
      vali bir ilin en üst makamıdır bir vali düşünün halkına küfür ediyor yetmedi adamı alın diyor( yetkisi yoktur buna ) sonra dediğini önce yutuyor sonra rakkaselik yapıyor

bu vali bir ili yönetebilirmi sizce

yazık memleketime gerçekten
      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• levent martı
        Kıdemli
        • 06 Eylül 2008
        • 4782

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• radyolog
          OKURYAZAR
          • 03 Ağustos 2008
          • 23844

şimdide '' ben halka değil o adama gavat dedim '' diyor

sanki o adam halktan biri değil mars tan mı geldi

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11993

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            vali bir ilin en üst makamıdır bir vali düşünün halkına küfür ediyor yetmedi adamı alın diyor( yetkisi yoktur buna ) sonra dediğini önce yutuyor sonra rakkaselik yapıyor

bu vali bir ili yönetebilirmi sizce

yazık memleketime gerçekten
            bal gibin yönetiyo işteee durmak yokkkkk devam
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• VIX100
              Tecrübeli
              • 03 Kasım 2011
              • 1945

vob30 grafiğine baktım,87 tutmazsa aşağısı boş....
              memlekette düzgün insan nesli tükendi,şerefli insan tvde sallıyor şu an,yüksek mevkilerde öküzler var,vaziyet felç
              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11993

Sabahat Akkiraz'dan Başbakan'a Ali tepkisi
                Muharrem iftarında torunun adını Ali koyacağını açıklayan Başbakan Erdoğan'a, CHP'li Sebahat Akkiraz'dan yanıt geldi.
                Son güncelleme: 12 Kasım 2013 11:14 Mynet haber bugün 7.040.784 defa, bu haber 8.809 defa okundu.
                Cumhuriyet Halk Partisiİstanbul Milletvekili Sebahat Akkiraz, torununun adını Ali koyacağını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi. Twitter'dan konuyla ilgili açıklama yapan Akkiraz, "İsimle Alevilerin gönlünü almaya çalışmayın, haklarını verin. Aleviler'in haklarını engellemekten vazgeçin" dedi.

türban bitti şimdi ali veli diyip bir çomakta oraya sokup karıştıryolar yav adını ne koyarsan koy banane torun senin torba seninnnnn bırak memleketi germeyi.
                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• radyolog
                  OKURYAZAR
                  • 03 Ağustos 2008
                  • 23844

daha da fazla düşürürlerse alıcı malıcı kalmayacak,hissi kablel vuku olarak sanki dönecez gibi geliyor artık bana

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11993

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    daha da fazla düşürürlerse alıcı malıcı kalmayacak,hissi kablel vuku olarak sanki dönecez gibi geliyor artık bana
                    acele yok abim
                    Mevlana der ki;

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 23844

twitter halka arzı 1600 yeni milyoner yaratmış,bunların çoğuda twitter çalışanları imiş

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11993

Bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

kap : Borsa istanbul a.s. / [ekgyo] toptan satislar pazari islemi hk. 12.11.2013 11:08:47

*** toptan satislar pazari islemi hk.*** pay piyasasi`ndaki islem hacminin 3.250.000.000 tl`si toptan satislar pazari`nda ekgyo.le sirasinda gerceklestirilmistir.****

---------------------------------------------------------------------------------------------
                        |
                        Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
                          Kıdemli
                          • 06 Eylül 2008
                          • 4782

bereket Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Borsa ile sonbahar arasında bir benzerlik olabilir mi?
                          “Düşen bir yaprak görürsen beni hatırla demiştim...” Öyle söylemişti de şair, eklemişti: “Biliyorsun seni ben sonbaharda sevmiştim…”
                          Evet, şair sevgilisini hep bir mevsimde sever, hatırlar, sarı sarı yapraklarda yakalar ama yatırımcıların borsa aşkı öyle mi?
                          Oysa tasarruf sahibi için o aşk her gün, her hafta, her ay, her mevsim yeniden başlar. Dört yetmez, beşinciyi arar o sevdalar… Hissesi, ‘yaprak’ misali yerlere düşse de yatırımcısı onu terk etmez. Hep yeniden yeşersin diye bekler, umutları artar…
                          Peki ama nereye kadar? Şairin sabrı yatırımcıda da var mı? Bilemedim, bulamadım.
                          İşte sırrın cevabını orada aradım...
                          teşekkür ederim,ellerinize sağlık,,,
                          “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11993

afiyet olsun
                            Mevlana der ki;

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'tan itiraf: Gavat demişim
                              Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, 'kavas' değil 'gavat' dediğini kabul etti ::))))))))))

bu memlekette vali olmuşsun ama ağzından ne kelime çıktığını bile bilmiyosun vay memleketimin haline
                              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11993

aldınmı yerini radyolog abi......
                                Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information