FB transferleri hakkında atıp tutmaca topiği:)
Collapse
X
-
Yüzde 80 Laudrup
Sarı-lacivertli yönetimin Michael Laudrup ile anlaştığı iddia edildi
FENERBAHÇE’NİN yeni hocasının Danimarkalı Michael Laudrup olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, genç hocanın menajeri Bayram Tutumlu da ilginç bir açıklama yaptı. FOTOSPOR’un görüştüğü Tutumlu, Laudrup konusu ile ilgili olarak, “Bu benim özelim. Konuşmak istemiyorum. Açıklamayı Fenerbahçe yapsın” diyerek, görüşmeleri adeta doğruladı. Bilindiği gibi Fenerbahçe transferde çok titiz davranıyor. SARI-LACİVERTLİ yönetim, transfer bitmeden kesinlikle açıklama yapmazken, menajerlere de transfer konusunda konuşmamalarını şart koşuyor. Bu arada Fenerbahçe, Moskova’daki Şampiyonlar Ligi finali sırasında Laudrup’a kancayı takmıştı. Asbaşkan Mahmut Uslu’nun teklifine Danimarkalı çalıştırıcı, “Tabii ki görüşürüz, neden olmasın. Ancak önce menajerim Bayram Tutumlu ile konuşmalısınız” demişti.
Yorum
-
son dakikaaaaaaaaaaa
Fenerbahçe aradığı forveti buldu.
keyborsa sitesinden kuzeyliyi renklerine bağlayan Fenerbahçe asrın transferini gerçekleştirdi.alınan bilgilere göre kuzeyli sözleşmesine özel bir madde yazdırmış,gelen bilgilerde bu maddenin imkbde hergün %6-7 pirim yapacak hisse senetlerinin kendisine bir gün önceden söylenmesini istediği yönünde ve tarafların anlaştığı bilgisi var.kuzeylinin başka bir ücret almayacağıda gelen bilgiler arasında.
Fatih Terim Fenerbahçe futbol takımının teknikdirektörü olsun kulübe gidip forvette oynamak istediğimi söyleyecemmmm.:36_1_15:
Yorum
-
En büyük atışı sen yaptın dostum:a88: :a88: :a88:Kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson dakikaaaaaaaaaaa
Fenerbahçe aradığı forveti buldu.
keyborsa sitesinden kuzeyliyi renklerine bağlayan Fenerbahçe asrın transferini gerçekleştirdi.alınan bilgilere göre kuzeyli sözleşmesine özel bir madde yazdırmış,gelen bilgilerde bu maddenin imkbde hergün %6-7 pirim yapacak hisse senetlerinin kendisine bir gün önceden söylenmesini istediği yönünde ve tarafların anlaştığı bilgisi var.kuzeylinin başka bir ücret almayacağıda gelen bilgiler arasında.
Fatih Terim Fenerbahçe futbol takımının teknikdirektörü olsun kulübe gidip forvette oynamak istediğimi söyleyecemmmm.:36_1_15:
Fatih Terim gelirse benide kaleye alın diyeceğim:36_1_13:
Yorum
-
MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEn büyük atışı sen yaptın dostum:a88: :a88: :a88:
Fatih Terim gelirse benide kaleye alın diyeceğim:36_1_13:

benim hemşoyuda top toplayıcı yaparız:36_1_13: :36_1_13: :36_1_13: :36_1_13: :36_1_13: :36_1_13:
Yorum
-
Bak yarın Cinconlular dalga geçer haberin olsun:36_6_3: :36_6_3:Kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Takım takım olsun,bakarız icabına hemşom.Kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim hemşoyuda top toplayıcı yaparız:36_1_13: :36_1_13: :36_1_13: :36_1_13: :36_1_13: :36_1_13:
Beni futbol şubesi sorumlusu yapsınlar,ne yapacağımı şekilden anlatayım sana.

:5_5_1:
Bir 30 yılda biz bakarız n'apalım,basın sözcüsü iyi olur bundan.:36_6_3:Kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Yaşını büyütürüz biz onun,sen kaç yaş istiyorsun onu söyle:36_6_3: :36_6_3:Kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpaf takımındamı oynatacaklar acaba:36_1_15:
Yorum
-
Nasıl,anlamadım sn güneşş...güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerak ettiğim bişey var
acaba bizim transfer listesini kim düzenliyor?
Yorum

Yorum