Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Sn. BaBo abi, Finans piyasasında ki havayı koklamanız ve nokta atışı yorumlarınız gerçekten takdire şayanbikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞeytan üçgeninde (BORSA) köşesi şişmişti ve bir düzeltme ihtiyacı doğmuştu.
Diğer bir piyasada (USD/TL) ise 2.06 nın ALTI YOK demiştik.
Ve geçtiğimiz hafta sonunu 2.07 ye değdirerek kapattılar.
Bu USD/TL de LONG sinyali üretti..
Bu açıklamam ile kendi elimi de açıklamış oldum!!
Hoşuma gitmedi ancak Hafta sonu KERPE de yemekte olduğum arkadaşlarıma da (RAKI SOFRASI VII) bu konuda sözlü düşüncemi belirttim..
Ama bunlardan daha önemlisi alçak gönüllüğünüzle insanların kalbini kazanmanız ayrı bîr meziyet
Allah herzaman gönlünüze göre versin abi
Yorum
-
Musul Konsolosluğu bu gün (11 Haziran 2014) Öğlen 12.30 da işgal edilmiş.
Bu detayı buraya NOT olarak düşmek istedim.
Düşüş saat kaçta başladı ve derinleşti, daha sonra irdelemek amacıyla ŞERH düşüyorum!!
Yorum
-
-
bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMusul Konsolosluğu bu gün (11 Haziran 2014) Öğlen 12.30 da işgal edilmiş.
Bu detayı buraya NOT olarak düşmek istedim.
Düşüş saat kaçta başladı ve derinleşti, daha sonra irdelemek amacıyla ŞERH düşüyorum!!

1.ci KIRMIZI bar sabah saat 10 da.
2.ci Kırmızı bar Öğlen saat 12 de..
3.cü Upuzun siyah düşüş barı saat 14 de..
4.cü ve sonuncu SİYAH UZUN bar ise erken uyanan garibim İRİ KY de..VE SAAT 16 da!!
Yorum
-
İşin garip yanı, Musul konsolosluğumuz Konsolosluğun BOŞALTILMASI ÇALIŞMALARINA DÜN İTİBARI İLE BAŞLAMIŞ!!!
YANİ DÜN BAŞLAYAN BU GELİŞMELERDEN HABERDAR OLAN smart money POZİSYONDAN İLK çıkanlar!!
iLERDE ŞERH OLSUN DİYE BU DETAYLARI not ALIYORUM..
PARA PİYASALARI GADDARDIR VE EN UFAK BİR İMKANI KULLANIR.
HEMDE SONUNA KADAR..
Yorum
-
Gelelim Grafiğimizin YORUMUNA..lonntermsteel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi aylardir istahli alimlar soluksuz yukari
resmen grafik hazirlanmis sonrada haber gelmis
eger korktugum olursa
yani bu isid bize ihale edilrse
sok olurum

XU30 EURO bazlı grafiğmizde 30 € hedefimiz bu düzeltmenin max. menzilidir.
Aşşağı az bir salınma veya o hedefe değmeden dönmek hesaplamaların içinde olsun.
Yorum
-
Yorum
-
Bu yorumdandan düzeltmenin %60 ihtimalle bukadarla sınırlı kalacağını mı öngörüyorsunuz? sanırım banka endeksi 53 euro..bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Ben bursadayım abı yardımcı olabılcegım bı konu olursa 05359497068bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnnem, bobregindeki bir rahatsizligi nedeni ile Uludag Universitesinde sali gunu "kapali ameliyat" oldu..
Allaha bin sukur su anda sagligi ve sihhati yerinde.
Yorum

Yorum