FB transferleri hakkında atıp tutmaca topiği:)

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MAGGGMA
    ...................
    • 12 Haziran 2007
    • 1375

FB transferleri hakkında atıp tutmaca topiği:)

Transfer haberleri hakkında atış serbest
  • MAGGGMA
    ...................
    • 12 Haziran 2007
    • 1375

F.Bahçe ciddi

Sarı-lacivertli ekibin Ukraynalı yıldız için 7 milyon pound'u gözden çıkardığını öne süren gazete "1 hafta içinde iş bitebilir" diye yazdı.

Geniş yankı uyandıran 'Sheva'nın imzası Yıldırım'ın kasasında' manşetimizi doğrulayan haberler, yabancı basında da boy göstermeye başladı. Son olarak İngiliz Daily Mirror gazetesi sarı-lacivertlilerin istediği isimler arasında Chelsea'nin dünya çapındaki yıldızı Andriy Shevchenko'nun da bulunduğunu iddia etti. Benzer bir
    iddiayı Daily Mail de gündemine taşıdı.

CHELSEA DÜŞÜNÜYOR
    Daily Mirror, Fenerbahçe'nin, İngiltere'de aradığını bulamayan ve sürekli yedek kalan 32 yaşındaki Ukraynalı bombacı için 7 milyon pound'luk bir bonservis bedeli teklif ettiğini ileri sürdü. Gazete, Chelsea'nin bunu kabul etmesi halinde sarı-lacivertli kulübün Sheva'nın alacağı ücreti de belirleyip transferi 1 hafta içinde sonuçlandıracağını sütunlarına taşıdı.

32 yaşında adam için bonservismi ödenir yav pehhh...

Yorum

• MAGGGMA
      ...................
      • 12 Haziran 2007
      • 1375

Fatih Tekke iştah açtı

Zenit formasıyla UEFA şampiyonluğu yaşayan Fatih Tekke için sarı-lacivertli yönetim bir kez daha girişim başlatmaya hazırlanıyor.

Rusya'nın Zenit Saint Petersburg takımı, İskoçya'nın Glasgow Rangers takımını 2-0 yenerek UEFA Kupası'nı kazanırken, Fatih Tekke'nin performansı F.Bahçe'nin iştahını kabarttı. Yöneticiler, yıldız oyuncunun Rusya'da mutsuz olduğunu bildiklerinden yeni bir girişim başlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler,
      Fatih'e yeni teklifler gelmesinden de çekiniyorlar.

MAÇIN ADAMI OLDU
      İngiltere'nin Old Trafford Stadı'nda oynanan finalde Zenit Saint Petersburg formasıyla harikalar yaratan Fatih Tekke, UEFA'nın resmi internet sitesinde "maçın adamı" seçildi. Bu durum bir kez daha tüm gözlerin Fatih'in üzerine çevrilmesine neden oldu. Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın görevlendireceği bir yöneticinin Rus takımıyla irtibata geçeceği öğrenildi.

Fatih Tekke iş yapar bence...

Yorum

• MAGGGMA
        ...................
        • 12 Haziran 2007
        • 1375

Halil'den tüyo!

TRANSFERDE gizliliği esas alan Kanarya'nın listesindeki Schalke'li Halil Altıntop, Türkiye'den teklifler geldiğini doğruladı. Milli futbolcu, "İsteyenler arasında bir büyük kulüp de ver" diyerek F.Bahçe'yi işaret etti.

Küçükler hangileri acaba

Yorum

• ÇAKAL
          Ağa'nın Adamı
          • 27 Haziran 2007
          • 2545

Bize hava hakimiyeti olan KANUTE tarzı oyuncu lazım.Yoksa evlatlarımız da kupa göremeyecek.
          Kupanın sapı var mıydı!!
          Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
          Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• MAGGGMA
            ...................
            • 12 Haziran 2007
            • 1375

Bombalar bu hafta

F.Bahçe’nin büyük ölçüde anlaştığı dünyaca ünlü yıldızlar imza için gün sayıyor. Shevchenko, Love ve Kanoute’den en az ikisine forma giydirilecek

SARI-LACİVERTLİ takım, dış transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürüyor... CSKA’nın Brezilyalı forveti Vagner Love’dan “gelirim” yanıtını alan Fener yönetimi, Rus kulübüyle de bonservis konusunda anlaşma aşamasına geldi. Ünlü golcü ilk davette imzaya gelecek. LOVE’nin transferini büyük ölçüde bitiren sarı-lacivertli yönetim, Brezilyalı forvetin partneri olarak da Sevillalı Kanoute ya da Chelsea’de istenmeyen adam ilan edilen Shevchenko’yu düşünüyor. Daha önce iki futbolcuyla da ön görüşmeler yapılmış ve prensip anlaşmasına varılmıştı. CHELSEA’nin göndermeyi düşündüğü Ukraynalı yıldız için alacağı ücret konusunda pazarlık yapıldığı vurgulandı. Daha önce Fenerbahçe’de oynamayı kabul ettiği öğrenilen Kanoute’nin de kulübüyle anlaşıldığı takdirde gelmeye hazır olduğunu söylediği de gelen bilgiler arasında.

Yorum

• MAGGGMA
              ...................
              • 12 Haziran 2007
              • 1375

TEKKE’limeyle Fenerbahçe’li

Ruslar 10 milyon euro istiyor! Beşiktaş ve G.Saray 5’ten yukarı çıkmıyor. Fener Kezman+para veya sadece 6 milyon euro vermeye razı. Fatih Kadıköy’e yakın

RUSYA’NIN Zenit kulübünde forma giyen Fatih Tekke UEFA Kupası şampiyonluğu yaşadığı Zenit’te çok güzel günler yaşadığını, ancak ayrılık vaktinin de geldiğini söyledi. Golcü futbolcu, “Zenit yönetimine aynılmak istediğimi belirttim. Türkiye veya Avrupa’da herhangi bir kulüpte oynayabilirim. Yeterki bonservis sorunumu çözsünler” dedi. FATİH Tekke, sezon başından beri Fenerbahçe’nin transfer gündemindeydi. Hatta Trabzonsporlu eski futbolcu, sarı-lacivertli takımdan teklif aldığını açıklamış, ancak kulüplerin anlaşamadığını belirtmişti. Galatasaray ve Beşiktaş’ın istediği transferi bitirmeye kararlı olan sarı-lacivertlilerin, Kezman takasının yanı sıra bir miktar para ya da sadece 6 milyon euroluk bir teklifle Zenit’e gidecekleri öğrenildi.

Yorum

• MAGGGMA
                ...................
                • 12 Haziran 2007
                • 1375

Haber çokta kulüp alayını yalanlıyor

Yorum

• MAGGGMA
                  ...................
                  • 12 Haziran 2007
                  • 1375

GÜLE GÜLE ZİCO..........

ZİCO REST ÇEKTİ Arthur Zico

Zico sonunda rest çekti ve bir hafta içinde yönetimden haber alamazsa, Avrupa'da başka bir takımı çalışabileceğini açıkladı.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Zico sonunda rest çekti ve bir hafta içinde sarı lacivertli yönetimden haber alamazsa, Avrupa'da başka bir takımı çalışabileceğini açıkladı.

Fenerbahçe yönetiminin henüz hakkında karar vermediği teknik direktör Zico, tatil için bulunduğu Brezilya’da Globo TV’ye konuştu. Gelecek sezon F.Bahçe’deki görevine devam edip etmeyeceğinin hâlâ belli olmadığını söylerken bu konuda kötümser olduğunu da vurgulayan Brezilyalı teknik adam “Devam etmemle ilgili karar verebilmeleri için F.Bahçe’ye gerekli zamanı verdim. Ancak şu ana kadarki görüşme sürecimiz pek de olumlu geçmedi. Eğer 1 hafta içinde haber alamazsam F.Bahçe’den ayrılacağım. Ayrılırsam da yine Avrupa’da bir takım çalıştırmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum

• güneşş
                    Tecrübeli
                    • 08 Ocak 2008
                    • 742

umarım gider artık bize özellikle ikinci yarı çok zarar verdi..
                    zaten bir teknik adamlığıda yok

Yorum

• ÇAKAL
                      Ağa'nın Adamı
                      • 27 Haziran 2007
                      • 2545

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kemal'i teknik adamlığa getirsinler.Eşşek değil ya bişeyler kapmıştır.Yıllardır kenarda.

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

olur mu dostum, size şampiyonlar liginde ilk kez rüya da olsa bir kupa rüyası yaşattı. Hakkını yemeyelim hocanın...
                        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• güneşş
                          Tecrübeli
                          • 08 Ocak 2008
                          • 742

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          olur mu dostum, size şampiyonlar liginde ilk kez rüya da olsa bir kupa rüyası yaşattı. Hakkını yemeyelim hocanın...
                          final oynayamamızın tek sebebi ama..
                          pardon bide carlos eksiğimiz vardı

Yorum

• ÇAKAL
                            Ağa'nın Adamı
                            • 27 Haziran 2007
                            • 2545

final oynayamamızın tek sebebi ama..
                            pardon bide carlos eksiğimiz vardı
                            Carlos'la ikisine komedi filmi çevirtelim. Recep ivedik rolü iyi yakışır.
                            Paralar bari boşa gitmesin.

Yorum

• MAGGGMA
                              ...................
                              • 12 Haziran 2007
                              • 1375

'Oynasaydım, finaldeydik'

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, "Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü" dedi.
                              24.5.2008

'Moskova'ya giderdik'
                              Sakatlığı nedeniyle sezonun son haftalarında forma giyemeyen Roberto Carlos, sakatlığıyla ilgili olarak evinde yeni bir aletle tedavisini sürdürdüğünü, gelecek hafta çekilecek MR’dan sonra fizik ve topla çalışmalara başlayacağını söyledi. Carlos, "Kamp dönemi için kendimi yüzde yüz hazır duruma getireceğim" dedi. Manchester United ile Chelsea arasında yapılan Şampiyonlar Ligi finalini de değerlendiren Brezilyalı futbolcu, "Eğer Türkiye’de kalıp sakatlanmasaydım, iyi bir Carlos Şampiyonlar Ligi’nde finalde oynardı" diye konuştu.

Gelecekten umutlu
                              Lig şampiyonluğunun yitirilmesiyle ilgili olarak da Carlos, "Ezeli rakibimize yenilince şampiyonluğu yitirdik, ama Şampiyonlar Ligi’nde yine oynayacağız. Kimse merak etmesin, gelecek sezon 3 kupayı birden almak için mücadele edeceğiz, yeter ki doğru şeyleri yapalım. Çünkü Fenerbahçe’nin nasıl kadrolara sahip olduğunu herkes gördü" dedi.

'İstanbul'u özledim'
                              İstanbul’u ve evini özlediğini ifade eden Carlos, "Şu an Sao Paulo’dayım. İstanbul’a ailemle birlikte tam anlamıyla alıştım diyebilirim. Evimi ve İstanbul’u özledim. Bir an önce tedavilerimi bitirip İstanbul’a dönmek ve taraftarlarımızın istediği Fenerbahçe’yi göstermek istiyorum" diye konuştu.

Zicoyla ilgisi yok olayın

Yorum

Working...
                              X

Debug Information