sıkıntı veya problem var mı?
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
devam svg levent martılevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersıkıntı veya problem var mı?
ne gam ne tasa
olsa olsa safa var safa
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
zor bir yerde ve
karar anı yaklaşıyor
72175 geçemezsek,
geri gelip takviye isteyebilir,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
-
Biz trakyalıyız...
Yorum
-
Jim rogers: Fed, varlik alimlarini azaltmaya 2015 veya 2016'da baslarMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bak bu haber piyasalara doping etkisi yapabilir teşekkürler gükoGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterJim rogers: Fed, varlik alimlarini azaltmaya 2015 veya 2016'da baslarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
72250-72350 arasında ne var?levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbist 71643
71750 üzerine geçersesa
72250 1. hedefleyebilir“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
Yorum
-
7 11 2013 saat 17 civarı başlayan bozulmanın
düzeltilmesi adına ilk adımlar,,,
çok önemli...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum